![]() |
|
Putin- wprowadź wojsko? - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Szpital Psychiatryczny im. Ofiar Realiozy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-328.html) +--- Wątek: Putin- wprowadź wojsko? (/thread-1268.html) |
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Iwan Pietrow - 11.04.2016 Frederyk trochę popłynął... Najgorsze jest to, że na tej katastrofie już 6 lat dorabiają się politycy partii obecnie rządzącej. To karygodne, że nie potrafią pogodzić się z faktami i prawdą. Robią tylko jeden wielki cyrk (szczególnie Pan Macierewicz)... Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Ronon Dex - 11.04.2016 (11.04.2016, 21:05:46)PrezerwatywTradycja link napisał(a): BTW, Towarzyszu Dex jestem pod wrażeniem cierpliwości. Ale szurom się nie wytłumaczy xDMacie rację Towarzyszu... Nie tak dawno odradzałem koledze (ot bagatelka 1,5 tys. godzin wylatane na "szybkich") próby tłumaczenia czegokolwiek na forach tzw. zwolennikom "sekty smoleńskiej", argumentując mu, że dla nich to "wiara", a nie wiedza - a teraz sam się dałem wkręcić. Wracam do wirtuala... Real to straszna choroba - Przecież ta "tutka" nie powinna się rozlecieć bo spadła tylko "z wysokości piątego piętra" (słowa niedawne jakiegoś "eksperta" w TV), nie powinna roztrzaskać skrzydła sobie o drzewo bo przecież "była robiona z bombowca" (inny "mądry inaczej"), a w ogóle to powinna skosić nie tylko drzewo, a cały las, niczym "Sokół Millenium" z GW nr VII - w końcu była radziecka/rosyjska czyli "gniotsa, nie łamiotsa" (czyli lepsza z założenia niż ten koreliański złom). Kontroler przyczynił się do katastrofy bo namawiał ich do odejścia na zapasowe - z premedytacją, wiedział że Polak jest przekorny... powinien mu kazać lądować, wtedy może by nie posłuchał i poleciał do Mińska. A do tego Donald uśmiechnął się do Puttina czyli na pewno był z nim w spisku.... Spiski rządzą światem. Howgh. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Frederick Hufflepuff - 11.04.2016 Jaka straszna arogancja z Pana emanuje. To, że Pan przeczytał, to nie znaczy, że zrozumiał i że to jest prawda. Można podważyć wiele ustaleń MAK, np. rzekoma obecność gen. Błasika w kabinie (badania wykazały, że mikrofony ściągaly głosy z salonki), a także rzekoma obecność w krwi generała alkoholu (wierutna bzdura - Rosjanie pomylili próbki i puścili w świat informację o polskim pijaku). Proszę mnie nie obrażać i nie zaliczać do oszołomów - mogę o Panach też sporo złego powiedzieć. Nie jestem jakimś zagorzalym zwolennikiem zamachu, nie mam pojęcia, czy to był celowy atak na samolot, nie wiem... Ale wiem nadal jedno - nie odpowiedział Szanowny Pan Dex na pytania, które mu zadałem. Może nie zna na nie odpowiedzi, może nie doczytał, może się tym nie przejął, choc powinien, i odrzucił takie pytania jak wszystkie inne niepotwierdzające jego pancernobrzozowej wersji... To jeszcze raz - dlaczego nie ma charakterystycznego krateru, dlaczego Rosjanie celowo niszczyli wrak, nie schowali go przez kilka lat, nie pilnują go, dlaczego nie chcą go oddać Polsce, dlaczego Amerykanie nie chcą udostępnić zdjęć (tłumaczenie o nawiedzonych było w Pańskim wykonaniu katastrofalne), dlaczego pierwsze części samolotu leżały kilka kilometrów od miejsca rozbicia, dlaczego tłumaczy Pan, że wszystko było podane do publicznej wiadomości, skoro załoga Jaka 40 również nie wiedziała o warunkach lotniska, wreszcie - dlaczego nie wspomniał Pan o samobojstwach po katastrofie? Na takim kategoryzowaniu Polaków, na oszołomy, sektę i głupków, stworzono podział - podział bardzo na rękę Putinowi i Rosji. Szkoda, że pomaga Pan w tej propagandzie... Szkoda, że nie jest Pan patriotą. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Karol Medycejski - 11.04.2016 A może wrócimy jednak do tytułowego pytania tego wątku zanim komuś żyłka pójdzie. To jak - Putin wprowadź wojsko, czy Putin nie wprowadź wojsko? Bo wiecie, jeden Putin wprowadź, a drugi Putin nie wprowadź, stąd trudno to rozstrzygnąć. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Maciej Kamiński - 11.04.2016 (11.04.2016, 22:29:36)Karol Medycejski link napisał(a): A może wrócimy jednak do tytułowego pytania tego wątku zanim komuś żyłka pójdzie. To jak - Putin wprowadź wojsko, czy Putin nie wprowadź wojsko? Bo wiecie, jeden Putin wprowadź, a drugi Putin nie wprowadź, stąd trudno to rozstrzygnąć.Napisałeś to wiele miesięcy za późno, żeby przyniosło skutek. (11.04.2016, 22:19:18)Frederick Hufflepuff link napisał(a): Jaka straszna arogancja z Pana emanuje. To, że Pan przeczytał, to nie znaczy, że zrozumiał i że to jest prawda. Można podważyć wiele ustaleń MAK, np. rzekoma obecność gen. Błasika w kabinie (badania wykazały, że mikrofony ściągaly głosy z salonki), a także rzekoma obecność w krwi generała alkoholu (wierutna bzdura - Rosjanie pomylili próbki i puścili w świat informację o polskim pijaku). Proszę mnie nie obrażać i nie zaliczać do oszołomów - mogę o Panach też sporo złego powiedzieć. Nie jestem jakimś zagorzalym zwolennikiem zamachu, nie mam pojęcia, czy to był celowy atak na samolot, nie wiem... Ale wiem nadal jedno - nie odpowiedział Szanowny Pan Dex na pytania, które mu zadałem. Może nie zna na nie odpowiedzi, może nie doczytał, może się tym nie przejął, choc powinien, i odrzucił takie pytania jak wszystkie inne niepotwierdzające jego pancernobrzozowej wersji... To jeszcze raz - dlaczego nie ma charakterystycznego krateru, dlaczego Rosjanie celowo niszczyli wrak, nie schowali go przez kilka lat, nie pilnują go, dlaczego nie chcą go oddać Polsce, dlaczego Amerykanie nie chcą udostępnić zdjęć (tłumaczenie o nawiedzonych było w Pańskim wykonaniu katastrofalne), dlaczego pierwsze części samolotu leżały kilka kilometrów od miejsca rozbicia, dlaczego tłumaczy Pan, że wszystko było podane do publicznej wiadomości, skoro załoga Jaka 40 również nie wiedziała o warunkach lotniska, wreszcie - dlaczego nie wspomniał Pan o samobojstwach po katastrofie? Na takim kategoryzowaniu Polaków, na oszołomy, sektę i głupków, stworzono podział - podział bardzo na rękę Putinowi i Rosji. Szkoda, że pomaga Pan w tej propagandzie... Szkoda, że nie jest Pan patriotą.Frycu, czy Ty na serio próbujesz wykazać, że nieczytanie raportów jest lepsze, niż ich czytanie? :roll: Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Frederick Hufflepuff - 11.04.2016 Próbuję wykazać, że lepsze jest zadawanie pytań niż obrażanie kogoś. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Ametyst Faradobus - 11.04.2016 Ależ właśnie pilnują tego wraku, jest bezpieczny i nieruszany w zadaszonym hangarze. Byłem, widziałem, potwierdzam. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Karol Medycejski - 11.04.2016 Cytat:Napisałeś to wiele miesięcy za późno, żeby przyniosło skutek. A ja mam pytanie, gdzie była wtedy Policja, że pozwoliła na taki post, jak ten z numerem 2 w tymże wątku? Skhandal! Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Maciej Kamiński - 11.04.2016 (11.04.2016, 22:47:05)Karol Medycejski link napisał(a):A gdzie Ty numery postów widzisz? <O0Cytat:Napisałeś to wiele miesięcy za późno, żeby przyniosło skutek. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Karol Medycejski - 11.04.2016 (11.04.2016, 23:00:43)Maciej Kamiński link napisał(a): [quote author=Karol Medycejski link=topic=1329.msg44936#msg44936 date=1460407625]A gdzie Ty numery postów widzisz? <O0 [/quote] A to liczyć do dwóch już nie umiemy?
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Maciej Kamiński - 11.04.2016 (11.04.2016, 23:01:38)Karol Medycejski link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=1329.msg44940#msg44940 date=1460408443]A gdzie Ty numery postów widzisz? <O0 [/quote] A to liczyć do dwóch już nie umiemy? ![]() [/quote] Umiem. 10, 9, 7, 5, 2, 11, 12. [spoiler]Kto odgadnie powyższe nawiązanie, dostanie niespodziankę.[/spoiler] Poza tym, za poglądy realowe nie karzemy. Za bycie Markusem - ewentualnie. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Jan Lubomirski-Dostojewski - 11.04.2016 Jak się nie wie, że są różne nazwy na jedną rzecz, to nie mój problem. Super, przeczytałeś raport setnorzędnej komisji i uważasz, że wszystko wiesz. To co znajdziesz na piśmie, nie znaczy, że tak było w realu, w aktach pilotów było wylatane wiele godzin, więc nie byli oni beznadziejni, a że ty zwalasz wszystko na Polaków, to znaczy, że gdzieś masz Polskę. Kontrolerzy mogli nie znać angielskiego, a jeden pilot znał rosyjski, czyli mogli się normalnie komunikować. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Karol Medycejski - 11.04.2016 Cytat:Poza tym, za poglądy realowe nie karzemy. Za bycie Markusem - ewentualnie. A za wirtualne karzecie? Poza tym, gdzie ja pisałem o poglądach? Piję do skandalicznego zapisu. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Jan Lubomirski-Dostojewski - 11.04.2016 Jeszcze zacznijcie mi wmawiać, że Stalin nie zamierzał atakować na zachód, że Polacy nie zdobyli Monte Cassino, że obozy konc. są polskie, że Amerykanie, nie sprowokowali wojny w Korei Płn. i w Wietnamie. Wmawiacie na forum, że naziole i komy to zbrodniarze, a Anglicy i Amerykanie mordowali podobne ilości Murzynów i Czerwonych, że Polacy są winni wszystkiemu co spotkało Polskę. Jak można szykanować własny naród i kraj? Jak trzeba mieć j******* pod czaszką, żeby coś takiego pisać. Do Ronona Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Iwan Pietrow - 11.04.2016 Cytat:Polacy są winni wszystkiemu co spotkało Polskę Krakowska szkoła historyczna. @Edit: Poza tym proponuję zakończyć tę dyskusję. Zaczyna się robić nieprzyjemnie i wydaje mi się, że za chwilę posypią się iskry. Wściekły szlachcic już wyciągnął szabelkę i zaczął chaotycznie ciąć powietrze... Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Jan Lubomirski-Dostojewski - 11.04.2016 Jeszcze się nie wściekłem, jeżeli ta anegdota była do mnie. Ja przedstawiam tutaj wydarzenia historyczne, bo znając poglądy pewnych osób, to zaczną mi wmawiać jakieś bzdety, typu "Kennedy był dobrym prezydentem", albo Roosvelt. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Maciej Kamiński - 11.04.2016 Wzywam do uspokojenia się i zakończenia argumentacji "ad Polakum-katolikum". (11.04.2016, 23:08:53)Karol Medycejski link napisał(a):Nie pisałeś, jedynie się domyślałem, niestety niesłusznie. Cóż, per se nie karzemy...Cytat:Poza tym, za poglądy realowe nie karzemy. Za bycie Markusem - ewentualnie. Zapisów sprzed lutego 2015 wolę się z dzisiejszej perspektywy nie czepiać. Skoro potrafiły zniknąć całe odznaczenia, to pojedyncze znaki też. Albo, po prostu akurat tego nie doczytałem, co było moim błędem. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Karol Medycejski - 11.04.2016 Cytat:Albo, po prostu akurat tego nie doczytałem, co było moim błędem. Taki błąd jest niewybaczalny. Żądam, Macieju, abyś ustąpił ze stanowiska. Na tak powstały wakat proponuję któregoś z Kugarów. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Jan Lubomirski-Dostojewski - 11.04.2016 (11.04.2016, 23:33:52)Karol Medycejski link napisał(a):Od razu Ałustryjczyka.Cytat:Albo, po prostu akurat tego nie doczytałem, co było moim błędem. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Maciej Kamiński - 11.04.2016 (11.04.2016, 23:33:52)Karol Medycejski link napisał(a):Przykro mi, sam z siebie nie mogę. <:|Cytat:Albo, po prostu akurat tego nie doczytałem, co było moim błędem. |