![]() |
|
Stan wyjątkowy - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Stan wyjątkowy (/thread-1022.html) |
Re: Stan wyjątkowy - TobiaszVonRichtoffen - 05.06.2014 Niech się szybko rozpoczną wybory bo władza musi zostać zmieniona na bardziej odpowiedzialne osoby. Re: Stan wyjątkowy - Konstanty Jerzy Michalski - 05.06.2014 Cytat:Niech się szybko rozpoczną wybory bo władza musi zostać zmieniona na bardziej odpowiedzialne osoby. To trzeba ogłosić przyśpieszone wybory w parlamencie i to przegłosować. A na razie, minister nie ma inicjatywy ustawodawczej. Re: Stan wyjątkowy - Feliks Spirkin - 05.06.2014 By tylko po tych wyborach połowa mieszkańców się nie obraziła i nie odeszła z państwa. :roll: :roll::roll: Re: Stan wyjątkowy - AndrzejSwarzewski - 05.06.2014 Cytat:Niech się szybko rozpoczną wybory bo władza musi zostać zmieniona na bardziej odpowiedzialne osoby.Otóż to. Re: Stan wyjątkowy - TobiaszVonRichtoffen - 05.06.2014 Ja na przykład mogę spokojnie żyć bez stanowiska, mam mnóstwo pomysłów na fabułę. Np. dzisiaj napisałem to Re: Stan wyjątkowy - AndrzejSwarzewski - 05.06.2014 Też mogę żyć bez stanowiska. A jak tutaj po jednym dniu nieobecności przekreśla się półroczną pracę, to wręcz nie wiem czy jest sens bycia na takim stanowisku. Re: Stan wyjątkowy - Konstanty Jerzy Michalski - 05.06.2014 Cytat:Też mogę żyć bez stanowiska. A jak tutaj po jednym dniu nieobecności przekreśla się półroczną pracę, to wręcz nie wiem czy jest sens bycia na takim stanowisku. Czy my kwestionujemy twą półroczną, wielką pracę? Gdyby nie ty Bialenii by nigdy nie było. Pamiętaj, że ja nie chciałem cię obalić, nie miałem tego na celu, a tym bardziej nie chciałem żebyś zastał kraj bez niczego, ustaw, tematów, map itd. ![]()
Re: Stan wyjątkowy - Maciej Kamiński - 05.06.2014 Wybory się szybko nie rozpoczną, bo przegłosowana została dziewięciotygodniowa kadencja. Cytat:A jak tutaj po jednym dniu nieobecności przekreśla się półroczną pracęYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Co? Re: Stan wyjątkowy - AndrzejSwarzewski - 05.06.2014 Cytat:Wybory się szybko nie rozpoczną, bo przegłosowana została dziewięciotygodniowa kadencja.Ale to dotyczy przyszłej kadencji, a nie tej. Re: Stan wyjątkowy - Konstanty Jerzy Michalski - 05.06.2014 Dobra ludzie, uspokójcie się, bo wyjdzie że Bialenia jest podzielona na dwa obozy czego za nic w świecie nie chcę. Kieruję tą prośbę zarówno do Feliksa, do Tobiasza jak i do Andrzeja. Nie kreślmy swej pracy, ja przyznałem się do błędu. Temat de facto zamknięty. Odkopie się to pewnie po paru miesiącach i będziemy na to patrzyli z innej perspektywy. Ale musimy zapisać jak przebiegał ten atak. Re: Stan wyjątkowy - Maciej Kamiński - 05.06.2014 Cytat:[quote author="Lehrabia"]Wybory się szybko nie rozpoczną, bo przegłosowana została dziewięciotygodniowa kadencja.Ale to dotyczy przyszłej kadencji, a nie tej.[/quote] Tak czy tak zostały nam ponad dwa tygodnie. Myślę, że pora już kończyć. Wszystko już sobie chyba wyjaśniliśmy. |