![]() |
|
Członkowie WKNF - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Parlamentarna Sala Posiedzeń (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-546.html) +---- Wątek: Członkowie WKNF (/thread-8880.html) |
RE: Członkowie WKNF - Frederick Hufflepuff - 11.02.2018 Cytat:KARTA DO GŁOSOWANIA NAD KANDYDATURĄ TADEUSZA KRASNODĘBSKIEGO DO WYSOKIEJ KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO RE: Członkowie WKNF - Sheldon Anszlus Lovelace - 11.02.2018 Karta Głosowania napisał(a):KARTA DO GŁOSOWANIA NAD KANDYDATURĄ TADEUSZA KRASNODĘBSKIEGO DO WYSOKIEJ KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO RE: Członkowie WKNF - Hewret von Thorn - 12.02.2018 @"Maciej Kamiński" @"Frederick Hufflepuff" RE: Członkowie WKNF - Frederick Hufflepuff - 12.02.2018 Już głosowałem, ale Poseł Lovelace nie uwzględnił mojego "ZA" w swojej karcie. RE: Członkowie WKNF - Hewret von Thorn - 12.02.2018 Dobrze.
RE: Członkowie WKNF - Sheldon Anszlus Lovelace - 12.02.2018 (12.02.2018, 10:32:29)Frederick Hufflepuff napisał(a): Już głosowałem, ale Poseł Lovelace nie uwzględnił mojego "ZA" w swojej karcie. Wybacz, przez przypadek jak usuwałem pogrubienie
RE: Członkowie WKNF - Maciej Kamiński - 12.02.2018 Cytat:KARTA DO GŁOSOWANIA NAD KANDYDATURĄ TADEUSZA KRASNODĘBSKIEGO DO WYSOKIEJ KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO RE: Członkowie WKNF - Antoni Kacper Burbon-Conti - 12.02.2018 @"Hewret von Thorn" Panie Marszałku
RE: Członkowie WKNF - Hewret von Thorn - 12.02.2018 Oczywiście kandydatura poparta przez Parlament. Co by każdy wiedział, nad czym to zagłosował... [official] UCHWAŁA PARLAMENTU REPUBLIKI BIALEŃSKIEJ XXXIV KADENCJI WS. UZUPEŁNIENIA SKŁADU WYSOKIEJ KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO
z dnia 12 lutego 2018 r. Na podstawie art. 19, ust. 1 oraz art. 19, ust. 2, lit a) ustawy - Kodeksu gospodarczego z dnia 16 grudnia 2017 r. Artykuł 1. Parlament Republiki Bialeńskiej postanawia uzupełnić skład osobowy Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego i powołuje Tadeusza Krasnodębskiego na członka WKNF z ramienia Parlamentu. Artykuł 2. Uchwała jest skuteczna z chwilą ogłoszenia. [podpis]Hewret von Thorn Marszałek Parlamentu XXXIV kadencji[/podpis] [/official] RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 12.02.2018 Dziękuję, Wysoka Izbo.
RE: Członkowie WKNF - Antoni Kacper Burbon-Conti - 11.03.2018 Przypominam, że Parlament jest zobowiązany powołać członków Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego w przeciągu 7 dni od rozpoczęcia nowej kadencji - art. 20 Kodeksu Gospodarczego. Proponuję przystąpić do prac w tym kierunku. RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 11.03.2018 Podobnie jak ostatnio, deklaruję gotowość dalszego zasiadania w Komisji, ale tylko, jeśli nikt inny nie będzie chciał wskoczyć na moje miejsce. RE: Członkowie WKNF - Sheldon Anszlus Lovelace - 11.03.2018 Również deklaruje swoją chęć uczestnictwa. RE: Członkowie WKNF - Hewret von Thorn - 11.03.2018 - Tadeusz Krasnodębski - Sheldon Anszlus Lovelace Czy jeszcze ktoś chętny się znajdzie?
RE: Członkowie WKNF - Sheldon Anszlus Lovelace - 11.03.2018 Zgłaszam Bajtusia. RE: Członkowie WKNF - Antoni Kacper Burbon-Conti - 11.03.2018 @"Bajtuś" RE: Członkowie WKNF - Hewret von Thorn - 11.03.2018 Czekam na potwierdzenie od samej osoby. RE: Członkowie WKNF - Bajtuś - 11.03.2018 nie mam nic przeciwko. RE: Członkowie WKNF - Hewret von Thorn - 11.03.2018 Dobrze, mamy komplet. Głosujmy! @"Maciej Kamiński" @"Ametyst Faradobus" @"Frederick Hufflepuff" @"Alberto Carlos de Médici y Zep" Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Tadeusza Krasnodębskiego na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez samego siebie) Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Sheldona Anslusza Lovelace'a na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez samego siebie) Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Marka Bajtusia na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez Sheldona Anszlusa Lovelace'a) RE: Członkowie WKNF - Maciej Kamiński - 11.03.2018 Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Tadeusza Krasnodębskiego na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez samego siebie) Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Sheldona Anslusza Lovelace'a na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez samego siebie) Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Marka Bajtusia na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez Sheldona Anszlusa Lovelace'a) |