Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 11.02.2015

Nie kłócić mi się w KRI.

Grupę daję, ale do czasu. Andrzej ma rację, że problem to wina MvP, ale MvP z kolei ma rację z tym dawaniem 3 dni na rozwiązanie sprawy ustawowego niełączenia urzędów.

EDYCJA: Doczytałem wszystko. Aleksandra będzie miała grupę, aż doczekamy się rozpatrzenia sprawy przez Sąd.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 11.02.2015

Alez nie mialam prawa jej nie doposcic, gdyz nie mialam ku temu podstaw. Mialam solidne podstawy sadzic ze Alex w razie wybranoa zrezygnuje z urzedu Carskiego, lub wyznaczy po prostu regenta na czas kadencji (o czym zreszta sama mowila jak wybory jeszcze trwaly. Ustawa zakazuje bycia prezydentem a nie kandydowania na ten urzad.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 11.02.2015

I regencja najpewniej stanie się faktem, bez względu na szczekania spoza karawany jadącej prostą drogą ku szczęściu, zjednoczeniu i miłości. Ale Marszałek Parlamentu w żadnym wypadku nie jest osobą właściwą do stawiania jakichś ultimatum demokratycznie wybranej głowie państwa.
Proszę także, by nadać Aleksandrze prezydencki kolor na forum. ;-)

Byly prezydent ktory nie zna ustaw nie jest wladny do oceniania co mi jako marszalkowi wolnl, a co nie.

Ja ustawy znam, bo w większości to ja je pisałem.
Tak swoją drogą, to mam nieodparte wrażenie, że ktoś dyktuje ci te posty. Smile

(11.02.2015, 17:39:35)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Ja ustawy znam, bo w większości to ja je pisałem.
Tak swoją drogą, to mam nieodparte wrażenie, że ktoś dyktuje ci te posty. Smile
Od dwóch dni pokazujesz ze jednak nie znasz... A co do postów to nie ładni mierzyc innych swoją miarą. :*

Szanowna Rado!
Czy istnieje możliwość wprowadzenie opcji ignorowania konkretnego użytkownika (niewidzenie jego postów na forum)? Na wielu forach istnieje taka możliwość, myślę, że warto to wprowadzić i tutaj.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 11.02.2015

Ja nigdzie takiej opcji nie widzę.

Za to zalecam obu kłócącym się tu osobom natychmiastowy kubeł lodu na głowę, bo przestanę tylko sobie gadać.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 12.02.2015

Jakby co, to już nie jestem nigdzie administratorem.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 12.02.2015

Wobec tego Krajowa Rada Informatyczna wchodzi w nową erę. Wink

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.02.2015

Wobec tego miałbym pierwszą prośbę do nowego admina - o nadanie mi z powrotem dawnych uprawnień.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.02.2015

Dostosowałem uprawnienia w działach i grupy do obecnej sytuacji. Coś pominąłem?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 13.02.2015

Można prosić o przydzielenie grupy wszystkim ministrom?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 13.02.2015

Chodzi o to, żebym pogrzebał w ustawieniach kont, coby cała szóstka miała ministerialny kolorek, prawda?
Jak na razie zmienię Tobie, Flawiuszku, a reszcie, jeżeli wyrażą takie życzenie, OK? :*

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 13.02.2015

Niech Ci będzie skarbie. :*

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ivan von Lichtenstein - 14.02.2015

Flawiuszku? Skad to się wzięło?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 14.02.2015

Jak to możliwe, że wchodząc wczoraj na to forum nie dało się wejść a jak wreszcie dzisiaj wchodzę to widzę, że są tu posty z wczoraj.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 14.02.2015

Ja nie miałem żadnego problemu z wchodzeniem na forum.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 14.02.2015

(14.02.2015, 10:54:02)Ivan Kazakov link napisał(a): Flawiuszku? Skad to się wzięło?
To osiemnaste imię, jakie przyjął (konkretnie w Cesarstwie Victów).

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 14.02.2015

http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index.php?topic=2827.0

W związku z tym proszę o uprawnienia potrzebne mi do pełnienia obowiązków marszałka.