![]() |
|
Sprawy forum - zbiorczo - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: Sprawy forum - zbiorczo (/thread-1322.html) |
RE: Sprawy forum - zbiorczo - Maciej Kamiński - 30.12.2017 Żeby ładniej wyglądało. GUS tak ukrywa groszowe zarobki niezatrudnionych na etacie. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 30.12.2017 0 to osoby, które nie uczestniczą w gospodarce i wydłużają tylko listę. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 30.12.2017 Tak więc osoby z zerowym saldem opuściły listę RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 31.12.2017 Ukryłem konta bankowe w ostatnio zarejestrowanych. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 31.12.2017 Może nieco by ktoś zaktualizował? RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 31.12.2017 Jaki ma to związek z forum? ![]() Był specjalny wątek ds. Micropedii na Placu. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 31.12.2017 Jakbym wiedział, to pewnie bym tam napisał.
RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 01.01.2018 Spokojnie mogę zakładać konta bankowe dla przedsiębiorstw państwowych czy KRI to uczyni? Nie wiem, czy jakiegoś limitu nie dostanę.
RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 01.01.2018 Jedno konto na IP dziennie xD RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 01.01.2018 Właśnie ujrzałem ten wspaniały komunikat.
RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 01.01.2018 A teraz?
RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 01.01.2018 Już mogę, dzięki.
RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 01.01.2018 I jeśli mogę prosić, bo zrobiłem babola - Bialeńska Agencja Kosmiczna a nie tak jak napisałem Bialeńska Spółka Kosmiczna w kontach bankowych. PS Nie mogę usunąć konta KRI z grupy kont bankowych. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 01.01.2018 Poprawione. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 08.01.2018 Dodano wyświetlanie liczby osób, które oddały głos w ankiecie wielokrotnego wyboru. W jednokrotnego to bez sensu więc tam nie wyświetlam. Najlepiej widać to na przykładzie referendum nie wyświetla wybory parlamentarne wyświetla RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 08.01.2018 W trakcie pokazuje? RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 08.01.2018 (08.01.2018, 13:42:00)Hewret von Thorn napisał(a): W trakcie pokazuje?Wydaje mi się że nie, ale nie sprawdzałem RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 08.01.2018
RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 08.01.2018 Nie. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 13.01.2018 Czy ja dobrze zauważyłem, że przy wysyłaniu kilku wiadomości jednocześnie, płaci się tylko za jedną?
|