![]() |
|
Wielki wiec z Konduktorem - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Wielki wiec z Konduktorem (/thread-7862.html) |
RE: Wielki wiec z Konduktorem - Maciej Kamiński - 13.06.2017 (13.06.2017, 22:43:21)Eddard Noqtern napisał(a):W RB owszem. W kikucie, który z Brodrii został - już nie bardzo. I w tym jest sedno problemu.(13.06.2017, 22:38:48)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Nie interesuje mnie co sobie ''ubzduracie''... Zresztą jak powiedziałam, my Anatolii nie chcemy i Wysp Przyjaźni również. Nie chcemy żadnego związku, poza historią, z Bialenią. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Aleksandra Dostojewska - 13.06.2017 (13.06.2017, 22:43:21)Eddard Noqtern napisał(a):(13.06.2017, 22:38:48)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Nie interesuje mnie co sobie ''ubzduracie''... Zresztą jak powiedziałam, my Anatolii nie chcemy i Wysp Przyjaźni również. Nie chcemy żadnego związku, poza historią, z Bialenią.Skąd aż tak radykalna decyzja? Mam dosyć ciągłych zmian i braku stabilności. Poza tym, to czego dokonał, głównie, pan Prezydent woła o pomstę do nieba i osobiście mnie tak zabolało, że nigdy nie przestanie. Nie oszukujmy się, każda większy sukces aktywności w tym państwie należy zawdzięczać mi , a w zasadzie tym, którzy w swoich postach pastwią się nade mną. Mówię dzisiaj, koniec. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Tadeusz Krasnodębski - 13.06.2017 (13.06.2017, 22:47:14)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Nie oszukujmy się, każda większy sukces aktywności w tym państwie należy zawdzięczać mi , a w zasadzie tym, którzy w swoich postach pastwią się nade mną. ![]() (postuluję zrobienie z tego emotki) RE: Wielki wiec z Konduktorem - Maciej Kamiński - 13.06.2017 Akurat w tym ma trochę racji. Może nie każdy wyskok aktywnościowy, bo to spora przesada, ale największe inby faktycznie kręciły się wokół rozmaitych Saszowych ambarasów. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Hewret von Thorn - 13.06.2017 (13.06.2017, 22:50:05)Maciej Kamiński napisał(a): największe inby faktycznie kręciły się wokół rozmaitych Saszowych ambarasów Bialeńska wiosna. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Tadeusz Krasnodębski - 13.06.2017 Nie potrzebujemy aktywności w stylu konfliktu Piotra z Olą. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Maciej Kamiński - 13.06.2017 Rekord ilości postów na dobę to wciąż okres jej II kadencji w Pałacu. EDYCJA: Za Arnusia to ja kciuki trzymam do teraz. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Eddard Noqtern - 13.06.2017 (13.06.2017, 22:46:26)Hewret Faradobus napisał(a):(13.06.2017, 22:43:21)Eddard Noqtern napisał(a): gdyby tak każdy odchodził dy Prezydent mu się nie podobaNo właśnie. Po pierwsze nie Edi, tylko Ned. Po drugie nie odszedłem - przecież jestem. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Hewret von Thorn - 13.06.2017 A gdzie obywatelstwo, Nedi? RE: Wielki wiec z Konduktorem - Iwan Pietrow - 13.06.2017 Edi-Nedi-Sredi cały czas je te razuryjskie grzybki, to ma zwidy przed oczami i nie wie, co mówi. Wiem, bo też swego czasu je próbowałem. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Ametyst Faradobus - 13.06.2017 Dość wiecowania. Idźcie spać albo przynajmniej dyskutujcie na poziomie. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Iwan Pietrow - 14.06.2017 Korzystając z okazji chciałbym wyrazić poparcie dla planów utworzenia nowego ugrupowania politycznego na ziemiach Bialenii. Szanowny Panie Prezydencie, przy Tobie stoimy i stać będziemy! RE: Wielki wiec z Konduktorem - Eddard Noqtern - 14.06.2017 (13.06.2017, 23:10:34)Hewret Faradobus napisał(a): A gdzie obywatelstwo, Nedi? Tam gdzie moja główna aktywność, Hewri. Od zawsze stosuje taką zasadę, że nie działam w dwóch miejscach na raz, czy też nie zmieniam frontu z dnia na dzień. A jeśli już gdzieś działam to na 100%.
RE: Wielki wiec z Konduktorem - Tadeusz Krasnodębski - 14.06.2017 W sumie, to dobre rozwiązanie. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Ametyst Faradobus - 14.06.2017 W ogóle te migracje międzymikronacyjne w ostatnich latach wymagają opracowania. Ja w Bialenii, Wandejczycy w Dreamlandzie, Skarlandczycy w Rotrii... RE: Wielki wiec z Konduktorem - Maciej Kamiński - 14.06.2017 Cytat:Ja w Bialenii, Wandejczycy w Dreamlandzie, Skarlandczycy w Rotrii......wojownicy nordaccy wszędzie... RE: Wielki wiec z Konduktorem - Severino Castiglioni - 15.06.2017 Dziękuję Panie Prezydencie za nadanie dwóch folwarków, które powiększą moje piękne trzy miejscowości w Lordostwie. Choć czymże na nie zasłużyłem? RE: Wielki wiec z Konduktorem - Maciej Kamiński - 15.06.2017 Uniwerkiem ofc. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Ametyst Faradobus - 15.06.2017 (15.06.2017, 14:59:33)Paolo della Chiesa napisał(a): Dziękuję Panie Prezydencie za nadanie dwóch folwarków, które powiększą moje piękne trzy miejscowości w Lordostwie. Choć czymże na nie zasłużyłem? Wolę nie zdradzać szczegółów, bo mnie oskarżą o korupcję i nepotyzm. RE: Wielki wiec z Konduktorem - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 15.06.2017 Ja też umiałem czasem sprawić aktywność. :c Nie mówiąc o osobach pokroju Swyrodiuka. |