![]() |
|
Wasze ścieżki do kariery - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Szpital Psychiatryczny im. Ofiar Realiozy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-328.html) +--- Wątek: Wasze ścieżki do kariery (/thread-1426.html) |
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Severino Castiglioni - 12.08.2016 No wspaniały wybór. Prawo jest najlepsze. Polecam UŚ, może się spotkamy.
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Guliano Montini - 12.08.2016 Cóż. Zawód sędziego czy prokuratora jest bardzo trudny i często wiążę się z jakimś niebezpieczeństwem. Mój ojciec pracuje w tej dziedzinie. Ja osobiście w tym roku zdałem maturę i zaczynam studia na kierunku lekarskim. W przyszłości zamierzam zrobić specjalizację albo neonatologiczną albo być internistą. Odp: Wasze ścieżki do kariery - Severino Castiglioni - 12.08.2016 Bylebym nie trafił do ciebie kiedyś jak zostaniesz internistą.
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Guliano Montini - 12.08.2016 Za tyle lat to będę mógł zapomnieć, że ktoś taki istnieje.
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Severino Castiglioni - 12.08.2016 Chyba, że się wycofasz z mikroświata. Na serio to do Ciebie nic nie mam, gdybyś tylko nie posługiwał się należytym tytułem, to chętnie wyciągnąłbym rękę na zgodę. Odp: Wasze ścieżki do kariery - Guliano Montini - 12.08.2016 Mój tytuł jest zgodny z prawdą i prawem, jeżeli będzie trzeba (na pewno nie będzie trzeba) będę dociekał tego przed sądem. Odp: Wasze ścieżki do kariery - Severino Castiglioni - 12.08.2016 Ok. Jak Sąd uzna, to i ja uznam. Łatwiej byłoby zapodać link do książki profesorskiej i rozprawy habilitacyjnej. A jeśli tytułujesz się profesorem nadzwyczajnym Uniwersytetu Bialeńskiego to zmień podpis na prof. UB dr net. Guliano Montini lub prof. nadzw. dr net. Guliano Montini. I przedstaw nominację na stanowisko. Odp: Wasze ścieżki do kariery - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 12.08.2016 Walka Charamzamzamy z księdzem Oczko. Wyśmienicie.
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Hewret von Thorn - 12.08.2016 Cytat:Ja osobiście w tym roku zdałem maturę i zaczynam studia na kierunku lekarskim. To już wszystko wyjaśnia, skąd znasz zasadę działania adenozyno-5′-trifosforanu. ![]()
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Karol Medycejski - 12.08.2016 [member=229]Severino Castiglioni-Faradobus[/member] [member=104]Guliano Montini[/member] Naprawdę nawet tutaj musicie kłócić się o parę literek? Natomiast co do awatara Guliano to dostrzegam pewną poprawę, a i odzwierciedla jak zauważył [member=238]Karol II Pobożny[/member] pewną dychotomię. ![]() Co do wątku rosyjskiego - może warto go jednak wydzielić, bo to nie jest temat od tego - dla zachowania absolutnego porządku. No ale to już sprawa administracji. Natomiast co do kierunków studiów lub ścieżek kariery, które niektórzy tu podawali (a co ma związek z tematem) to wszystkie zdecydowanie są dobre, byleby mieć pomysł co dalej, bo dryfowanie bez celu raz, że jest okropną stratą czasu (często lat), a dwa, że najpewniej nigdy nie da satysfakcji a tylko będzie mierzić. Odp: Wasze ścieżki do kariery - Jan von Maikowski - 12.08.2016 Cytat:Natomiast co do kierunków studiów lub ścieżek kariery, które niektórzy tu podawali (a co ma związek z tematem) to wszystkie zdecydowanie są dobre, byleby mieć pomysł co dalej, bo dryfowanie bez celu raz, że jest okropną stratą czasu (często lat), a dwa, że najpewniej nigdy nie da satysfakcji a tylko będzie mierzić. Weźcie się za przyszłość, bo inaczej to ona weźmie się za Was. ,
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Hewret von Thorn - 12.08.2016 (12.08.2016, 17:48:28)Karol Medycejski link napisał(a):byleby mieć pomysł co dalej Emigracja do Norwegii bo obecnie przemysł stoczniowy w Europie istnieje w większości tam.
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Karol Medycejski - 12.08.2016 (12.08.2016, 18:04:50)Hewret Faradobus link napisał(a):[quote author=Karol Medycejski link=topic=1502.msg55095#msg55095 date=1471016908]byleby mieć pomysł co dalej Emigracja do Norwegii bo obecnie przemysł stoczniowy w Europie istnieje w większości tam. ![]() [/quote] No na pewno w chwili obecnej to lepszy cel wyjazdu (najazdu?) niż Wielka Brytania.
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Ametyst Faradobus - 12.08.2016 (12.08.2016, 14:35:39)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a):No wspaniały wybór. Prawo jest najlepsze. Nie zacząłeś od tego, że jesteś studentem prawa. Żądam ocenzurowania tego posta. Odp: Wasze ścieżki do kariery - Karol Medycejski - 12.08.2016 (12.08.2016, 18:43:30)Ametyst Faradobus link napisał(a):[quote author=Severino Castiglioni-Faradobus link=topic=1502.msg55049#msg55049 date=1471005339] Nie zacząłeś od tego, że jesteś studentem prawa. Żądam ocenzurowania tego posta. [/quote] I wege! Nie zapominajcie o wege! Odp: Wasze ścieżki do kariery - Tadeusz Krasnodębski - 12.08.2016 (12.08.2016, 18:52:10)Karol Medycejski link napisał(a):[quote author=Ametyst Faradobus link=topic=1502.msg55124#msg55124 date=1471020210] Nie zacząłeś od tego, że jesteś studentem prawa. Żądam ocenzurowania tego posta. [/quote] I wege! Nie zapominajcie o wege! [/quote] Zdecydowanie istotniejszy jest gluten! A raczej: jego brak
Odp: Wasze ścieżki do kariery - Maciej Kamiński - 12.08.2016 (12.08.2016, 18:04:50)Hewret Faradobus link napisał(a):[quote author=Karol Medycejski link=topic=1502.msg55095#msg55095 date=1471016908]byleby mieć pomysł co dalej Emigracja do Norwegii bo obecnie przemysł stoczniowy w Europie istnieje w większości tam. ![]() [/quote] Uwaga, ostrzeżenie dla zajmujących się przemysłem stoczniowym - jeżeli kiedykolwiek planujecie tankować jednostki pływające poza granicami Polski, to od września trzeba będzie na to składać osobną deklarację vatowską. [spoiler]Księgowość to magia.[/spoiler] Odp: Wasze ścieżki do kariery - Hewret von Thorn - 13.08.2016 Hej mądre głowy, Czy warto zgłosić się na starostę grupy/roku? ![]() I czy warto udzielać się w samorządzie studenckim? Odp: Wasze ścieżki do kariery - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 13.08.2016 Na UG Hewreciu nie warto, ludzie z Gdańska są bardzo niemrawi i niechętni do współpracy. Rzucisz się z motyką na słońce. Odp: Wasze ścieżki do kariery - Hewret von Thorn - 13.08.2016 Ja jestem na PG.
|