![]() |
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html) +----- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej XXIV Kadencji (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-96.html) +----- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia (/thread-6556.html) |
Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Piotr Pawel I - 09.10.2016 Tym razem na Frederick choć Ronon też byłby świetny Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Mikołaj Patryk Dostojewski - 10.10.2016 Głos na Fredericka Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 10.10.2016 Zamykam głosowanie. Wygrywa Frycu. Miłej pracy życzę. Daj znać z wyprzedzeniem, kiedy planujesz rezygnować. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 17.10.2016 Szanowni Posłowie, z chwilą obecną rezygnuję z funkcji Marszałka Parlamentu XXIV Kadencji i tym samym przekazuję ją, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, Rononowi Dexowi. Rononie, proszę o potwierdzenie chęci podjęcia zadania. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 17.10.2016 Kochanie, mamy jednak pewne procedury, które bynajmniej nie wyglądają w ten sposób. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Ronon Dex - 18.10.2016 Bez względu na procedury - to niestety ze względu na sytuacje osobistą (wyjaśnioną w dziale usprawiedliwień) nie jestem w stanie podjąć się żadnych dodatkowych funkcji przez najbliższy miesiąc. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 18.10.2016 W takim razie zgłaszanie kandydatur potrwa do jutra do godzin wieczornych, wtedy też rozpocznie się głosowanie (oczywiście, gdy będą jakiekolwiek zgłoszenia). Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 18.10.2016 Czyli teraz uznajemy, że pierwsze dwanaście słów z poprzedniego postu jest skreślone, czy coś przegapiam? Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 18.10.2016 Wydawało mi się, że w wątku z projektem Ordynacji Wyborczej zarzuciłeś mi brak prawidłowego (lub jakiegokolwiek w ogóle) przeprowadzenia wyborów marszałkowskich, więc postanowiłem je ogłosić. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 18.10.2016 No taaak, ale jednak padło słowo "rezygnuję". Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 18.10.2016 No tak, zrezygnowałem i zarządzam wybory. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Eddard Noqtern - 19.10.2016 Chwilę, jako że panuje sytuacja kryzysowa proszę o apeluję do wszystkich o maksymalną szybkość działania. Skoro Frederick zrekł się funkcji Marszałka, bo tak trzeba traktować post z 17 X 21:11, nie może przeprowadzić następnych wyborów. A obowiązki Marszałka przejmuje Maciej Kamiński jako Marszałek-Senior tej kadencji. Proszę, więc Macieju o organizacje wyborów. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 19.10.2016 No spoko, tyle że wybór Marszałka w tej kadencji już nastąpił. Także, szykuj się na rolę obrońcy, jakby któryś mnie znowu chciał pozwać za przekroczenie uprawnień. No to zgłaszamy się, kochani, dwa dni daję. Tadziu, może jednak? Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Eddard Noqtern - 19.10.2016 Popieram kandydaturę [member=333]Tadeusz Krasnodębski[/member] .
Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 19.10.2016 Podejmę się, o ile ktoś doświadczony zechce zostać Wice - myślę o Maćku lub Eddardzie. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 19.10.2016 Ja mogę, tak jak i wcześniej. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Eddard Noqtern - 19.10.2016 Ja też mogę zostać Wicemarszałkiem. Tej funkcji jeszcze chyba nigdy nie pełniłem.
Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Eddard Noqtern - 20.10.2016 Panie Marszałku, Może można by przyspieszyć trochę te procedury? Widzimy chyba, że nie będzie więcej chętnych. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Piotr Pawel I - 21.10.2016 Popieram! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 21.10.2016 (20.10.2016, 22:46:08)Eddard Noqtern link napisał(a): Panie Marszałku,Można, ale bez zwrotów per "Panie". 35. zasada poprawności politycznej w RB się sama nie wymyśliła. :X To jedziemy z głosowaniem. Uchwały myślę, że nie muszę tu zapisywać, bo nazwisko każdy sobie w poprzedniej przegłosowywanej w wyobraźni zmieni. Jestem ZA. |