![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 14.01.2015 Te trzy pierwsze działy faktycznie powinny iść do archiwum (bez żadnego kasowania), ale Metro proponuję zostawić do ferii. Osobiście pomysły na ten mój wątek w Metrze mam, tylko brakuje mi czasu na ich napisanie (wpierw w BIW trzeba pozałatwiać do końca). Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 14.01.2015 (14.01.2015, 09:38:58)Maciej Kamiński link napisał(a): [..], ale Metro proponuję zostawić do ferii. Których? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 14.01.2015 (14.01.2015, 15:57:14)Hugon Hewret link napisał(a): Których?Mówiąc za siebie - do tych od 31 stycznia. Mówiąc za ewentualnych innych chętnych - do końca lutego. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 14.01.2015 Też myślę, że w feriach rzeczywiście może coś w tej materii ruszyć. Wcześniej nie, w najbliższym czasie mam etap rejonowy konkursu z historii i z polskiego, półfinał Ligi Matematycznej, oprócz tego pełno sprawdzianów, popraw itd. Stąd moja trochę ograniczona aktywność ostatnimi czasy. Co bynajmniej nie oznacza, że jakichś swoich prezydenckich obowiązków nie będę wypełniał, bo np. V Raport wyszedł punktualnie.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 17.01.2015 W związku z tym rozporządzeniem, proszę o odstęp do sali tajnej w dziale sądownictwa. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 17.01.2015 Spytaj Hugona o hasło. W moich 364 wiadomościach na skrzynce za szybko go nie odszukam. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 19.01.2015 Z dniem dzisiejszym usuwam konto w Republice Bialenii. Bye. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 19.01.2015 Zgodnie z ustawą o eutanazji usunięcie konta (zatwierdzenie przez administratora) nastąpi po 7 dniach. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Konstanty Jerzy Michalski - 24.01.2015 Szanowny Hugonie, wnoszę o utworzonie domeny goniec.bialenia.net.pl, konta FTP i bazy MySQL. Z poważaniem, Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 24.01.2015 (17.01.2015, 17:30:04)Kristian Iversen link napisał(a): W związku z tym rozporządzeniem, proszę o odstęp do sali tajnej w dziale sądownictwa. To jak, hasełko dostanę?
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 24.01.2015 (24.01.2015, 12:21:47)Kristian Iversen link napisał(a): To jak, hasełko dostanę?Dobra, pora podłubać w wiadomościach. Znajdę i wyślę. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 24.01.2015 Proszę o zmianę nazwy działu : ,,Carstwo Brodryjskie na uchodzctwie'' na ,,Carstwo Brodryjskie'' i utworzenie w tym dziale poddziału ,,Regiony'' z poddziałami ,,Czuwacja'' oraz ,,Ostia''.... Liczę na zrozumienie mojej wypowiedzi .
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 24.01.2015 O, też już o tym myślałem. Carstwo już nie znajduje się na uchodźstwie, zarządza już częścią ziem brodryjskich, itd.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 24.01.2015 (24.01.2015, 17:29:04)Aleksandra Dostojewska von Vincis link napisał(a): Proszę o zmianę nazwy działu : ,,Carstwo Brodryjskie na uchodzctwie'' na ,,Carstwo Brodryjskie'' i utworzenie w tym dziale poddziału ,,Regiony'' z poddziałami ,,Czuwacja'' oraz ,,Ostia''....Załatwione... proszę sprawdzić bo siedzę w robocie na nocnym dyżurze i operuję za pomocą małego monitorka, a wzrok już dawno nie 20-latka. 1. Jeżeli przenieść w górę czy w dół - to proszę dać znać. W nowych działach dałem Aleksandrze uprawnienia moda... czy w związku z nieobecnością Cara dać Carycy też uprawnienia drugiego moda w pozostałych działach? 2. Czy zamierzacie utrzymać dzierżawę na Anatolii? Jeśli tak to może dodać to do "Regionów" jako trzeci poddział? Jeśli tak to z jaką nazwą? 3. Może warto pomyśleć o większym wyciągnięciu na świat CB? Czyli może nie tak schowane jak obecnie w "przedstawicielstwach zagranicznych"? Może warto zrobić w "Działach Powszechnych - pozarządowych" to jako odrębny dział? W tytule Carstwo Brodryjskie, a w podpisie (uwagach) napisać np. "Forum Carstwa Brodryjskiego, gościnnie mieszczące się na Forum RB"? Pod przemyślenia poddaję... Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 24.01.2015 Odniosę się do punktu trzeciego: Jak najbardziej. Obecnie Carstwo jest trudno dostępne, a jednak są u nas ważnymi gośćmi i powinniśmy zrobić wszystko, aby było im jak najlepiej.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 24.01.2015 Zrobione... dodałem też uprawnienia moda Aleksandrze na cały dział (przynajmniej do powrotu Cara - potem zdecydują). Godło CB (w tym samym miejscu jak mamy godła RB) dodam jak Hugon będzie tak uprzejmy i mi powie jak oraz jak będę operował z normalnego kompa, a nie z tego 10" ersatzu w robocie czyli będę miał jak te grafiki przygotować. PS. W końcu muszę to "administrowanie" potrenować (idiotą ponoć nie jestem, ale swoje latka mam i jestem sprzed "epoki komputerów") skoro to z czasem spadnie na mnie... tak więc na razie proszę o wyrozumiałość. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 24.01.2015 Dziękuję serdecznie . Co do Anatolii, to wyrażamy dalszą chęć dzierżawy więc można dodać jako trzeci z regionów.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 24.01.2015 A jak go nazwać? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 24.01.2015 Może na razie roboczą nazwą ,,Anatola Brodryjska''. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 24.01.2015 OK - mówisz (piszesz) i masz...
|