![]() |
|
Debata o obecnej sytuacji - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Debata o obecnej sytuacji (/thread-2599.html) |
Odp: Debata o obecnej sytuacji - AndrzejSwarzewski - 15.02.2015 To jest szczyt chamstwa, że jeszcze nie opublikowaliście, żeby zabronić Feliksowi powrót. To już nie jest parlamentaryzm, to już jest antyparlamentaryzm samego parlamentu. Odp: Debata o obecnej sytuacji - Feliks Spirkin - 15.02.2015 (15.02.2015, 22:25:13)Maciej Kamiński link napisał(a): Mówiłem, że nie wytrzymasz, Feliks. Wróciłem za namową pewnych osób. Pozostać w CB? Pewnie. Jak mi się tam znudzi, to będę postulował, by policja nie miała dostępu do panela administracyjnego (no bo po co?) oraz by prezydent miał pełny do niego dostęp.Cytat:Mówiłem, że nie wytrzymasz, Feliks.Przykro mi, ale nie miałeś. Jak już to zamieszkałem w CB, a przed tym mieszkałem chwilę w ZB, ale niestety upadł. Gdyby Carstwo Brodrii było niepodległe, to bym ponownie się tutaj nie zarejestrował. Proponuję zająć się czymś pożytecznym, a nie rozbijaniem państwa, które przez takie działania straciło już połowę obywateli. Odp: Debata o obecnej sytuacji - Aleksandra Dostojewska - 15.02.2015 Popieram.. niestety niektórym zależy na rozbiciu państwa... Odp: Debata o obecnej sytuacji - AndrzejSwarzewski - 15.02.2015 Ja także popieram. Pewne osoby z nieznanych mi przyczyn robią wszystko, żeby Bialenia była jak najmniejsza i liczyła jak najmniej osób. Walczą z Brodrią, walczą z Feliksem (a wcześniej też z Tobiaszem, Sergiejem i wszystkimi innymi, którzy mieli inną wizję państwa) i walczą ze wszystkimi zmianami. Ale nadejdzie radykalna zmiana. Kwiaty można ścinać, ale nie zatrzyma to nadejścia wiosny. Odp: Debata o obecnej sytuacji - Aleksandra Dostojewska - 15.02.2015 Mnie szczególnie boli ten powszechny hejt w kręgach sarmackich.... najbardziej zaś to, że niektórzy o ministerialnych stanowiskach będąc w towarzystwie Sarmatów dopuszczają się wyśmiewania i obrażania własnego prezydenta. Odp: Debata o obecnej sytuacji - AndrzejSwarzewski - 15.02.2015 (15.02.2015, 22:56:22)Aleksandra Dostojewska von Vincis link napisał(a): Mnie szczególnie boli ten powszechny hejt w kręgach sarmackich.... najbardziej zaś to, że niektórzy o ministerialnych stanowiskach będąc w towarzystwie Sarmatów dopuszczają się wyśmiewania i obrażania własnego prezydenta.Mnie i mojego wielkiego poprzednika- Jana de Kaniewskiego także obrażano w towarzystwie obcokrajowców. To niewątpliwie smutne, że w wewnętrznych sprawach szuka się protektorów zagranicą. Ale cóż, mają prawo się wypowiadać gdzie chcą. Karawana jedzie dalej.
Odp: Debata o obecnej sytuacji - Feliks Spirkin - 15.02.2015 (15.02.2015, 22:33:57)Kristian Iversen link napisał(a): A poprawka opublikowana? No właśnie. To dlaczego tak się zwleka z opublikowaniem? Może jest jakiś cel w tym Panie p.o. marszałka? Odp: Debata o obecnej sytuacji - Aleksandra Dostojewska - 15.02.2015 (15.02.2015, 23:00:10)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Mnie i mojego wielkiego poprzednika- Jana de Kaniewskiego także obrażano w towarzystwie obcokrajowców. To niewątpliwie smutne, że w wewnętrznych sprawach szuka się protektorów zagranicą. Ale cóż, mają prawo się wypowiadać gdzie chcą. Karawana jedzie dalej. To jedyne pocieszenie.... ![]() Jednak nie możemy sobie pozwolić na taką dwulicowość. Odp: Debata o obecnej sytuacji - AndrzejSwarzewski - 15.02.2015 Wbrew pozorom osoby, które w Sarmacji szczekają na Bialenię, której są obywatelami, tam nie są szanowane. Dwulicowość mści się na tych, którzy ją stosują.
Odp: Debata o obecnej sytuacji - Aleksandra Dostojewska - 15.02.2015 (15.02.2015, 23:06:16)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Wbrew pozorom osoby, które w Sarmacji szczekają na Bialenię, której są obywatelami, tam nie są szanowane.Zauważyłam Często są w ogóle pomijane jako niegodne uwagi. Odp: Debata o obecnej sytuacji - Maciej Kamiński - 16.02.2015 (15.02.2015, 22:29:25)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Dlaczego Feliks ma pozostać w CB? Z tego co wiem, to Prezydent wyraziła zgodę na jego pobyt w RB. Czy się mylę?Dlaczego wypowiedź z emotką traktujesz tak poważnie? :
Odp: Debata o obecnej sytuacji - Kristian Arped - 16.02.2015 (15.02.2015, 23:01:59)Feliks Spirkin link napisał(a): To dlaczego tak się zwleka z opublikowaniem? Może jest jakiś cel w tym Panie p.o. marszałka? (15.02.2015, 22:35:28)AndrzejSwarzewski link napisał(a): To jest szczyt chamstwa, że jeszcze nie opublikowaliście, żeby zabronić Feliksowi powrót. To już nie jest parlamentaryzm, to już jest antyparlamentaryzm samego parlamentu.[justify]Może dlatego, że formalnie urlaub mi się skończył dopiero wczoraj, a o pełnieniu obowiązków zostałem poinformowany dopiero wczoraj. Poza tym, tratuję wszystko jednakowo i inne poprawki/ustawy nie będą miały pierwszeństwa nad pozostałymi. Imputowanie, że robię to specjalnie, jest po prostu chamskie. Poza tym odsyłam do działu KRI, gdzie przedstawiłem problemy z poruszaniem się w BU, tj. dodawaniem poprawek. Zająć się opłatą za serwer, parlamentem, może jeszcze niedługo sądem. Tyłki też wam podcierać?[/justify] Odp: Debata o obecnej sytuacji - AndrzejSwarzewski - 08.03.2015 W piątek 25, wczoraj 27, dzisiaj póki co 4 posty. Słabo, moi drodzy. A już ostatnio było nieźle, 4 marca nawet się do setki zbliżyliśmy. Chyba trzeba ruszyć z monarchistyczną ofensywą. ^^ Albo Marcowe Święto nas uaktywni, już w środę rocznica I Zrywu Powstańczego. |