![]() |
|
Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Pawła Karola Medyceusza Zepa - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Uniwersytet Bialeński (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-133.html) +---- Dział: Plac Uniwersytecki im. Jana Dzbana (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-143.html) +---- Wątek: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Pawła Karola Medyceusza Zepa (/thread-7904.html) |
RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola della Chiesy - Severino Castiglioni - 06.07.2017 Jak idą prace nad nowym Statutem UB? RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola della Chiesy - Tadeusz Krasnodębski - 06.07.2017 Dzisiaj chciałbym go wreszcie opublikować.
RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 11.12.2017 Kochani, czy ma ktoś listę wszystkich Rektorów UB? Chciałbym zrobić jakąś tablicę pamiątkową. RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 11.12.2017 Andrzej, Andrzej, Andrzej... Montek też gdzieś był. Ale nie, tej akurat listy nie ma (jeszcze). RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 11.12.2017 (11.12.2017, 22:04:55)Maciej Kamiński napisał(a): Ale nie, tej akurat listy nie ma (jeszcze). To znaczy, że kiedyś będzie?
RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 11.12.2017 Każda kiedyś będzie. Wystarczy, że w jakiejś wolnej chwili weźmie mnie na to chęć. Taką listę administratorów forum na przykład już mamy. RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 13.12.2017 A się szarpnąłem. Zobaczcie, czy czegoś z tym wykazem nie poplątałem. RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 13.12.2017 Andrzej - Guliano - Andrzej - Guliano - Andrzej - Guliano... Jestem powiewem świeżości. Dzięki wielkie! Myślałem, że było trochę więcej Rektorów. No ale nic, warto zrobić chociaż te kilka tablic. RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 14.12.2017 Ciekawostka dla nieświadomych tego faktu - nasza ukochana kreatura z Wildy mało co kiedyś rektorem nie została. RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Ametyst Faradobus - 14.12.2017 Trzeba powiesić mnóstwo identycznych portretów obok siebie. RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 14.12.2017 Nawet o tym nie pomyślałem, ale to pokazuje, że jesteś właściwym ministrem na właściwym miejscu. <3 RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 14.12.2017 (14.12.2017, 00:08:10)Ametyst Faradobus napisał(a): Trzeba powiesić mnóstwo identycznych portretów obok siebie.I na każdym po trzy kopie każdego przyznanego im orderu. RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Ametyst Faradobus - 14.12.2017 Nie, wystarczy namalować. RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 07.02.2018 Powinniśmy zaktualizować nazwę dębu? RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Tadeusz Krasnodębski - 07.02.2018 Co na to sam zainteresowany? @"Paweł Karol Medyceusz Zep" RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 19.02.2018 Podbijam pytanie. RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Severino Castiglioni - 10.03.2018 Zachęcam do przeczytania kolejnego rozdziału mojej książki profesorskiej na Uniwersytecie Rotryjskim: RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 10.03.2018 A na pytanie odpowiesz? RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Severino Castiglioni - 10.03.2018 Które? RE: Plac pod Krasnym Dębem Pokrytym Korą Brzozową im. Paola Carlo de Medici y Zepa - Maciej Kamiński - 10.03.2018 (07.02.2018, 19:36:10)Maciej Kamiński napisał(a): Powinniśmy zaktualizować nazwę dębu? |