![]() |
|
Zueee Plany - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Gospodarka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-7.html) +--- Dział: Instytucje pozarządowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-231.html) +---- Dział: Bialeński Związek Wolnomularstwa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-239.html) +----- Dział: Wielka Loża Narodowa Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-241.html) +----- Wątek: Zueee Plany (/thread-983.html) |
Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 01.06.2014 Od tego macie mnie ![]()
Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 01.06.2014 3 Depesza, o reakcji Wandejczyków na artykuł w Kurierze KD, chyba też ich nie lubią. Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 01.06.2014 Połowa Wandejczyków chce tworzyć prawo od nowa, a druga połowa tylko zmieniać konstytucję, to szeroki temat i nie mam jak specjalnie wkleić screena. Re: Zueee Plany - Konstanty Jerzy Michalski - 01.06.2014 Cytat:Połowa Wandejczyków chce tworzyć prawo od nowa, a druga połowa tylko zmieniać konstytucję, to szeroki temat i nie mam jak specjalnie wkleić screena. Możesz Ctrl+C Ctrl+V? Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 01.06.2014 Bardziej mi chodziło o to że jest przysłowiowy, Wandejski "Burdel". W sumie to nic ważnego, powiadomię was jak utworzą nową konstytucję. Re: Zueee Plany - Konstanty Jerzy Michalski - 01.06.2014 Cytat:Bardziej mi chodziło o to że jest przysłowiowy, Wandejski "Burdel". W sumie to nic ważnego, powiadomię was jak utworzą nową konstytucję. Spoko, ok. Możesz się przedstawić, dobrze cię przywitają, tylko pamiętaj o Kod: Wypierdalajcie!Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 01.06.2014 Widząc odzew na naszą koncepcję w Brodrii, mam przeczucie że trudno będzie ich namówić. Może udajmy się tam wszyscy, tak żeby było nas tam więcej niż Brodryjczyków i zadomówmy ![]()
Re: Zueee Plany - Konstanty Jerzy Michalski - 01.06.2014 Cytat:Widząc odzew na naszą koncepcję w Brodrii, mam przeczucie że trudno będzie ich namówić. Może udajmy się tam wszyscy, tak żeby było nas tam więcej niż Brodryjczyków i zadomówmy To mnie poprzyj, że to w ogóle świetny i idealny pomysł. Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 01.06.2014 Pamiętajmy że plany masonów były tworzone już z myślą o następnych pokoleniach, czyli nie zawsze wszystko będzie postępowało szybko. Pracujmy może i wolno, ale skutecznie. Re: Zueee Plany - Konstanty Jerzy Michalski - 01.06.2014 Cytat:Pamiętajmy że plany masonów były tworzone już z myślą o następnych pokoleniach, czyli nie zawsze wszystko będzie postępowało szybko. Pracujmy może i wolno, ale skutecznie. To powoli. Pierwszą w kolejności rzeczą jest przedstawienie się w Wandystanie. Ja sobie poradzę z tym natłokiem anty-masońskich poglądów. Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 01.06.2014 No dobrze, już się tam witam. Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 01.06.2014 Kolejna depesza. Re: Zueee Plany - AndrzejSwarzewski - 01.06.2014 Ja zacznę robić masowe rozstrzelania za próby negocjacji z ludźmi sprytniejszymi od próbujących. Chcecie robić takie rzeczy, to od razu zlikwidujcie forum. Szybciej pójdzie i nikt nie będzie się tak długo denerwował tym. Re: Zueee Plany - Feliks Spirkin - 01.06.2014 Ja też się tam zarejestrowałem i warto byłoby sobie jakieś jaja u nich porobić. ![]() Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.PS: Jeśli chcemy być jako tako szanowani przez Wandystan, to musimy być w stosunku do nich bardzo bez dystansu. :wink: :wink::wink: Re: Zueee Plany - Konstanty Jerzy Michalski - 02.06.2014 Jakieś traktaty akcesyjne piszecie bez wiedzy powiernika Najwyższego Architekta? Panie ministrze i masonie, wytłumacz mi. ![]()
Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 02.06.2014 Jak by panu to powiedzieć ![]() Nad Siedmiogrodem wkrótce zawiśnie flaga Bialenii ![]() Wstępny projekt traktatu: Cytat:Umowa Re: Zueee Plany - Konstanty Jerzy Michalski - 02.06.2014 Cytat:Jak by panu to powiedzieć W pierwszym Artykule było Księstwo Sarmacji zamiast RLS, jak się uśmiałem. ![]()
Re: Zueee Plany - TobiaszVonRichtoffen - 02.06.2014 Już poprawione ![]() Jakiś dowcipniś zmienił
Re: Zueee Plany - AndrzejSwarzewski - 02.06.2014 Cytat:3& RLS staje się Socjalistyczną Republiką SiedmiogroduCzemuż taka zmiana? Cytat:4& Prawo SRS zostanie ponownie napisane już przez samą Radę Państwa i Parlament BialeńskiTo chyba jest napisane w stylu opowiadaniowym, a nie prawnym. Proponuję usunąć "już" i "samą". Cytat:5& Wszystkie majątki zostaną odebrane i przekazane Narodowi BialeńskiemuNie ma takiej potrzeby, ani sensu. Cytat:6& Wszyscy obywatele dotychczasowej Republiki Ludowej Siedmiogrodu staną się automatycznie obywatelami Bialeni i na odwrót.Jak na odwrót? Obywatele Bialenii mają się niby stać obywatelami RLS? ![]()
Re: Zueee Plany - Konstanty Jerzy Michalski - 02.06.2014 Cytat:[quote author="OutiesPL"]3& RLS staje się Socjalistyczną Republiką SiedmiogroduCzemuż taka zmiana? Cytat:4& Prawo SRS zostanie ponownie napisane już przez samą Radę Państwa i Parlament BialeńskiTo chyba jest napisane w stylu opowiadaniowym, a nie prawnym. Proponuję usunąć "już" i "samą". Cytat:5& Wszystkie majątki zostaną odebrane i przekazane Narodowi BialeńskiemuNie ma takiej potrzeby, ani sensu. Cytat:6& Wszyscy obywatele dotychczasowej Republiki Ludowej Siedmiogrodu staną się automatycznie obywatelami Bialeni i na odwrót.Jak na odwrót? Obywatele Bialenii mają się niby stać obywatelami RLS? ![]() [/quote]Nazwa mi potrzebna na baner. Napisać RLS, czy SRS? |