Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 14.02.2015

(14.02.2015, 18:14:19)Kristian Iversen link napisał(a): http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index.php?topic=2827.0

W związku z tym proszę o uprawnienia potrzebne mi do pełnienia obowiązków marszałka.
Wykonano.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 15.02.2015

Danke schoen.

Prosiłbym również o możliwość cytowania cytatów. Ciężko się pracuje w BU bez takiej możliwości.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 15.02.2015

(15.02.2015, 16:39:28)Kristian Iversen link napisał(a): Danke schoen.

Prosiłbym również o możliwość cytowania cytatów. Ciężko się pracuje w BU bez takiej możliwości.
Boję się, że nie rozumiem...

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 15.02.2015

Nie można cytować cytatów. Jeśli np. chciałbym zacytować Ciebie, to w tym cytacie nie byłoby już cytatu z Kristiana.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ivan von Lichtenstein - 15.02.2015

Wnioskuję o przyjrzenie się sprawie pani prezydent Aleksandrze Izabelli Dostojewskiej, która na forum dodała sobie człon "von Vincis".
http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index.php?topic=2327.0
W tej ustawie pisze wyraźnie że należy posiadać pisemną zgodę posiadacza nazwiska - a ta pani nie posiada zgody pisemnej ani ode mnie, ani od Adama Aleksandra.
Dodatkowo zamierza jawnie kpić z prawa:
[20:13] <Alexandra> Pozwolę tym nazwiskiem posługiwać się również mojemu nowemu mężowi

W ustawie pisze że funkcjonariusz publiczny w razie złamania ustawy powinien usunąć człon zakazany.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 15.02.2015

Chyba Ci się działy pomyliły...

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 15.02.2015

Przyszły mąż nie chce tego nazwiska. Tongue

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 15.02.2015

Nie pomyliły mu się. I ma rację.
Także ten, jutro kasujemy na siłę.

W kwestii cytatów ja nic nie poradzę, to są sprawy techniczne.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 15.02.2015

Serdecznie proszę o odebranie Ivanowi Kazakowowi von Vincis koloru ''ministerialnego'', gdyż został z funkcji odwołany wraz z dniem 16.02.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 16.02.2015

Grupa zabrana.

Ivanie, w sprawie przymusowej zmiany nazwiska napisz do Wojtka.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Valanthir - 16.02.2015

Wprowadzono stosowne zmiany. Smile

(—) Wojciech Wiśnicki,
Administrator.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 16.02.2015

Dziękuję Big Grin
Proszę również o zmianę mojej nazwy użytkownika na ''Aleksandra Dsotojewska-Swarzewska''.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Valanthir - 17.02.2015

Zmiany dokonano.

(—) Wojciech Wiśnicki,
Administrator.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 19.02.2015

Proszę o zmianę nazwy użytkownika na 'Mikołaj Patryk Dostojewski'

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 21.02.2015

Szanowna Administracjo!

Czy możliwe jest zablokowanie możliwości pisania czegokolwiek danemu użytkownikowi tylko w jednym lub kilku działach? Potrzebne mi jest to przy tworzeniu prawa karnego Carstwa Brodryjskiego.

Ponadto wnoszę o utworzenie w subforum "regiony" (w Carstwie Brodryjskim) dwóch nowych działów - Bałmucja i Noklezja.

PS. Przypominam o wniosku z dnia 19 lutego o zmianę nazwy użytkownika.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 21.02.2015

Nazwę użytkownika może tylko Wojtek zmienić, więc czekając na niego, sugeruję uściślić, czy zmienić tylko nazwę wyświetlaną, czy również login.

Nie można zablokować per se (blokować można najwyżej wszystkich poza administracją przed pisaniem w danym dziale), co najwyżej można by uniemożliwić pewnym osobom wchodzenie do danego działu, tworząc specjalną grupę dla wybrańców.

Tamte dwa działy zaraz utworzę.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 21.02.2015

Nazwę użytkownika proszę zmienić wraz z loginem.

Co do blokowania, nie licząc administracji można każdemu zablokować pisanie w dowolnym dziale? Właśnie o tego typu blokadę mi chodziło - widziałem takie narzędzie na innych forach a przydałoby się ono gdyby np. dana osoba została skazana na wyrok w Carstwie Brodryjskim.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 21.02.2015

(21.02.2015, 21:56:27)Patryk Hyjek link napisał(a): Co do blokowania, nie licząc administracji można każdemu zablokować pisanie w dowolnym dziale? Właśnie o tego typu blokadę mi chodziło - widziałem takie narzędzie na innych forach a przydałoby się ono gdyby np. dana osoba została skazana na wyrok w Carstwie Brodryjskim.
Nie do końca tak - można zablokować możliwość wysyłania postów w ogóle w danym dziale.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 02.03.2015

Mogę prosić o moda w Rozporządzeniach Prezydenta? Bo czasem wiceprezydent też musi jakoś rozporządzenie w zastępstwie wydać, a jak się nie ma moda, to wzorków nie można skopiować. Big Grin

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 03.03.2015

Dziękuję. Smile
Można też dział dla Parlamentu XI Kadencji utworzyć. Smile