![]() |
|
Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Administracja samorządowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-5.html) +--- Dział: Rzesza Bialeńska (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-551.html) +---- Dział: Sejm Rzeszy Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-524.html) +---- Wątek: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego (/thread-7370.html) |
RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Ametyst Faradobus - 28.02.2017 Ja też jestem przeciwny nadawaniu folwarków na własność, gdyż w przeciwnym razie z republiki stalibyśmy się państwem oligarchicznym. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Severino Castiglioni - 28.02.2017 Macieju - logiczne argumenty. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Hewret von Thorn - 28.02.2017 (28.02.2017, 13:41:20)Ametyst Faradobus napisał(a): Ja też jestem przeciwny nadawaniu folwarków na własność, gdyż w przeciwnym razie z republiki stalibyśmy się państwem oligarchicznym. Despotyzm biurokratyczny <3 RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Maciej Kamiński - 28.02.2017 (28.02.2017, 16:37:43)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a): Macieju - logiczne argumenty.Co jest nielogicznego w wyliczance z ostatniego postu? Adaś po głębszej wymianie zdań prywatnie nie miał zastrzeżeń. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Severino Castiglioni - 28.02.2017 Logiczne, w sensie też przyznaję Ci rację.
RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Maciej Kamiński - 28.02.2017 (28.02.2017, 18:05:31)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a): Logiczne, w sensie też przyznaję Ci rację.Maślany papaj mi przytaknął. Wystarczy? :tjkd: RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Severino Castiglioni - 28.02.2017 Nie rozumiem Cię.
RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Maciej Kamiński - 28.02.2017 Ech... Patriarcha Rotrii mi przytaknął. Tyle przekonujących bezpośrednio i indywidualnie Ciebie argumentów wystarczy? RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Maciej Kamiński - 02.03.2017 Dobra, to powtórzę jeszcze tylko po raz trzeci - czy ktoś, kto nie nazywa się Ametyst Faradobus, mógłby wypowiedzieć się na temat problemu przodownik/stachanowiec? RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Tadeusz Krasnodębski - 03.03.2017 Chyba nie ma chętnych, Maćku. Przechodzimy do głosowania. Przypominam, że głosują wyłącznie szlachcice aktywni. 48 godzin. Karta do głosowania: Cytat:Projekt ustawy Macieja Kamińskiego w wersji II: ZA/PRZECIW/WSTRZYMUJĘ SIĘ Cytat:Projekt ustawy Macieja Kamińskiego w wersji II: WSTRZYMUJĘ SIĘ RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Ametyst Faradobus - 03.03.2017 Projekt ustawy Macieja Kamińskiego w wersji II: ZA Poprawka Severina Castiglioni-Faradobusa skreślająca komunistyczne nazewnictwo i wprowadzająca katechona od 500 folwarków: PRZECIW RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - AndrzejSwarzewski - 03.03.2017 Projekt ustawy Macieja Kamińskiego w wersji II: ZA Poprawka Severina Castiglioni-Faradobusa skreślająca komunistyczne nazewnictwo i wprowadzająca katechona od 500 folwarków: PRZECIW RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Maciej Kamiński - 03.03.2017 Projekt ustawy Macieja Kamińskiego w wersji II: ZA Poprawka Severina Castiglioni-Faradobusa skreślająca komunistyczne nazewnictwo i wprowadzająca katechona od 500 folwarków: PRZECIW RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Maciej Kamiński - 10.03.2017 Khem. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Tadeusz Krasnodębski - 10.03.2017 P.o. jest Prezydent. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Maciej Kamiński - 10.03.2017 Tym bardziej khem. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - AndrzejSwarzewski - 10.03.2017 Przepraszam, zupełnie o tym zapomniałem. W kwestii projektu Macieja Kamińskiego, 3 głosy ZA, 1 WSTRZYMUJĄCY. W kwestii poprawki Severina Castiglioniego-Faradobusa , 3 głosy SPRZECIW, 1 WSTRZYMUJĄCY. Projekt Macieja Kamińskiego PRZESZEDŁ BEZ POPRAWKI. (-) Andrzej Swarzewski. Publikacja też należy do mnie? RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Maciej Kamiński - 10.03.2017 Ano należy.
RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - AndrzejSwarzewski - 13.03.2017 Uhh, zapomniałem. Już zaraz opublikuję. RE: Projekt ustawy o zmianie ustawy o tytułach szlacheckich i Kodeksu Cywilnego - Maciej Kamiński - 25.03.2017 Czy zaraz mogłoby nie trwać dwóch tygodni? |