![]() |
|
Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Kawiarnia Artystyczna "Kulturalna" (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-78.html) +--- Wątek: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów (/thread-6939.html) Strony:
1
2
|
RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.11.2016 (30.11.2016, 19:13:23)AndrzejSwarzewski napisał(a): Niezbyt wiem jak miałyby te targi na IRC-u wyglądać. Może teatr odgrywany wirtualnie trochę traci, ale jednak jest oryginalnym elementem kultury. Targi można oprócz tego zrobić, ale bardziej na forum. Myślę że chodzi bardziej o targi takie jak na FOTY'ach w Haselandzie, czyli wydarzenie na forum. Na IRC nie wiem jak wyglądają przedstawienia, ale brzmi ciekawie, oczywiście oprócz tego jakieś przemówienia głów lub przedstawicieli wszystkich trzech stron, a na końcu pewnie skończy się luźną rozmową. RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - Maciej Kamiński - 30.11.2016 Aha, odezwa do całego narodu - jeżeli któryś planuje zrobić hapenning, to niech proszę da znać z góry, żeby kickban nastąpił jeszcze przed uroczystością. :* RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - AndrzejSwarzewski - 30.11.2016 Albo proszę happening oficjalnie zgłosić i wyznaczymy mu odpowiedni czas.
RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - Hewret von Thorn - 30.11.2016 Radykalne Centrum 2.0! RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - AndrzejSwarzewski - 30.11.2016 A przeciwko czemu Radykalne Centrum 2.0 miałoby protestować obecnie?
RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - Eddard Noqtern - 03.12.2016 Właśnie myślałem o czymś dodatkowo na forum. Bo tak tylko na IRC to nie pozostawi po sobie śladu. RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - AndrzejSwarzewski - 03.12.2016 Można brać logi z IRC.
RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - Sheldon Anszlus Lovelace - 04.12.2016 (03.12.2016, 21:08:51)AndrzejSwarzewski napisał(a): Można brać logi z IRC.Logi to nie to samo co post o uroczystości, post więcej treści przekaże, a logów się nawet nie będzie chciało raczej czytać. RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - Eddard Noqtern - 06.12.2016 Zgadzam się z Sheldonem. Aczkolwiek IRC to również ciekawe wydarzenia, zawsze jest najbardziej emocjonujące, bo toczy się na żywo. Wpadłem na nowym pomysł, a może by tak nagrodzić w jakiś sposób osoby najbardziej zasłużone dla Stowarzyszenia? Ponadto takim osobom mógłby pogratulować Król wraz z Prezydentem. Tylko trzeba się zastanowić jak? Specjalny tytuł? Wspólne odznaczenie? Uścisk dłoni i wspólna kolacja? A może wszystko co wymieniłem? RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - Piotr Pawel I - 07.12.2016 Pomysł nagrodzenia zasłużonych dla Stowarzyszenia jest dobry - o ile uda nam się takowe wyłonić. Bo tu musi być obopólna zgoda. RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - AndrzejSwarzewski - 08.12.2016 Już ustaliłem z Jego Królewską Mością listę sześciu osób zasłużonych dla stowarzyszenia. ![]() Czy ktoś ma jeszcze jakieś propozycje odnośnie uroczystości? Zostało już ledwie półtora tygodnia.
RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - AndrzejSwarzewski - 14.12.2016 Zostały 4 dni. Czy ktoś podejmuje jakieś dzialania w kwestii przygotowania?
RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - Maciej Kamiński - 14.12.2016 Tylko z góry pytam, póki całość jest planem wydarzeń do przepisania z kwestiami mówionymi i w ładniejszej formie - czy znajdzie się dwóch chętnych na aktorów (trzy role przewidziane, jedną biorę ja), którzy bez najmniejszego cienia wątpliwości będą mogli się stawić na obchodach i pozostać do końca trwania spektaklu (czyli gdzieś 20 minut maksimum, bo nie ma mowy, żeby był tak długi, jak poprzednie - za dużo pracy w stosunku do efektów, bądź, mniej uprzejmie to ujmując, większość po jednym akcie przestaje w ogóle zwracać na to, że ktoś się produkuje z kopiowaniem dialogów i didaskaliów) bez żadnych przerw? RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - AndrzejSwarzewski - 14.12.2016 Ja mogę, bo na obchodach i tak muszę być. RE: Komitet Organizacyjny Grudniowych Obchodów - AndrzejSwarzewski - 17.12.2016 Już jutro po 20 uroczyste obchody! Nie zapomnijcie przybyć!
|