Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 25.01.2015

(19.01.2015, 19:18:10)Feliks Waldemar Spirkin link napisał(a): Z dniem dzisiejszym usuwam konto w Republice Bialenii.

Bye.
To jutro zobaczymy działanie cywilizacji śmierci w praktyce.  ;D

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 29.01.2015

Składam zażalenie, że minęło ponad 7 dni, a moje konto nie zostało usunięte. Wiedziałem, że mnie tak bardzo kochacie, że nie mielibyście serca mnie usunąć z kraju. :*

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 29.01.2015

Oj no, bo serio Cię poddadzą eutanazji i potem nie ożywią, bo to przecież nierealistyczne (w odróżnieniu od zmieniania kształtu wysp). Sad

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 29.01.2015

Akurat mam nadzieję, że mnie na serio usunięcie. Wink W końcu takie moje ustawowe prawo.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.01.2015

Skoro o ustawowych prawach mówimy, to Ty właśnie łamiesz ustawowy zakaz. :*
Czy mam teraz zgodnie z prawem (konkretnie ustawą o zmarłych) usunąć wszystkie Twoje wypowiedzi od chwili ogłoszenia śmierci? Wink

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 29.01.2015

Usunięte... Przepraszam, ale zarobiony ostatnio jestem i przeoczyłem właściwy dzień.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 30.01.2015

To był błąd.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 30.01.2015

Błąd? Jeżeli to był czyjś błąd, to tylko i wyłącznie Feliksa.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 31.01.2015

Proszę o nadanie Wiceprezydentowi Kaniewskiemu dostępu do Sali Tajnej.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 01.02.2015

Proszę o przeniesienie działów BIA i związku piłkarskiego do archiwum.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 01.02.2015

Związek Piłkarski w ogóle ma dział?
Zarchiwizowałem BIA i Puchar Regionów.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 05.02.2015

Jak już będziemy na nowym forum, to przypomnijcie mi, żebym pozmieniał uprawnienia moderacyjne w działach Carstwa.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 11.02.2015

Proszę o dopuszczenie Prezydent Republiki Bialeńskiej JCW Aleksandrę Dostojewską von Vincis do Sali Tajnej.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 11.02.2015

Jako marszałek wyrazam sprzeciw w związku z możliwością że w terminie 3 dni urząd się opróżni a nie ma sensu nadawać uprawnień żeby je zaraz zabierać.

Lex retro non agit. Najjaśniejsza Pani już jest Prezydentem i pozostanie nim przez najbliższe 9 tygodnie, zgodnie z prawem Republiki Bialeńskiej. A za 9 tygodni może będzie nowy marszałek Parlamentu i nie popełni kolejnej gafy, której nie można odwrócić.

[...], sorrry za przekleństwo ale ty umiesz czytać ustawy które sam piszesz?

"Marszałek sejmu ma prawo odwołać urzednika który nie spełnia warunków wymienionych w ustawie"...

Ale tzw. "marszałek" (bez cudzysłowia, coby nie urazi poprzednich marszałków, których celem nie było wywoływanie awantur) zezwolił na ten precedens, by Caryca państwa będącego de facto jednością z Bialenią, działając na jednym forum, kandydowała w wyborach.

Gdyż było powszechnie wiadomyym że ma się zrzec urzedu carskiego po jej ewentualnym wyborze, wcozraj nawet mówiła o tym na sarmackim (chyba) ircu i było ok. A dziś pan były prezydent zaczął stroić szopki, moze jestes zawiedziony ze jest szansa ze RB nie upadnie ale zeby uciekac sie do własnorecznego niszczenia jej? tak nisko upadłeś? Szczerze mi jest cię żal, mój kapitanie.

Ja podejmuję działania zmierzające do ocalenia Bialenii, nie tylko informatycznego, ale też moralnego. To Ty próbowałeś wmówić, że Powstanie było błędem. Ale nie było, było powodem powstania Bialenii, co z pewnością także było nie w smak Tobie i loży szyderców, przynależnością do której się chlubisz. Ale nie damy sobie wmówić wstydu. Jesteśmy narodem zwycięzców i wygramy także zachowanie sojuszu z Brodrią oraz poszanowanie demokratycznego wyboru. Sława Aleksandrze, sława Bialenii i Brodrii.

Mam gdzieś Brodie, ale dbam o dobre imie republiki które ty próbuejsz zniszczyć porpzez jawne lanie na prawo... (obrazy pod adresem mojej osoby przełkne, toż to nei pierwsze i nie ostatnie).