Forum Republiki Bialeńskiej
Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html)
+---- Wątek: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza (/thread-8799.html)

Strony: 1 2

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Antoni Kacper Burbon-Conti - 02.03.2018

Są szanowane. Proszę jednak nie zapominać, że istnieje wolność słowa i każdy ma prawo wyrażać opinie na różne poglądy.

Jeżeli pojawiła się praca w Gabinecie w programie - czym konkretnie Szanowny Kandydat chciałby się zajmować?

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Maciej Kamiński - 02.03.2018

Czy budyń, świetny deser, może sprawdzić się jako sanki?

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Aureliusz Medyceusz Zep - 02.03.2018

Życzę Ci Ojcze powodzenia w nadchodzących wyborach i zapewniam o synowskim wsparciu.
Co do pytań, chciałbym spytać jak zapatruje się Ojciec na problem tzw. "kryzysu kugarskiego".

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 02.03.2018

Odpowiadam:

Antoni

Niestety brak czasu na to nie pozwala - w programie tylko wzmianka o kontrolowaniu gabinetu przez narzędzia parlamentarne np. interpelacje. Wolność słowa nie może być prawem bezwzględnym, o czym w RB się zapomina np. tolerując niektóre zachowania Montiniego. Dopiero wobec AIDS się zbuntowaliście.

Maciej

Nie wiem, nie dali mi nigdy.

Aurelio

Bądźmy łagodni.

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Tadeusz Krasnodębski - 02.03.2018

(27.02.2018, 15:55:15)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): napisanie projektu nowej ustawy o postępowaniu ws. osób niepożądanych

Co konkretnie nie podoba Ci się w obecnym brzmieniu?

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 02.03.2018

(02.03.2018, 18:27:32)Tadeusz Krasnodębski napisał(a):
(27.02.2018, 15:55:15)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): napisanie projektu nowej ustawy o postępowaniu ws. osób niepożądanych

Co konkretnie nie podoba Ci się w obecnym brzmieniu?

Za wąski katalog osób, wobec których można stwierdzić ten status. Uważam, że trzeba wrócić do maciejowego zamordyzmu.

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Hewret von Thorn - 02.03.2018

Czym powinna być "śmierć" w systemie prawnym Republiki Bialeńskiej?
Czy "śmierć" na podstawie deklaracji o uśmierceniu powinna być jednoznaczna z czasowym wykluczeniem ze społeczności?

Właśnie te zagadnienia trzeba będzie uregulować, bo ja pisząc Kodeks cywilny zrobiłem to źle.

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Tadeusz Krasnodębski - 02.03.2018

(02.03.2018, 18:53:43)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Za wąski katalog osób, wobec których można stwierdzić ten status. Uważam, że trzeba wrócić do maciejowego zamordyzmu.

(02.03.2018, 18:56:39)Hewret von Thorn napisał(a): Czym powinna być "śmierć" w systemie prawnym Republiki Bialeńskiej?
Czy "śmierć" na podstawie deklaracji o uśmierceniu powinna być jednoznaczna z czasowym wykluczeniem ze społeczności?

(02.03.2018, 19:03:42)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Właśnie te zagadnienia trzeba będzie uregulować, bo ja pisząc Kodeks cywilny zrobiłem to źle.

Czyli chcesz dopisać zmarłych do katalogu osób niepożądanych?
Kogoś jeszcze?

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Antoni Kacper Burbon-Conti - 02.03.2018

(02.03.2018, 16:17:07)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Niestety brak czasu na to nie pozwala - w programie tylko wzmianka o kontrolowaniu gabinetu przez narzędzia parlamentarne np. interpelacje.

W programie jest nieco inaczej, dlatego tak to zrozumiałem.

(13.01.2018, 19:20:37)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): -współpracować z Prezydentem i jego gabinetem jako sekretarz stanu w MSW;

Spamerów, trolli i recydywistów za zniewagi.

To stary program. Nowy jest gdzieś w połowie. Smile

(02.03.2018, 21:15:05)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): To stary program. Nowy jest gdzieś w połowie.

Ach, wybacz. Smile

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Maciej Kamiński - 03.03.2018

Cytat:Nie wiem, nie dali mi nigdy.
Nie dali Ci nigdy budyniu? :o
To przygnębiające. W razie jakiegoś zlotu przypomnij mi, to ugotuję trochę.

RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Ametyst Faradobus - 03.03.2018

Ja nie mam problemu z tymi, którzy mnie znieważają. W większości po prostu sami giną ze wstydu.