![]() |
|
[oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry (/thread-8051.html) Strony:
1
2
|
RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Tadeusz Krasnodębski - 07.08.2017 - Porozmawiajmy o rozwiązaniu konfliktu, bo bez tego nie ruszymy dalej. - Rozejdźmy się. Nieno, wcale nie chcesz kończyć rozmowy i wcale nie odmawiasz dialogu... XD Kończę, bo poziom żenady wybiło poza skalę. @down Jak grochem o ścianę... I jeszcze masz czelność twierdzić, że to ja zgrywam debila... XD RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Iwan Pietrow - 07.08.2017 Ale co ma piernik do wiatraka? Przecież rozejście się w pokoju też jest jedną z form rozwiązania konfliktu... I właśnie w ogóle nie odmawiałem dialogu... Mówiłem, że nawet nie muszę pomagać Ci w zgrywaniu debila. xD RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 07.08.2017 Ujawnianie PW nie jest dobrym obyczajem. Świadczy o braku kultury. Co najmniej. RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Iwan Pietrow - 07.08.2017 To w takim razie musisz ukarać swojego synka. RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Frederick Hufflepuff - 07.08.2017 (07.08.2017, 15:27:39)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Nie dysktutuj Synu z tym politycznym nieudacznikiem i frustratem. Nie warto. Publikowanie fragmentów prywatnych wiadomości, w Pańskim mniemaniu, wykracza poza normy dobrego zachowania i wychowania, ale nazywanie kogoś "politycznym nieudacznikiem i frustratem" bez jakiegokolwiek uzasadnienia i rozsądnego wytłumaczenia, jak rozumiem, jest już kulturalne i właściwe powadze urzędów, jakie Pan sprawuje? RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 07.08.2017 Uzasadniałem w którymś wątku. Nie będzie bezpośrednio nikt obrażał moich bliskich skoro sam jako polityk nic dobrego nie zdziałał. Tadeusz jest bardzo zasłużonym Bialeńczykirm. RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 07.08.2017 (07.08.2017, 17:09:17)Iwan Pietrow napisał(a): To w takim razie musisz ukarać swojego synka. Odbyłem z nim wychowawczą rozmowę.
RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Tadeusz Krasnodębski - 07.08.2017 (07.08.2017, 22:17:35)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Odbyłem z nim wychowawczą rozmowę. A raczej - sam wyjaśniłem Paolo, co mną kierowało podczas publikowania PW, bo jest to skrajnie niegrzeczne i gdyby Iwan jako pierwszy nie zaczął wywlekać ich na światło dzienne, ja sam nie musiałbym się w tak dziecinny i żenujący sposób bronić. (krótkie wtrącenie, bo nie mam zamiaru kontynuować tej dennej kłótni z Pietrowem) RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 07.08.2017 Kłótnie nie mają sensu. Dlatego podajmy sobie i dłonie oraz pamiętajmy: RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 07.08.2017 E tam, gdyby tak kłócono się o jakieś poglądy w kwestii Bialeni takie kłótnie byłyby piękne ale niestety jest to kłótnia głównie persononalna a najbardziej wkurzające jest dla mnie takie traktowanie jak Iwan traktuje z taką pobłażliwością lepszego, starszego itd. Jakbym sobie wyobraził siebie jako osobe mocno emocjonalnie zaangażowaną a ktoś by się tak zachowywał strasznie by to psuło zabawe. RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 07.08.2017 I nie powinno uderzać to w Tadka, który naprawdę się angażuje i podkreśla, że Bialenia jest jego ukochaną v- ojczyzną. RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Iwan Pietrow - 08.08.2017 Zdjęć PW nie zacząłbym wywlekać, gdyby Tadzio nie zaczął tu kłamać w żywe oczy. Trzeba w jakiś sposób piętnować tak parszywe i nieprofesjonalne działania i stąd taka, dobrana odpowiednio do poziomu Tadzia, odpowiedź. RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 08.08.2017 Niczego się nie nauczysz. Zajmij się lepiej pracą w gabinecie, choć szczerze nie wiem na czym ona ma polegać. RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Aleksandra Dostojewska - 08.08.2017 Co prawda piszę do was z mojego basenu, w którym właśnie sączę drinki z moim ukochanym <3 (pozdrawiam czule wszystkich v- mężów i kochanków) i powiem wam, że warto tu wrócić chociażby aby zrobić niektórym chłopakom, którym brakuje tego słowa na literę S (mrrr) na złość... Pozdrawiam. Buziaki. WASZA OLAAA RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Hewret von Thorn - 08.08.2017 Z Andrzejem Swarzewskim? RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Aleksandra Dostojewska - 08.08.2017 (08.08.2017, 23:00:06)Hewret Faradobus napisał(a): Z Andrzejem Swarzewskim? Niestety.......... Mój <3 pozdrawia , Cię IWANIE RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 08.08.2017 (08.08.2017, 22:58:06)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Co prawda piszę do was z mojego basenu, w którym właśnie sączę drinki z moim ukochanym <3 (pozdrawiam czule wszystkich v- mężów i kochanków) i powiem wam, że warto tu wrócić chociażby aby zrobić niektórym chłopakom, którym brakuje tego słowa na literę S (mrrr) na złość... Jakiego słowa? PS. Widzimy się w Zgromadzeniu Ludowym. RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Aleksandra Dostojewska - 08.08.2017 (08.08.2017, 23:10:13)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a):(08.08.2017, 22:58:06)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Co prawda piszę do was z mojego basenu, w którym właśnie sączę drinki z moim ukochanym <3 (pozdrawiam czule wszystkich v- mężów i kochanków) i powiem wam, że warto tu wrócić chociażby aby zrobić niektórym chłopakom, którym brakuje tego słowa na literę S (mrrr) na złość...Jakiego słowa? Oj, Paolo , kto jak kto, ale Ty chyba wiesz o co chodzi ... hahahaha RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Severino Castiglioni - 08.08.2017 Przecież jestem biskupem. RE: [oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry - Maciej Kamiński - 11.08.2017 Kochani, PW to poważna sprawa, dopóki adresat ma obywatelstwo. Konstytucja chroni prywatność korespondencji... |