![]() |
|
"Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html) +---- Wątek: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. (/thread-7754.html) |
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 17.12.2016 (17.12.2016, 14:09:26)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Nie za bardzo wiem, jak wygląda proces wybierania, co dany rok ma upamiętniać, Nie ma zasad, to moja inicjatywa z przed roku. Można by uchwalić rok 2017 "Rok Przyjaźni Narodów". RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Karol Medycejski - 17.12.2016 A może od razu hasełko: "Proletariusze wszystkich krajów, łączcie się!"? RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 18.12.2016 A może Rok Radykalnego Centrum (względnie: Rok Ru**ania Curvia)? RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Karol Medycejski - 18.12.2016 (18.12.2016, 11:33:37)AndrzejSwarzewski napisał(a): A może Rok Radykalnego Centrum (względnie: Rok Ru**ania Curvia)? Idealnie. Głosowałbym - wszystka rencyma i nogami! RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 18.12.2016 Jak skończę prezydenturę to reaktywacja? ![]() https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-7043-post-66291.html#pid66291 Chętnie poznałbym uzasadnienie dla tego głosu.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 18.12.2016 (17.12.2016, 14:09:26)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Cytat: To było tylko zalecenie dla Rządu. Ale trudno spełnić coś, co było nie do spełnienia (brak chęci drugiej strony). Sankcji za to nie będzie. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 18.12.2016 Chyba, że Parlament pomoże w zmuszeniu Hasselandu do podpisania.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 18.12.2016 Co najwyżej, to można stwierdzić, że Hasseland stanowi część terytorium Republiki Bialeńskiej oraz pewni działacze dążą do secesji.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Maciej Kamiński - 18.12.2016 Wydaje mi się, że kiedyś stwierdzono w Sądzie, iż nie ma takiej opcji. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 18.12.2016 A Prezydent Bołodin z pewnością użyczy nam kawałek terytorium, żeby tych pewnych działaczy tam zesłać. Chyba, że wszystkich prosto na Lodowiec Swarzewskiego? Żartuję oczywiście, proszę nie odebrać tego jako antyhasselandyzm.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Maciej Kamiński - 18.12.2016 Chodzi o ten obóz pracy w Bałmucji? RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 21.12.2016 Marszałku, ostatnio referendum ws. konstytucji nie było ważne, bo zabrakło jednego głosu do progu 50%. Proponuję, aby trwało dłużej niż 2 dni - żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo powtórzenia się takiej sytuacji. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 22.12.2016 Po 12 godzinach w referendum zagłosowała połowa uprawnionych. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 22.12.2016 Wspaniale! Obawiałem się, że połowy nie będzie...
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 22.12.2016 Ale przynajmniej przez święta ludzie będą głosować. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Wergiliusz Postawny - 23.12.2016 Ciekawi mnie dlaczego Marszałek Parlamentu nie dopuścił mnie do głosu w sprawie mojej poprawki do ustawy o obywatelstwie... RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 23.12.2016 Technicznie nie ma takiej możliwości. Aby móc wypowiadać się w sali posiedzeń, należałoby posiadać minimum grupę obywatela. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Wergiliusz Postawny - 23.12.2016 Takie bajki to sobie swojej starej opowiadaj, [...]! Co Ty śmieciu myślisz, że nie znam struktury administracyjnej Bialenii? Sądzisz, że nie widzę wiadomości prywatnych jakie sobie przesyłają poszczególne osoby? Próg obywatela jest nieosiągalny dla ludzi niezgodnych z poglądami typów takich jak Kamiński i Kransodębski! Ten kraj jest tylko dla takich jak oni... RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 23.12.2016 Specjalnie osoby wyłącznie z grupą "zarejestrowani" nie mogą tam pisać postów, aby uniknąć zakłócania obrad Parlamentu. (23.12.2016, 19:42:05)Sławomir von Weiss napisał(a): Co Ty śmieciu myślisz, że nie znam struktury administracyjnej Bialenii? Sądzisz, że nie widzę wiadomości prywatnych jakie sobie przesyłają poszczególne osoby? Jestem ciekaw co wiesz o strukturach Bialenii i jakie niuanse wyczytałeś w tych prywatnych wiadomościach. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Wergiliusz Postawny - 23.12.2016 Za dużo byś chciał wiedzieć, patafianie erwusiański. Jak już uznajesz jakiś projekt za niezgodny z czymś, to daj śmieciu możliwość jego poprawienia podczas obrad, a nie skracasz je i zamykasz, bo dostałeś odpowiednie polecenie od pewnych ludzi. |