![]() |
|
Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Archiwum (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-331.html) +---- Dział: Archiwum instytucji i partii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-472.html) +----- Dział: Bialeńska Izba Wymiany (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-334.html) +------ Dział: Sekretariat BIW (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-339.html) +------ Wątek: Deklaracje w sprawie obywatelstwa (/thread-834.html) Strony:
1
2
|
Re: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Siergiej Makłow - 24.06.2014 DEKLARACJA Siergiej Makłow 24.06.2014 Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo ZSKHiW i w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 10 ŚW miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe (RB-ZSKHiW) - zgodnie z ustawą o zależnościach gospodarczych punkt IV.1.g. Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Ronon Dex - 20.07.2014 KOREKTA DEKLARACJI Krzysztof Razorblade Korekta w dniu 20.07.2014 W związku z uzyskaniem (z powodów biznesowych) obywatelstwa Księstwa Kolburgii składam korektę deklaracji, która obecnie brzmi: Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo NUPIA oraz Księstwa Kolburgii i w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 20 ŚW miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe (RB-NUPIA i RB-KK) - zgodnie z ustawą o zależnościach gospodarczych punkt IV.1.g. Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Konstanty Jerzy Michalski - 25.07.2014 Koretka Deklaracji Konstanty Jerzy Michalski 10.05.2014 Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo Federacji Brodryjskiej, Sarmacji, Dreamlandu, Koburgii i Wandystanu, a także NUPIA w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 60 ŚW miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe - zgodnie z ustawą o zależnościach gospodarczych punkt IV.1.g. Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Hewret von Thorn - 25.07.2014 DEKLERACJA Jerzy Lwie Serce 25.07.2014 r. Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo Królestwa Zjednoczonych Niderlandów, w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 10 ŚW miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe - zgodnie z ustawą o zależnościach gospodarczych punkt IV.1.g. podpisano Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Ronon Dex - 03.08.2014 KOREKTA DEKLARACJI Krzysztof Razorblade Korekta w dniu 03.08.2014 W związku z upadkiem Księstwa Kolburgii składam korektę deklaracji, która obecnie brzmi: Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo NUPIA i w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 10 BLN miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe - zgodnie z ustawą o zależnościach gospodarczych punkt IV.1.g. Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Feliks Spirkin - 22.09.2014 Cholerne złodzieje... DEKLERACJA Kubiłaj Ugedej Jahołdaj 22.09.2014 r. Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo Królestwa Dreamlandu, w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 10 ŚW miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe - zgodnie z ustawą o zależnościach gospodarczych punkt IV.1.g. Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Ronon Dex - 08.11.2014 KOREKTA DEKLARACJI Krzysztof Razorblade Korekta w dniu 08.11.2014 W związku z nabyciem obywatelstwa Republiki Palmowej składam korektę deklaracji, która obecnie brzmi: Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo Republiki palmowej i NUPIA - w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 20 BLN miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe - zgodnie z obowiązującym prawem. Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Guliano Montini - 11.11.2014 Ostatni grosz wyłudzą złodzieje ![]() Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo Rotryjskie, w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 0 ŚW miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe - zgodnie z ustawą o zależnościach gospodarczych punkt IV.1.g. Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - MvP - 11.11.2014 (11.11.2014, 22:20:55)Guliano Montini link napisał(a): Ostatni grosz wyłudzą złodziejeA jest jakaś promocja na tanie loty do Rotrii, że 0? xD Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Ronon Dex - 12.11.2014 (11.11.2014, 22:22:57)MvP link napisał(a): A jest jakaś promocja na tanie loty do Rotrii, że 0? xDNasze samoloty jak na razie do "czarnych" nie latają... może oni mają latające dywany?
Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Kristian Arped - 29.11.2014 DEKLARACJA Kristian Iversen 29.10.2014 Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo Cesarstwa Victów i w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 10 ŚW miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe - zgodnie z ustawą o zależnościach gospodarczych punkt IV.1.g. Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Ronon Dex - 31.12.2014 KOREKTA DEKLARACJI Krzysztof Razorblade Korekta w dniu 31.12.2014 W związku z rezygnacją z obywatelstwa Republiki Palmowej składam korektę deklaracji, która obecnie brzmi: Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo NUPIA - w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 10 BLN miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe - zgodnie z obowiązującym prawem. Odp: Deklaracje w sprawie obywatelstwa - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 31.12.2014 DEKLARACJA Tomasz Rabotowicz 31.12.2014 Zgodnie z ustawą o płatnościach w obrocie gospodarczym punkt 3.d. oświadczam, że oprócz obywatelstwa RB posiadam obywatelstwo NUPIA i w związku z tym jestem świadomy, że BIW będzie pobierał z mojego konta osobistego dodatkowo 10 ŚW miesięcznie tytułem opłat za lotnicze połączenia międzynarodowe - zgodnie z ustawą o zależnościach gospodarczych punkt IV.1.g. |