![]() |
|
Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html) +---- Wątek: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza (/thread-8799.html) Strony:
1
2
|
RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Antoni Kacper Burbon-Conti - 02.03.2018 Są szanowane. Proszę jednak nie zapominać, że istnieje wolność słowa i każdy ma prawo wyrażać opinie na różne poglądy. Jeżeli pojawiła się praca w Gabinecie w programie - czym konkretnie Szanowny Kandydat chciałby się zajmować? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Maciej Kamiński - 02.03.2018 Czy budyń, świetny deser, może sprawdzić się jako sanki? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Aureliusz Medyceusz Zep - 02.03.2018 Życzę Ci Ojcze powodzenia w nadchodzących wyborach i zapewniam o synowskim wsparciu. Co do pytań, chciałbym spytać jak zapatruje się Ojciec na problem tzw. "kryzysu kugarskiego". RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 02.03.2018 Odpowiadam: Antoni Niestety brak czasu na to nie pozwala - w programie tylko wzmianka o kontrolowaniu gabinetu przez narzędzia parlamentarne np. interpelacje. Wolność słowa nie może być prawem bezwzględnym, o czym w RB się zapomina np. tolerując niektóre zachowania Montiniego. Dopiero wobec AIDS się zbuntowaliście. Maciej Nie wiem, nie dali mi nigdy. Aurelio Bądźmy łagodni. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Tadeusz Krasnodębski - 02.03.2018 (27.02.2018, 15:55:15)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): napisanie projektu nowej ustawy o postępowaniu ws. osób niepożądanych Co konkretnie nie podoba Ci się w obecnym brzmieniu? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 02.03.2018 (02.03.2018, 18:27:32)Tadeusz Krasnodębski napisał(a):(27.02.2018, 15:55:15)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): napisanie projektu nowej ustawy o postępowaniu ws. osób niepożądanych Za wąski katalog osób, wobec których można stwierdzić ten status. Uważam, że trzeba wrócić do maciejowego zamordyzmu. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Hewret von Thorn - 02.03.2018 Czym powinna być "śmierć" w systemie prawnym Republiki Bialeńskiej? Czy "śmierć" na podstawie deklaracji o uśmierceniu powinna być jednoznaczna z czasowym wykluczeniem ze społeczności? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 02.03.2018 Właśnie te zagadnienia trzeba będzie uregulować, bo ja pisząc Kodeks cywilny zrobiłem to źle. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Tadeusz Krasnodębski - 02.03.2018 (02.03.2018, 18:53:43)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Za wąski katalog osób, wobec których można stwierdzić ten status. Uważam, że trzeba wrócić do maciejowego zamordyzmu. (02.03.2018, 18:56:39)Hewret von Thorn napisał(a): Czym powinna być "śmierć" w systemie prawnym Republiki Bialeńskiej? (02.03.2018, 19:03:42)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Właśnie te zagadnienia trzeba będzie uregulować, bo ja pisząc Kodeks cywilny zrobiłem to źle. Czyli chcesz dopisać zmarłych do katalogu osób niepożądanych? Kogoś jeszcze? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Antoni Kacper Burbon-Conti - 02.03.2018 (02.03.2018, 16:17:07)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Niestety brak czasu na to nie pozwala - w programie tylko wzmianka o kontrolowaniu gabinetu przez narzędzia parlamentarne np. interpelacje. W programie jest nieco inaczej, dlatego tak to zrozumiałem. (13.01.2018, 19:20:37)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): -współpracować z Prezydentem i jego gabinetem jako sekretarz stanu w MSW; RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 02.03.2018 Spamerów, trolli i recydywistów za zniewagi. To stary program. Nowy jest gdzieś w połowie.
RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Antoni Kacper Burbon-Conti - 02.03.2018 (02.03.2018, 21:15:05)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): To stary program. Nowy jest gdzieś w połowie. Ach, wybacz.
RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Maciej Kamiński - 03.03.2018 Cytat:Nie wiem, nie dali mi nigdy.Nie dali Ci nigdy budyniu? :o To przygnębiające. W razie jakiegoś zlotu przypomnij mi, to ugotuję trochę. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Ametyst Faradobus - 03.03.2018 Ja nie mam problemu z tymi, którzy mnie znieważają. W większości po prostu sami giną ze wstydu. |