Forum Republiki Bialeńskiej
[oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry (/thread-8051.html)

Strony: 1 2

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Tadeusz Krasnodębski - 07.08.2017

- Porozmawiajmy o rozwiązaniu konfliktu, bo bez tego nie ruszymy dalej.
- Rozejdźmy się.

Nieno, wcale nie chcesz kończyć rozmowy i wcale nie odmawiasz dialogu... XD

Kończę, bo poziom żenady wybiło poza skalę.

@down Jak grochem o ścianę... I jeszcze masz czelność twierdzić, że to ja zgrywam debila... XD

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Iwan Pietrow - 07.08.2017

Ale co ma piernik do wiatraka? Przecież rozejście się w pokoju też jest jedną z form rozwiązania konfliktu...

I właśnie w ogóle nie odmawiałem dialogu...

Mówiłem, że nawet nie muszę pomagać Ci w zgrywaniu debila. xD

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 07.08.2017

Ujawnianie PW nie jest dobrym obyczajem. Świadczy o braku kultury. Co najmniej.

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Iwan Pietrow - 07.08.2017

To w takim razie musisz ukarać swojego synka.

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Frederick Hufflepuff - 07.08.2017

(07.08.2017, 15:27:39)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Nie dysktutuj Synu z tym politycznym nieudacznikiem i frustratem. Nie warto.

Ujawnianie PW nie jest dobrym obyczajem. Świadczy o braku kultury. Co najmniej.

Publikowanie fragmentów prywatnych wiadomości, w Pańskim mniemaniu, wykracza poza normy dobrego zachowania i wychowania, ale nazywanie kogoś "politycznym nieudacznikiem i frustratem" bez jakiegokolwiek uzasadnienia i rozsądnego wytłumaczenia, jak rozumiem, jest już kulturalne i właściwe powadze urzędów, jakie Pan sprawuje?

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 07.08.2017

Uzasadniałem w którymś wątku. Nie będzie bezpośrednio nikt obrażał moich bliskich skoro sam jako polityk nic dobrego nie zdziałał. Tadeusz jest bardzo zasłużonym Bialeńczykirm.

(07.08.2017, 17:09:17)Iwan Pietrow napisał(a): To w takim razie musisz ukarać swojego synka.

Odbyłem z nim wychowawczą rozmowę. Smile

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Tadeusz Krasnodębski - 07.08.2017

(07.08.2017, 22:17:35)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Odbyłem z nim wychowawczą rozmowę.

A raczej - sam wyjaśniłem Paolo, co mną kierowało podczas publikowania PW, bo jest to skrajnie niegrzeczne i gdyby Iwan jako pierwszy nie zaczął wywlekać ich na światło dzienne, ja sam nie musiałbym się w tak dziecinny i żenujący sposób bronić.

(krótkie wtrącenie, bo nie mam zamiaru kontynuować tej dennej kłótni z Pietrowem)

Kłótnie nie mają sensu. Dlatego podajmy sobie i dłonie oraz pamiętajmy:

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 07.08.2017

E tam, gdyby tak kłócono się o jakieś poglądy w kwestii Bialeni takie kłótnie byłyby piękne ale niestety jest to kłótnia głównie persononalna a najbardziej wkurzające jest dla mnie takie traktowanie jak Iwan traktuje z taką pobłażliwością lepszego, starszego itd. Jakbym sobie wyobraził siebie jako osobe mocno emocjonalnie zaangażowaną a ktoś by się tak zachowywał strasznie by to psuło zabawe.

I nie powinno uderzać to w Tadka, który naprawdę się angażuje i podkreśla, że Bialenia jest jego ukochaną v- ojczyzną.

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Iwan Pietrow - 08.08.2017

Zdjęć PW nie zacząłbym wywlekać, gdyby Tadzio nie zaczął tu kłamać w żywe oczy. Trzeba w jakiś sposób piętnować tak parszywe i nieprofesjonalne działania i stąd taka, dobrana odpowiednio do poziomu Tadzia, odpowiedź.

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 08.08.2017

Niczego się nie nauczysz. Zajmij się lepiej pracą w gabinecie, choć szczerze nie wiem na czym ona ma polegać.

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Aleksandra Dostojewska - 08.08.2017

Co prawda piszę do was z mojego basenu, w którym właśnie sączę drinki z moim ukochanym <3 (pozdrawiam czule wszystkich v- mężów i kochanków) i powiem wam, że warto tu wrócić chociażby aby zrobić niektórym chłopakom, którym brakuje tego słowa na literę S (mrrr) na złość...

Pozdrawiam.

Buziaki.

WASZA OLAAA

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Hewret von Thorn - 08.08.2017

Z Andrzejem Swarzewskim?

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Aleksandra Dostojewska - 08.08.2017

(08.08.2017, 23:00:06)Hewret Faradobus napisał(a): Z Andrzejem Swarzewskim?

Niestety.......... Sad

Mój <3 pozdrawia , Cię IWANIE

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 08.08.2017

(08.08.2017, 22:58:06)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Co prawda piszę do was z mojego basenu, w którym właśnie sączę drinki z moim ukochanym <3 (pozdrawiam czule wszystkich v- mężów i kochanków) i powiem wam, że warto tu wrócić chociażby aby zrobić niektórym chłopakom, którym brakuje tego słowa na literę S (mrrr) na złość...
Pozdrawiam.
Buziaki.
WASZA OLAAA

Jakiego słowa?

PS. Widzimy się w Zgromadzeniu Ludowym.

(08.08.2017, 23:10:13)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a):
(08.08.2017, 22:58:06)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Co prawda piszę do was z mojego basenu, w którym właśnie sączę drinki z moim ukochanym <3 (pozdrawiam czule wszystkich v- mężów i kochanków) i powiem wam, że warto tu wrócić chociażby aby zrobić niektórym chłopakom, którym brakuje tego słowa na literę S (mrrr) na złość...
Pozdrawiam.
Buziaki.
WASZA OLAAA
Jakiego słowa?
PS. Widzimy się w Zgromadzeniu Ludowym.

Oj, Paolo , kto jak kto, ale Ty chyba wiesz o co chodzi ... hahahaha

Przecież jestem biskupem. Wink  [Obrazek: heart-emoticon.png]

RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Maciej Kamiński - 11.08.2017

Kochani, PW to poważna sprawa, dopóki adresat ma obywatelstwo. Konstytucja chroni prywatność korespondencji...