![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 14.06.2015 O Jezu, zlituj się. Za tydzień będzie potwierdzenie, na razie jesteś tylko p.o. Mam na tydzień dawać uprawnienia na dziesiątki działów? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 14.06.2015 Ta. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 14.06.2015 (14.06.2015, 21:31:53)Hugon Hewret link napisał(a): Ta.To jutro. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 15.06.2015 Proszę o utworzenie w regionach, w Carstwie Brodryjskim działu "Carstwo Rosyji" Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 15.06.2015 Zrobione. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 16.06.2015 Dziękuję, teraz proszę o to by w Brodrii stworzyć dział o nazwie "Rząd Republiki Heimlandzkiej na uchodźstwie". Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 16.06.2015 (16.06.2015, 19:59:47)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Dziękuję, teraz proszę o to by w Brodrii stworzyć dział o nazwie "Rząd Republiki Heimlandzkiej na uchodźstwie".Gdzie konkretnie? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 17.06.2015 Ale weź odpowiedz. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 17.06.2015 W tym momencie dział nie jest już potrzebny, założyli osobne forum. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 20.06.2015 Schrzanione załączniki, załączniki schrzanione. Brakuje paru zer i jedynek... To taka informacja, każde przeniesienie z serwera na serwer powoduje pewną "zgubę". Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 20.06.2015 Ta akcja z gnębieniem Wojtka, to jeszcze aktualna? Bo ja też bym chętnie zmienił dane.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 20.06.2015 (20.06.2015, 16:26:52)Adam Aleksander Dostojewski von Vincis link napisał(a): Ta akcja z gnębieniem Wojtka, to jeszcze aktualna? Bo ja też bym chętnie zmienił dane.Tak. Dołączaj. Nawet jego numer telefonu mogę Ci dać, jeżeli byś chciał. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 20.06.2015 Myślę że trzeba pomyśleć nad zmianą serwerodawcy, ale to już będzie na głowie przyszłego prezydenta. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 22.06.2015 Cytat:Forum Carstwa Brodryjskiego gościnnie mieszczące się na Forum Republiki Bialeńskiej. W zasadzie ten podpis jest już do zmiany. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 22.06.2015 Wnoszę prośbę o zmianę danych personalnych z : Thomas van der Lis na Tomasz Piotr Dostojewski. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 22.06.2015 (22.06.2015, 20:34:05)Thomas van der Lis link napisał(a): Wnoszę prośbę o zmianę danych personalnych z : Thomas van der Lis na Tomasz Piotr Dostojewski.Przestańcie pisać prośby, których nie mogę technicznie spełnić. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 22.06.2015 Więc , kto jest Adminem, aby mógł to zrobić? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 22.06.2015 Praktycznie nikt. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 22.06.2015 Rozumiem, szkoda. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 22.06.2015 Czyli nie istnieje administrator forum? Trzeba mieć talent, aby do tego doprowadzić. |