![]() |
|
Sprawy forum - zbiorczo - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: Sprawy forum - zbiorczo (/thread-1322.html) |
RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 03.03.2018 Niewolnik już działa. :3 RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.03.2018 Może trochę aktualizacji? ![]() https://spolecznosc.bialenia.org.pl/newpoints.php RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 04.03.2018 @"Hewret von Thorn" co uważasz o tym, aby sygnaturę ograniczyć do 170px? Dłuższe sygnatury można by było skrolować. Kod: .post_content .signature {PS. Sygnatura @"Maciej Kamiński" się mieści, jednak @"Karol Medycejski" z racji długości już nie. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 04.03.2018 Zwiększyłoby to czytelność forum. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 04.03.2018 Do it. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 04.03.2018 @"Sheldon Anszlus Lovelace" Mam pomysł przerzucić zmienne {$welcometext} i {$pms} do sidebara z portalu. Niestety nie zrobię z tym tego, co zrobiłem z szukajką, gdyż te zmienne reagują na status gość/zarejestrowany. Umiesz to uruchomić? ![]() Jeszcze można by było fajny panel z boku zrobić, z awatarem i z szybkimi opcjami a la IPB. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 04.03.2018 Trzeba by było w kodzie pozmieniać. Ustawiłem szukajke z przyciskiem w jednej linii. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 04.03.2018 Spoko, loko. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 04.03.2018 Zamiast $welcometext $welcome i skopiowałem portal.php lekko przerobiłem i dołączyłem do pliku index.php. Sprawdź czy o to Ci chodziło? RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 04.03.2018 Tak, dziękuję. <3 RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 04.03.2018 A cóż to za wnioski się pojawiły? RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 04.03.2018 (04.03.2018, 13:45:32)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): A cóż to za wnioski się pojawiły? To co było kiedyś na starym forum, czyli jednym kliknięciem wraz z uzupełnieniem automatycznie generował się, np: wniosek o obywatelstwo, wykładnie, etc. @"Sheldon Anszlus Lovelace" Co myślisz? [ATTACHMENT NOT FOUND] + odnośniki własne RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 04.03.2018 (04.03.2018, 13:49:51)Hewret von Thorn napisał(a): To co było kiedyś na starym forum, czyli jednym kliknięciem wraz z uzupełnieniem automatycznie generował się, np: wniosek o obywatelstwo, wykładnie, etc. Chcecie do tego wrócić? RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 04.03.2018 Tak planowałem... RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 04.03.2018 Trochę edytowałem css przy legendzie grup. Można pokombinować nad tym. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 04.03.2018 (04.03.2018, 13:51:54)Hewret von Thorn napisał(a): Tak planowałem... Może i nie byłby to głupi pomysł. Warto spróbować. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Maciej Kamiński - 04.03.2018 (04.03.2018, 00:47:24)Sheldon Anszlus Lovelace napisał(a): @"Hewret von Thorn" co uważasz o tym, aby sygnaturę ograniczyć do 170px? Dłuższe sygnatury można by było skrolować.Hańba! Hańba, powiadam! RE: Sprawy forum - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 04.03.2018 @"Maciej Kamiński" specjalnie dobrałem wysokość, aby Twoja była wyświetlana tak jak do tej pory było. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Maciej Kamiński - 04.03.2018 Wiem, i za to dziękuję, ale wciąż, ograniczenia tego typu mi się nie podobają. Bo przynoszą wspomnienia z czasów, kiedy nie można było nawet PW wysyłać czy awatarów ustawiać. RE: Sprawy forum - zbiorczo - Hewret von Thorn - 04.03.2018 (04.03.2018, 14:35:12)Maciej Kamiński napisał(a): Bo przynoszą wspomnienia z czasów, kiedy nie można było nawet PW wysyłać czy awatarów ustawiać. Coo? |