Forum Republiki Bialeńskiej
Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Gospodarka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-7.html)
+--- Dział: Instytucje pozarządowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-231.html)
+---- Dział: Klub Konserwatywny im. Josepha de Maistre'a (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-234.html)
+---- Wątek: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego (/thread-2752.html)

Strony: 1 2 3 4

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Aleksandra Dostojewska - 10.04.2017

Jak się nie ma talentu redaktorskiego to lepiej nie pisać, bo potem wychodzi takie dziadostwo jak tutaj zostało zaprezentowane.

Z tych wypocin, nędznej zresztą natury i postury, zrozumiałam, że negujesz to, iż zostałam tutaj sprowadzona.

Otóż, kotku, mylisz się. Mogę pokazać screeny, ale to ostateczność.

Poza tym mierna i prostacka prowokacja.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Alberto Carlos de Médici y Zep - 10.04.2017

Oj, to źle zrozumiałaś. Wbrew pozorom – w pierwszej części felietonu – ostrze ironii nie jest skierowane przeciwko tobie. Wręcz przeciwnie. Ale nie będę psuł zabawy tym, którzy chcą interpretować.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Ametyst Faradobus - 10.04.2017

Dobrze, że się śmieją, bo trzeba się śmiać. A, że się śmieją z Ciebie... cóż, sama się, można powiedzieć, wepchnęłaś.

https://www.youtube.com/watch?v=CmaMFwZrrw0

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Hewret von Thorn - 11.04.2017

Kłótnia małżeńska?

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Aleksandra Dostojewska - 12.04.2017

Albert nie jest moim mężem. Był, teraz jest kochankiem Macieja, dyktatora i najbardziej wulgarne osoby która znam.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Alberto Carlos de Médici y Zep - 12.04.2017

Nasza relacja nie ma podłoża seksualnego, ogranicza się tylko do kontaktów korupcjogennych. On daje mi podarunki, ja daję mu korzystne wyroki. I tyle.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Ametyst Faradobus - 12.04.2017

(12.04.2017, 00:04:21)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Albert nie jest moim mężem. Był, teraz jest kochankiem Macieja, dyktatora i najbardziej wulgarne osoby która znam.

A co ze mną? Sad Ja jestem najbardziej wulgarny.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Iwan Pietrow - 12.04.2017

Spalcie tę kobietę i nabijcie ją na pal.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Ametyst Faradobus - 12.04.2017

Bądźmy łagodni.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Aleksandra Dostojewska - 12.04.2017

(12.04.2017, 10:53:58)Iwan Pietrow napisał(a): Spalcie tę kobietę i nabijcie ją na pal.

To nawoływanie do morderstwa. Żądam przeprosin lub spotkamy się w Sądzie.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Maciej Kamiński - 12.04.2017

(12.04.2017, 10:53:58)Iwan Pietrow napisał(a): Spalcie tę kobietę i nabijcie ją na pal.
To są nudne i standardowe metody. Nie byłoby z tego żadnej zabawy.

(12.04.2017, 16:01:15)Maciej Kamiński napisał(a):

Jesteś ordynarny, chamski, dwulicowy i chory.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Iwan Pietrow - 12.04.2017

Stare, ale jare... Chociaż z drugiej strony masz rację. Są też lepsze metody. Smile

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Alberto Carlos de Médici y Zep - 12.04.2017

Mnie zawsze fascynowało rozrywanie końmi.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Maciej Kamiński - 12.04.2017

Tego już na niej próbowaliśmy. Niestety, to była moja najsłabsza egzekucja.

O Ty małpo wulgarna.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Karol Medycejski - 12.04.2017

(12.04.2017, 17:55:42)Aleksandra Dostojewska napisał(a):
Jesteś ordynarny, chamski, dwulicowy i chory.

Jestem zły, brutalny i nikczemny. Z tego żyję. I nie mogę psuć swojego wizerunku.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Maciej Kamiński - 13.04.2017

Nie, żeby mi się to nie podobało, czy było niezgodne z prawem, ale po co wiadoma osoba włączyła jej moderację postów? Odpowiedź może być na PW.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - AndrzejSwarzewski - 14.04.2017

Nie przesadzacie z tymi sugestiami tortur? To serio przekracza granice dobrego smaku.
A wielka smuta jak trwa, tak trwa.

RE: Corona locuta - oficjalny organ Stronnictwa Rojalistyczno - Konserwatywnego - Maciej Kamiński - 14.04.2017

Od kiedy to tortury przekraczają nasze lokalne granice dobrego smaku?