Forum Republiki Bialeńskiej
Usprawiedliwienie - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 11.09.2017

Na razie mnie nie ma, więc wstawianie ustaw w Biust spowolni się.

RE: Usprawiedliwienie - Ametyst Faradobus - 17.09.2017

Od jutra wieczór do niedzieli rano będę w Porcie Gotów, muszę sprawdzić co to tam za jakieś strzały. Mogę być obecny bardziej duchem.

RE: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 17.09.2017

Moja aktywność jest mocno ograniczona przez naukę i natłok zajęć. W sprawach ZL proszę Wicemarszałka o podejmowanie działań w razie mojej nieobecności, a w innych kwestiach niecierpiących zwłoki - proszę o PW. Wchodzę codziennie, ale niecodziennie mam czas na jakąś aktywność...

RE: Usprawiedliwienie - Ametyst Faradobus - 18.09.2017

A co do mnie to gdybym zniknął na dobre, nawet z fejsbuka to piszcie do Iwana, który spotkał mnie na żywo i ma mój tajny numer prywatny. Jest też druga opcja - musicie pojechać do Dreamlandu, zapytać o drogę na Ekkore, pojechać tam, znaleźć pałac królewski, zapytać o JKM Karolinę Aleksandrę, dostać się do niej i zapytać. Ona też ma mój telefon to wam opowie wszystko dokładnie!

RE: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 20.09.2017

W dniach od 25 września (poniedziałek) do 2 października (poniedziałek będę całkowicie odcięty od internetu i niedostępny.

RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 10.10.2017

Do piątku mnie nie ma.

RE: Usprawiedliwienie - Karol Medycejski - 10.10.2017

Będziemy tęsknić! Przywieź mi misiu coś ładnego :*

RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 17.10.2017

Pomalutku wracam. Kupiłem pamiątki.

RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 21.10.2017

Pomalutku się niestety przedłużyło. Problemy nawarstwiły się w trochę większym stopniu, niż oczekiwałem.

RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 21.10.2017

(21.10.2017, 19:55:41)Maciej Kamiński napisał(a): Problemy nawarstwiły się w trochę większym stopniu, niż oczekiwałem.

Studia? Big Grin

RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 21.10.2017

A jakże. Pierwszych tygodni wolę nie zaniedbywać.

RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 09.11.2017

Profesorowie dają mi w kość, więc będę mniej aktywny.

RE: Usprawiedliwienie - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 09.11.2017

Od dziś zapewne będę mniej aktywna w Bialenii niż od czasu mojego ponownego uaktywnienia. Zostałam senatorem w Garapenii więc chce spróbować tam i w Dreamlandzie. Tutaj nadal będę działć ale moja wątpliwej wartości, jak widze po was, dzialalnosc literacka przenosi się do NRG. Po za tym więcej spraw w realu. Kampanie wyborczą skończyłam.

RE: Usprawiedliwienie - Sheldon Anszlus Lovelace - 13.11.2017

Mniej aktywny przez studia :/ jeśli coś pilnego proszę o oznaczenie lub pw

RE: Usprawiedliwienie - Ametyst Faradobus - 13.11.2017

Od jutra do soboty wieczór jestem na Ukrainie, ale biorę laptopa, niemniej czeka mnie dosyć intensywna konferencja i moja aktywność nie będzie duża.

RE: Usprawiedliwienie - Kamil Maciejewski - 23.11.2017

Od jutra do niedzieli nie będę miał dostępu do internetu.

RE: Usprawiedliwienie - Kamil Maciejewski - 25.11.2017

Wyjazd odbędzie się za tydzień, więc nieobecność ta się przesunie.

RE: Usprawiedliwienie - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 28.11.2017

Przepraszam za nieobecność. Bylem na Comic conie. :c

RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 29.11.2017

Zmuszony jestem wziąć wolne do piątku.

RE: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 30.11.2017

Przepraszam za ogromną nieaktywność. Przez problemy z routerem wchodzę tylko przez LTE w telefonie, a nienawidzę tak pisać. Jutro ma przyjść pan majster, mam nadzieję, że wrócę do żywych...