![]() |
|
Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html) +----- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej VII Kadencji (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-59.html) +----- Wątek: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. (/thread-1472.html) |
Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - AndrzejSwarzewski - 22.08.2014 Cytat:To zaszło już tak daleko, że to się źle skończy - to już jest jasne... pytanie jak bardzo źle i ilu będzie chciało ten upadek oglądać?I Ty podobno jesteś wrogiem kleru i Kaczyńskiego? Bo ja tu różnicy nie widzę w zachowaniu i postrzeganiu świata. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - MvP - 22.08.2014 Ale na boga to bedzie jeden region, w którym nie musisz sie udzielać, któego istnienie możesz negować i to jest JEDYNY rozsądny sposób na UTRZYMANIE wysokiego poziomu Republiki, to kąpromis który jest jedynym korzystnym roziwazaniem na którym zyska Bialenia dzięki przyciąganiu fanów kucykó do tegoż regionu, a jednocześnie nie straci bo będą oni w swoim samorządzie. Im dłużej dyskutujemy nt połozenia geograifcznego które nie ma żadnego znaczenia tym dłużej kuce będą kucyizowały centrale i zmieniały wspomnainy poziom. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Guliano Montini - 22.08.2014 Gestapo ortograficzne! Proszę przyjechać po "kąpromis"
Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Ronon Dex - 22.08.2014 (22.08.2014, 21:33:48)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Bo ja tu różnicy nie widzę w zachowaniu i postrzeganiu świata.Jest zasadnicza - będę walczył z tym zidiocenie naszego kraju dopóki będzie szansa na zwycięstwo, ale w przeciwieństwie do tych, których mnie chcesz porównać nie zamierzam trzymać się ani stołków, ani tego kraju zębami. W razie czego wiem kiedy dać spokój i po prostu odejść. Na razie jest jeszcze szansa ona uratowanie RB przez zalewem błazenady i przed stoczeniem się naszego kraju - to będę walczył, ale nie martw się, kiedy szansy już nie będzie to odejdę i dalej mieszał już nie będę. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Maciej Kamiński - 22.08.2014 (22.08.2014, 21:39:25)Guliano Montini link napisał(a): Gestapo ortograficzne! Proszę przyjechać po "kąpromis"Proszę na przyszłość używać do takich uwag funkcji "zgłoś". I wyjść z Parlamentu, bo kara za wypowiedź bez zezwolenia będzie się podwajała za każdym razem. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - AndrzejSwarzewski - 22.08.2014 Ja początkowo traktowałem kuce jako niegroźną, ale i dziecinną zabawę. Ale coraz bardziej widzę, że kuce są dla Bialeńczyków tym samym, czym Wandystan dla Sarmatów i Gnomia dla Scholandii. I z tej perspektywy jest to sprawa priorytetów, sprawa tolerancji i poszanowania dla działania innych ludzi, współobywateli. I jako taka, prowincja kuców powinna być popierana także przez ludzi, których ta dziecinna zabawa śmieszy. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Konstanty Jerzy Michalski - 22.08.2014 (22.08.2014, 21:39:38)Krzysztof Razorblade link napisał(a): [quote author=AndrzejSwarzewski link=topic=1548.msg15010#msg15010 date=1408736028]Jest zasadnicza - będę walczył z tym zidiocenie naszego kraju dopóki będzie szansa na zwycięstwo, ale w przeciwieństwie do tych, których mnie chcesz porównać nie zamierzam trzymać się ani stołków, ani tego kraju zębami. W razie czego wiem kiedy dać spokój i po prostu odejść. Na razie jest jeszcze szansa ona uratowanie RB przez zalewem błazenady i przed stoczeniem się naszego kraju - to będę walczył, ale nie martw się, kiedy szansy już nie będzie to odejdę i dalej mieszał już nie będę. [/quote] Proszę o ciszę i spokój i brak nerwowej atmosfery, czy to Kuców czy Resztę. Proszę zerknąć na moją propozycje kompromisu. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Ronon Dex - 22.08.2014 (22.08.2014, 21:41:30)AndrzejSwarzewski link napisał(a): I z tej perspektywy jest to sprawa priorytetów, sprawa tolerancji i poszanowania dla działania innych ludzi, współobywateli.Wybacz, ale każda tolerancja na odmienne "poglądy" ma pewne granice, których przekroczyć się nie da. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - AndrzejSwarzewski - 22.08.2014 Otóż nie. U powstania Bialenii stała tolerancja i sprzeciw wobec dyktatury większości. Bialenia jest domem wszystkich, każdy ma tu swoje miejsce. Hiacynt, Tomasz i Ali to niezwykle wartościowi obywatele bez których Bialenia nie byłaby tak samo wspaniałym krajem, jak teraz. I będę ich bronił tak długo, jak długo będę mógł. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Ronon Dex - 22.08.2014 (22.08.2014, 21:48:06)AndrzejSwarzewski link napisał(a): U powstania Bialenii stała tolerancja i sprzeciw wobec dyktatury większości.I miało to sens dopóki w imię tej "tolerancji" nie zaczęło doprowadzać do staczania się tego kraju w opary absurdu... państwo musi mieć jakąś wizję i wizerunek oraz musi mieć jakieś granice tej tolerancji... choćby aby nie zniszczyła samego państwa, jak to się teraz dzieje. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 22.08.2014 (22.08.2014, 21:59:43)Krzysztof Razorblade link napisał(a): [quote author=AndrzejSwarzewski link=topic=1548.msg15021#msg15021 date=1408736886]I miało to sens dopóki w imię tej "tolerancji" nie zaczęło doprowadzać do staczania się tego kraju w opary absurdu... państwo musi mieć jakąś wizję i wizerunek oraz musi mieć jakieś granice tej tolerancji... choćby aby nie zniszczyła samego państwa, jak to się teraz dzieje. [/quote] Ty niszczysz państwo. Nikt cię nie zmusza to bycia kucem a ty chcesz nasz zmusić do tego byśmy nimi nie byli. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Maciej Kamiński - 22.08.2014 Zaraz zacznie się najgorętsza część debaty... Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Ronon Dex - 22.08.2014 (22.08.2014, 22:08:18)Tomasz Rabotowicz link napisał(a): Ty niszczysz państwo. Nikt cię nie zmusza to bycia kucem a ty chcesz nasz zmusić do tego byśmy nimi nie byli.Nie martw się - nie zniszczę... walczę z pędem do zidiocenia tego kraju dopóki będzie to możliwe i dopóki jest szansa na zwycięstwo. Ale potrafię przegrywać - jak przegram, to nie będę Wam niczego niszczył - po prostu udam się na emigrację i tyle. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Feliks Spirkin - 22.08.2014 O czym wgl. jest rozmowa? Dyskryminacja kuców jest niezgodna z konstytucją i tutaj nie ma dyskusji. Equestriallia musi powstać, bo taka jest wola narodu. PS: Ile państwo ze mnie zedrze? Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Maciej Kamiński - 22.08.2014 Na tę chwilę będzie to... 800 BLN, zdaje się. Odp: Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli. - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 23.08.2014 W związku z powodami które każdy zna wycofuje się wniosek. |