Forum Republiki Bialeńskiej
Wypróbowany Przywódca - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html)
+---- Wątek: Wypróbowany Przywódca (/thread-7490.html)

Strony: 1 2

RE: Wypróbowany Przywódca - Ametyst Faradobus - 05.04.2017

Bądź co bądź określenie "katechon" jest jednak zaszczytne.

RE: Wypróbowany Przywódca - Ametyst Faradobus - 06.04.2017

Nowy cytat, nowy plakat. Fajnie, że nie muszę nawet wymyślać własnych haseł. Prawda tak prawdziwa, że można ją pomylić z prawdziwością. Moje kochanki potwierdzą.

[Obrazek: 79_06_04_17_7_15_54.png]

RE: Wypróbowany Przywódca - Aleksandra Dostojewska - 06.04.2017

Nie wiem co to ten twój katechon, Hibisbergia i jeszcze jakieś jojonacje, ale apeluję o wzajemny szacunek.

O Hibisbergii też nic nie wiem, za to znam na pamięć hymn Hibijost.

RE: Wypróbowany Przywódca - Maciej Kamiński - 06.04.2017

Apeluję o odnoszenie się do państw traktatowych z szacunkiem.

RE: Wypróbowany Przywódca - Karol Medycejski - 06.04.2017

Widzę, że kampania nieco oklapła, jak niektórym łącze, więc dla utrzymania właściwego poziomu wrzucam wzorek jak nalezy przeciwnika obrazić pochwalić i pozdrowić przed wyborami. Tradycyjnie transkrypt z pana Stonuka (jutube, a potem wklejamy: watch?v=oSRGEKi9XhM).

[spoiler]
Cytat:Dobry wieczór, proszem państwa, wiele miesięcy zastnawiałem się jak jest naprawde z tym wszystkim co ja robie, nie? Bo z jednej strony mowię, że kocham Bialenię, że kocham ludzi. No i ja potwierdzam: kocham Bialenię i kocham ludzi. Ale... gdy wspominam czas, w którym ja dałem taki komunikat, nie, że tych pierdolonych cebulakow bialeńczyków w dupę jebię, nie, bo to są kurwy śmiecie, to jest, że mają tam całą... ich całe jestestwo to jest forum internetowe, i teraz patrzę słuchajcie, ten jebany pedał, ten <tu imię>, to kurwisko jebane <imię>, tym <funkcja> niby jest... tych pedałów, nie, kurwiów tam z kościołów, których odnalazłem ostatnio dziesiątki. Jebią sie kurwy jak króliki, jebią się kurwy jak króliki... I nagle ten cały ich <imię> - <imię> chuj ci w ryj - wychodzi, bo on będzie robił słuchajcie Wolnograd, w takim czy innym wymiarze, nie... <imię>, kurwa, chuju jebany, moja <żona/mąż> zna cię od dziecka, nawet ja ci kurwa odradziłem, nie rób se ze mną zdjęcia, bo cię zjedzą te kurwy z <nazwa partii>, a ty dzisiaj kurwa pedale jebany <tu epitet dot. afiliacji partyjnych>, chuju do szczania, chcesz nam, kurwa, stratować nasze miasto?! Posłuchaj kurwo, pedale: tak ty jesteś chujem, jak ten twoj <funkcja> <imię> jest chujem, i ten kurw karakan, jebany, pierdolony cwel, cwelisko jebane - w dupę się kurwisko rucha... I co, wy chcecie być dla nas autorytetem?! Wy chcecie kurwy jebane <tu epitet dot. afiliacji partyjnych> za nas zmieniać nasze państwo?! My was pierdolimy! Jak się wychylicie zbyt bardzo, kurwo <imię> - <imię> patrz na mnie ryju jebany - to ci, kurwa, wojsko wyprowadzę na ulice, pierdolony <tu epitet dot. afiliacji partyjnych> kutasie, ty kurwo, ty kurwo, ty nieudaczniku, ty kurwo zakłamana... Życie mi kurwiszonie przewrociłeś. Ty myślisz, że to kurwa co ja se w ukryciu siedzę, bo coś tam, coś tam...? Kurwo, na takich jak ty to... szczę, kurwo, ciepłym moczem. Czeeeeść.
[/spoiler]

A tak w ogóle to chciałbym powiedzieć, że wynik wyborów na Lwa Wolnogradu to jest jakaś porażka.

RE: Wypróbowany Przywódca - Ametyst Faradobus - 10.04.2017

Nowy cytacik - nowy plakacik.

[Obrazek: 79_10_04_17_10_37_15.png]

RE: Wypróbowany Przywódca - Hewret von Thorn - 10.04.2017

@"Ametyst Faradobus"

[Obrazek: 218314-terminator-2-smile.jpg]

RE: Wypróbowany Przywódca - Severino Castiglioni - 10.04.2017

Powodzenia Wielki Katechonie, przywróć Bialenii porządek i sprawiedliwość, ukróć bezprawie i ukarz winnych. Posprzątaj ten bałagan wprowadzony przez Sam Wiesz Kogo. Ale nie zapominaj o Rotrii i wpadnij do niej co pewien czas.

RE: Wypróbowany Przywódca - Iwan Pietrow - 10.04.2017

Ametyst Faradobus jest bardzo dobrym kandydatem. Mam nadzieję, iż po dojściu do władzy Bialenia w końcu powróci do normalności i podjęte zostaną kroki, które doprowadzą do normalizacji w stosunkach na linii RB-Brodria i RB-KA. W końcu nie po to Carstwo Brodrii Północnej wykłada na tego kandydata pieniądze ze swojej rezerwy państwowej...

RE: Wypróbowany Przywódca - Ametyst Faradobus - 10.04.2017

Ten, którego zwą brodryjskim agentem.

https://www.youtube.com/watch?v=6YpFIIX3eXE

RE: Wypróbowany Przywódca - Hewret von Thorn - 11.04.2017

(06.04.2017, 19:58:51)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Nie wiem co to ten twój katechon, Hibisbergia i jeszcze jakieś jojonacje, ale apeluję o wzajemny szacunek.

Hibis?
Hibiskus?

Lubisz herbartkę z hibiskusa?