Forum Republiki Bialeńskiej
Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Pawła Karola Medyceusza Zepa - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Uniwersytet Bialeński (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-133.html)
+---- Dział: Plac Uniwersytecki im. Jana Dzbana (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-143.html)
+---- Wątek: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Pawła Karola Medyceusza Zepa (/thread-7904.html)

Strony: 1 2 3

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola della Chiesy - Severino Castiglioni - 06.07.2017

Jak idą prace nad nowym Statutem UB?

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola della Chiesy - Tadeusz Krasnodębski - 06.07.2017

Dzisiaj chciałbym go wreszcie opublikować. Smile

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 11.12.2017

Kochani, czy ma ktoś listę wszystkich Rektorów UB? Chciałbym zrobić jakąś tablicę pamiątkową.

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 11.12.2017

Andrzej, Andrzej, Andrzej... Montek też gdzieś był.

Ale nie, tej akurat listy nie ma (jeszcze).

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 11.12.2017

(11.12.2017, 22:04:55)Maciej Kamiński napisał(a): Ale nie, tej akurat listy nie ma (jeszcze).

To znaczy, że kiedyś będzie? Tongue

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 11.12.2017

Każda kiedyś będzie. Wystarczy, że w jakiejś wolnej chwili weźmie mnie na to chęć. Taką listę administratorów forum na przykład już mamy.

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 13.12.2017

A się szarpnąłem. Zobaczcie, czy czegoś z tym wykazem nie poplątałem.

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 13.12.2017

Andrzej - Guliano - Andrzej - Guliano - Andrzej - Guliano... Jestem powiewem świeżości.

Dzięki wielkie! Myślałem, że było trochę więcej Rektorów. No ale nic, warto zrobić chociaż te kilka tablic.

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 14.12.2017

Ciekawostka dla nieświadomych tego faktu - nasza ukochana kreatura z Wildy mało co kiedyś rektorem nie została.

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Ametyst Faradobus - 14.12.2017

Trzeba powiesić mnóstwo identycznych portretów obok siebie.

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 14.12.2017

Nawet o tym nie pomyślałem, ale to pokazuje, że jesteś właściwym ministrem na właściwym miejscu. <3

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 14.12.2017

(14.12.2017, 00:08:10)Ametyst Faradobus napisał(a): Trzeba powiesić mnóstwo identycznych portretów obok siebie.
I na każdym po trzy kopie każdego przyznanego im orderu.

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Ametyst Faradobus - 14.12.2017

Nie, wystarczy namalować.

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 07.02.2018

Powinniśmy zaktualizować nazwę dębu?

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 07.02.2018

Co na to sam zainteresowany? @"Paweł Karol Medyceusz Zep"

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 19.02.2018

Podbijam pytanie.

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Severino Castiglioni - 10.03.2018

Zachęcam do przeczytania kolejnego rozdziału mojej książki profesorskiej na Uniwersytecie Rotryjskim:

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 10.03.2018

A na pytanie odpowiesz?

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Severino Castiglioni - 10.03.2018

Które?

RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 10.03.2018

(07.02.2018, 19:36:10)Maciej Kamiński napisał(a): Powinniśmy zaktualizować nazwę dębu?