![]() |
|
Gospodarka - zbiorczo - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Instytut Nowej Ekonomii Mikronacyjnej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-23.html) +--- Wątek: Gospodarka - zbiorczo (/thread-8693.html) |
RE: Gospodarka - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 30.12.2017 Przecież teraz nawet w cytowaniu pojawiło się to, co jest pod przyciskiem. RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017 Kurde to przez nowego firefoxa, bo na chromie ukrywa xd RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 30.12.2017 W cytowaniu nie ma, natomiast jak kliknie się "odpowiedz", to pokazuje tag z zawartością. Przycisk "odpowiedz" to funkcja z pluginu "Cytowanie selektywne". RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017 [ATTACHMENT NOT FOUND] RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 30.12.2017 Patrz wyżej, bo są dwie możliwości cytowania. Bez zaznaczania treści kliknięcie "odpowiedz" cytuje cały post łącznie z tagiem. RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 30.12.2017 Tu widać różnicę [ATTACHMENT NOT FOUND] RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017 No racja, odpowiedz jest z innego pluginu, a nie z funkcji mybb, co nie jest ujęte w pluginie do ukrywania treści :/ RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017 To już wina pluginów ze się gryzą xd W takim razie rezygnujemy z ukrywania treści bo by trzeba było go przemyśleć i samemu na nowo napisać :/ RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 30.12.2017 To wina cytowania selektywnego, że cytuje wszystko. RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 30.12.2017 (30.12.2017, 22:22:59)Sheldon Anszlus Lovelace napisał(a): W takim razie rezygnujemy z ukrywania treści bo by trzeba było go przemyśleć i samemu na nowo napisać To nie wina pluginu hide, tylko cytowania selektywnego. ![]() Zgłosiłem autorowi. RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017 Wiem, jednak ten plugin i tak jest źle napisany. Umożliwia on tylko jedną ukrytą treść w poście, na co już wielu ludzi się skarżyło, lecz autor nie ma zamiaru go naprawiać. RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 30.12.2017 Ok, rozumiem. RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017 Sprawdź czy wyświetla Ci Twoje zakupy. Sprawiłem że mają się wyświetlać tylko Twoje. RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 30.12.2017 [ATTACHMENT NOT FOUND] RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017 O właśnie z przelewów muszę to usunąć xd RE: Gospodarka - zbiorczo - Maciej Kamiński - 31.12.2017 Ręka jak złamana. RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 31.12.2017 Macieju, jakieś sugestie? RE: Gospodarka - zbiorczo - Maciej Kamiński - 31.12.2017 Sugestie to ja będę mieć dopiero wtedy, kiedy skombinuję cennik dla KRI. Na razie jedynie sobie zażartowałem z nazwy produktu. RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 01.01.2018 Tak więc, stworzyłem podwaliny pod te produkty i już można przypisywać id użytkownika do produktu z poziomu ACP oraz obrazka nie trzeba za każdym razem dodawać. Naprawiłem "zwijanie" kategorii oraz dodałem wyświetlanie pojedynczych kategorii, aby można było zrobić podział na sklepy. Kategoria == Sklep. Wystarczy kliknąć w nazw kategorii aby zostać przekierowanych na stronę danej kategorii. Do zrobienia przekazywanie funduszy na konto "dystrybutora" produktu, ale to z czasem jak znajdę więcej czasu @BTW Już pisałem w krzykopudełku, że system wyświetlania pieniądza został zmieniony na europejski. Został również ujednolicony, że w każdym miejscu na forum wyświetla się w ten sam sposób każda kwota. RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 01.01.2018 Obecne produkty mogę usunąć? @"Antoni Kacper Burbon-Conti" Jakie mają być branże? @"Sheldon Anszlus Lovelace" "oid" w bazie danych to konto, na które ma iść hajs? |