![]() |
|
Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Kosz (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-544.html) +--- Wątek: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB (/thread-6835.html) |
RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 14.11.2016 Polubienia przecież są. ![]() A baretki trzeba wgrać, zaraz za to się wezmę. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Maciej Kamiński - 14.11.2016 O cytatach wielokrotnych też by wypadało wspomnieć. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Sheldon Anszlus Lovelace - 14.11.2016 (14.11.2016, 19:05:50)Maciej Kamiński napisał(a): O cytatach wielokrotnych też by wypadało wspomnieć. Działają przecież
RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 14.11.2016 Znowu inne znaczniki [quote]. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Iwan Pietrow - 14.11.2016 Czy można wprowadzić nieokrągłe awatary? Obecne są strasznie rozciągnięte i nie wyglądają zachęcająco. Myślę, że lepiej będzie "po tradycyjnemu"... RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 14.11.2016 Lepiej? RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Iwan Pietrow - 14.11.2016 Cytat:Lepiej? Hmm, może z lewej strony, nad nickiem? Plus dorzucę jeszcze jedno pytanie. Czy istnieje możliwość stworzenia "informatora" z ostatnio aktywnymi tematami, który będzie zbliżony do tego ze starego forum? Obecny jest strasznie mały... RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 14.11.2016 (14.11.2016, 19:41:29)Iwan Pietrow napisał(a):Cytat:Lepiej? Domyślnie posty są po lewej stronie, możesz to sprawdzić wylogowując się. A u siebie musisz w Panel użytkownika -> Edytuj opcje zaznaczyć "układ klasyczny". Efekt konwertowania kont... RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Iwan Pietrow - 14.11.2016 Dobrze, ustawione. Właśnie, a co z odnośnikami do postów? Kiedy na stronie głównej forum klikam na napisany post, to przenosi mnie na początek wątku, a chciałbym, żeby od razu kierowało mnie do wybranej przeze mnie wiadomości. @Edit Pomyłka, odnośniki nie działają tylko w "informatorze" z ostatnimi wątkami. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 14.11.2016 Ten informator informuje tylko o ostatnio aktywnych wątkach. Postaram się coś z tym zrobić, żeby informował o ostatnich postach. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Iwan Pietrow - 14.11.2016 Wspaniale. Panie Hewret, przyznam, że na komputerze forum prezentuje się znacznie lepiej, niż na telefonie. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 14.11.2016 Na telefon polecam Tapatalka. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Tadeusz Krasnodębski - 14.11.2016 Czy można przestawić nick jakoś tutaj? Byłoby moim zdaniem dużo piękniej. http://i.imgur.com/rlzkSgz.png RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 14.11.2016 Tak, jak skończę wstawiać odznaczenia. ![]() Ogólnie można sobie ustawić wygląd klasyczny postu w opcjach profilu. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Tadeusz Krasnodębski - 14.11.2016 Teraz w sumie jest ładnie, bo wszystko jest po lewej stronie.
RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 14.11.2016 Ujednoliczyłem szablony. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 14.11.2016 @"Jurij Bołodin" Właśnie ten post napisałem z pełnego edytora z przeglądarki Mozilla Firefox. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Jurij Bołodin - 14.11.2016 Mi już też wszystko działa. Zresetowałem przeglądarkę. Kryzys zażegnany.
RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Tadeusz Krasnodębski - 15.11.2016 Ankiety od razu pokazują wyniki. Można zmienić? Bo to wpłynie na wybory, jeśli każdy będzie znał poparcie każdego. Poza tym umożliwiają cofnięcie głosu. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 15.11.2016 @"Tadeusz Krasnodębski" Tu wszystko jest, oprócz zmieniania głosów. [ATTACHMENT NOT FOUND] |