Forum Republiki Bialeńskiej
Zgrzyt Dyplomatyczny - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Zgrzyt Dyplomatyczny (/thread-7787.html)

Strony: 1 2

RE: Zgrzyt Dyplomatyczny - Piotr Pietrow - 02.06.2017

Zmieniam państwo codziennie. Ehhh... Nie zmieniłem Brodrii przez płd przez dobry tydzień, a teraz wraz z mym ojcem jestem w Brodrii Północnej, ponieważ boję się dalszych zdarzeń, które mogą mieć w Rusi Batawskiej. Carycy się nie spodoba jakiś post i za chwilę widzimy "Akt o przemianowaniu" lub inne pierdoły. Towarzysze czy naprawdę mam słyszeć to że zmieniam kraj codziennie? Zostanę w Brodrii Północnej, a jeśli do poniedziałku JE Aleksandra nie wyda żadnego Aktu przeciw mnie to powrócę także do Rusi. Zrozumiano?

RE: Zgrzyt Dyplomatyczny - Iwan Pietrow - 02.06.2017

Ned zwariował, bo najadł się razuryjskich grzybków. Lecz się człowieku, bo wszyscy się z Ciebie śmieją!!!

RE: Zgrzyt Dyplomatyczny - Thomas von Lisendorff - 02.06.2017

(02.06.2017, 18:06:10)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Weźcie się ogarnijcie... "Imperium Abchazji" to była jojonacja.

Brodria Południowa z twoim przydupasem Baltazarem i z tobą na czele to jest jojonacja  ha ha ha ha....
Co do Neda, mam to gdzies. jak czegoś potrzebował to szukał przyjaciół i to od dawna.

RE: Zgrzyt Dyplomatyczny - Eddard Noqtern - 02.06.2017

Panie Piotrze,
Oczywiście codziennie to przenośnia. Ale ile już było zmian frontów - północ, połdunie, Batawia, Abachazja i inne tego typu, Hasseland, MAW itd. ttp. Człowieku zdecyduje się wreszcie na coś, albo nie krytykuj kogoś za to że prowadzi stałą politykę.

(02.06.2017, 21:03:30)Iwan Pietrow napisał(a): Ned zwariował, bo najadł się razuryjskich grzybków. Lecz się człowieku, bo wszyscy się z Ciebie śmieją!!!

Proszę nie zwracać się do mnie Ned, ale Jego Królewska Wysokość. Wypowiedzi nawet nie skomentuję.

RE: Zgrzyt Dyplomatyczny - Maciej Kamiński - 02.06.2017

Proszę o podwyższenie poziomu dyskusji...

(02.06.2017, 21:26:28)Ahmed Husain napisał(a):
(02.06.2017, 18:06:10)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Weźcie się ogarnijcie... "Imperium Abchazji" to była jojonacja.
Brodria Południowa z twoim przydupasem Baltazarem i z tobą na czele to jest jojonacja ha ha ha ha

Nie przesadzaj Ahmedzie, Brodria Południowa to nie jojo, co innego niektore osoby które ją tworzą...

RE: Zgrzyt Dyplomatyczny - Thomas von Lisendorff - 02.06.2017

Ned, ni zaprzeczaj, sam to powiedziałeś gdy tylko Sasza objęła władzę .

(21.02.2017, 00:11:59)Eddard Noqtern napisał(a): Czy tylko na to Panią stać? Obrażanie wszystkich wokoło? Żal mi Pani.
(05.03.2017, 21:45:24)Eddard Noqtern napisał(a): Może i brzmi to jak propaganda, czy coś takiego, ale zgadzam się z ideą Iwana. Na początku nie wierzyłem, że to może być prawda, ale jak można tak jawnie niszczyć państwo? A w mikronacjach wszystko jest możliwe... Wystarczy spojrzeć na Al Rajn.

Tak i co z tego? To wiadomości z lutego i marca. Mylilem się wtedy i nie miałem racji. Minęły przecież 4 miesiące, a w mikronacjach to wiele czasu...

RE: Zgrzyt Dyplomatyczny - Aleksandra Dostojewska - 02.06.2017

Wasza Królewska Wysokość,
Drogi Eddardzie,

Serdecznie dziękuję za słowa otuchy i wsparcia. Proszę się nie przejmować niespełna rozumu ludziom, którzy potrafią jedynie obrażać. Niestety, niektórzy w tym towarzystwie nie grzeszą inteligencją, a tym bardziej kulturą.

(02.06.2017, 21:44:14)Eddard Noqtern napisał(a): Tak i co z tego? To wiadomości z lutego i marca. Mylilem się wtedy i nie miałem racji. Minęły przecież 4 miesiące, a w mikronacjach to wiele czasu...
Jeżeli się krytykuje kogoś za zmienianie zdania o kimś, to z deka słabo, jeżeli samemu się to robi, nawet gdy dzieje się to w dłuższych odstępach czasu...
Przyznaj po prostu, że zmieniacie front, żeby chociaż trochę tej Amicitii odbudować.

Wasza Carska Mość,
Droga Aleksandro,

Również dziękuję za miłe słowo. No cóż, przbysze z Północy potrafią chyba tylko obrażać. To przykre.

RE: Zgrzyt Dyplomatyczny - Aleksandra Dostojewska - 02.06.2017

(02.06.2017, 21:48:01)Eddard Noqtern napisał(a): Wasza Carska Mość,
Droga Aleksandro,
Również dziękuję za miłe słowo. No cóż, przbysze z Północy potrafią chyba tylko obrażać. To przykre.

Przykre... Pomimo, że między nami też iskrzyło w przeszłości, to te bezpardonowe i żenujące ujadanie tych jojonatorów (bo jakże inaczej ich określić) napawa mnie wstrętem i oburzeniem.

RE: Zgrzyt Dyplomatyczny - Hewret von Thorn - 05.06.2017

http://kugaria.cba.pl/forum/t/klotnia-o-prawa/#post-16687

Śmieją się!