![]() |
|
Usprawiedliwienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html) |
RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 30.11.2017 To włącz modem Wifi w telefonie. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 01.12.2017 Mam nadzieję, że czytasz "Politykę" w tym czasie, Tadziu? A ja zdążyłem (prawdopodobnie) zepsuć kolokwium, także wracam do roboty. RE: Usprawiedliwienie - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 03.12.2017 Przepraszam za nieaktywność ale utrzyma się to zapewne do końca kolejnego tygodnia. :c RE: Usprawiedliwienie - Kamil Maciejewski - 06.12.2017 Przepraszam za nieaktywność, ale nie miałem weny, ani czasu. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 25.12.2017 Z uwagi na fakt, że wczoraj wieczorkiem ot tak transformator w mojej okolicy się poddał na 15 godzin, pragnę upoważnić Bajtusia do wykonywania obowiązków Marszałka ZL w razie potrzeby stale, bez względu na moją obecność czy nieobecność, do odwołania. RE: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 27.12.2017 Z dużą dozą prawdopodobieństwa w weekend sylwestrowy nie będę miał dostępu do komputera. Wiadomo, że dzieje się wtedy niewiele w v-świecie, ale jeśli rzeczywiście nie będę mógł w pełni wypełniać obowiązków, na parę dni przekażę je @"Antoni Kacper Burbon-Conti". Z góry uprzedzam, choć to na razie plany. RE: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 30.12.2017 Potwierdzam - do 1 stycznia wieczorem obowiązki przekazuję Antoniemu. RE: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 01.01.2018 Wróciłem, ale 300 nieprzeczytanych postów ogarnę jutro najprędzej przed obiadem. Póki co proszę o PW lub Krzykopudełko w sprawach najistotniejszych. @"Antoni Kacper Burbon-Conti", spisałeś się na medal z tego, co widzę. Dzięki. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 12.01.2018 Chwilowych zaników czasu dla Bialenii, takich jak ten ostatni, proszę się spodziewać z mojej strony do lutego. RE: Usprawiedliwienie - Mateusz Adam Sartoneskorsi - 18.01.2018 Usprawiedliwienie do 27.01.2018 z powodów choroby i problemów prywatnych. RE: Usprawiedliwienie - Ametyst Faradobus - 18.01.2018 Wybaczcie chwilowy brak czasu, ale okres sesyjny coraz bardziej daje mi się we znaki. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 19.01.2018 Przez cały przyszły tydzień oczekujcie ode mnie podobnej (nie)aktywności jak ostatnio (wyborami się zajmę, o to nie ma strachu). RE: Usprawiedliwienie - Severino Castiglioni - 24.01.2018 Od 27 stycznia (godz. 19.00) mnie nie będzie. Rozpoczyna się w Rotrii konklawe. Pewnie potrwa szybko, to góra w poniedziałek będę z powrotem. RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 28.01.2018 nie będzie mnie przez 3 dni, z powody grypy nie jestem w stanie funkcjonować. RE: Usprawiedliwienie - Kamil Mikołaj Stachowiecki - 28.01.2018 Moja długotrwała nieobecność była spowodowana moimi bardzo poważnymi problemami zdrowotnymi. RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 29.01.2018 Do piątku będę mniej aktywny, w międzyczasie tylko obowiązki związane z Parlament. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 29.01.2018 Najwyraźniej wliczając w to też obowiązki związane z deklinacją. RE: Usprawiedliwienie - Sheldon Anszlus Lovelace - 31.01.2018 Do soboty mogę nie pojawiać się na forum RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 19.02.2018 Najbliższe trzy dni spędzę najpewniej w letargu. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 23.02.2018 Jestem nazad. |