![]() |
|
Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html) +---- Wątek: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii (/thread-4879.html) |
Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Frederick Hufflepuff - 09.04.2016 (09.04.2016, 22:32:28)Maciej Kamiński link napisał(a): Ale bardziej świeżym faktem jest to, że kandydujesz obecnie, niż Twoja przegrana w styczniu. Ale to, że teraz kandyduję, jest napisane w sygnaturze wcześniej, także spokojnie.
Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Maciej Kamiński - 09.04.2016 To weź chociaż dopisz, że byłym kandydatem to jesteś na XVI kadencję prezydencką. :X Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Józef Konstanty Bagrat - 10.04.2016 Pytanie: Czy wyrzuci Pan Fiodora? Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Frederick Hufflepuff - 10.04.2016 Na razie nie widzę takiej potrzeby i powodów. Wszystkie działania niezgodne z prawem będą adekwatne do ich wagi sądzone, w rozumieniu postępowania zgodnie z prawem Republiki. Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Eddard Noqtern - 10.04.2016 Chciałem też dodać, że jeżeli ktoś mógłby kogoś wyrzucić to tylko i wyłącznie sąd i policja, na pewno nie Rząd, czy Prezydent. Tak więc proszę się nie obawiać.
Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Fiodor Swirydiuk - 10.04.2016 (10.04.2016, 20:02:19)Eddard Noqtern link napisał(a): Chciałem też dodać, że jeżeli ktoś mógłby kogoś wyrzucić to tylko i wyłącznie sąd i policja, na pewno nie Rząd, czy Prezydent. Tak więc proszę się nie obawiać.Nie kłam oszukisto! Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Eddard Noqtern - 10.04.2016 Nie kłamię Fiodor. Na pewno nie będziemy chcieli nikogo wyrzucać, ba! Raczej będzie odwrotnie - będziemy chcieli ściągnąć jak najwięcej nowych osób, tzw. świeżaków do Bialenii, dlatego skupimy się na promocji, a nie wyrzucaniu nikogo. Mam nadzieję Fiodor, że jakby co będziesz mógł nam pomóc? Ludzie zobaczcie, że od roku nie przybył do nas nikt spoza mikronacji, to jest prawdziwy problen, a nie jakieś tam sądzenie się i procesowanie. Tego będziemy chcieli uniknąć i skupić się na dobrej zabawie i promocji!
Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Maciej Kamiński - 10.04.2016 Od półtorej roku. Ostatnim spoza mikronacji był Morgan van Bone. Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Eddard Noqtern - 10.04.2016 Dokładnie. I na tym będziemy się skupiać. Padały pytania o konkrety więc przedstawie mój pomysł: moglibyśmy stworzyć promocyjną grupę uderzeniową Bialenii złożoną z po 1 aktywiście z każdego państwa stowarzyszeniowego, którą wspierali by wszyscy chętni. Co robiła by taka grupa? Reklamy na forach, na fb, na youtubie, na blohacg itp. itd. Osobiście postaram się, o ile Prezydent mi pozwoli zarządzać tą grupą. Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Fiodor Swirydiuk - 10.04.2016 Eddard jak sobie naprawię reputację na grupie "Dyskusje od prawicy do lewicy" to zacznę super promocję jak w mięsnym. ^^ Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Frederick Hufflepuff - 10.04.2016 Tak, mój Rząd będzie podejmował więcej działań promocyjnych niż poprzednicy i mam ogromną nadzieję, że ta kwestia będzie kolejną jednoczącą obywateli, sprawiającą, że będą się utożsamiać przede wszystkim z Ojczyzną, a dopiero potem z partią i popieranym przez siebie środowiskiem. Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Maciej Kamiński - 10.04.2016 Macie już jakieś plany co do miejsc uderzania? Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Eddard Noqtern - 10.04.2016 W przypadku takiej trójnarodowej komisji, we współpracy z Hasselandem będziemy mogli uderzyć do youteberów - jest już kilka pomysłów, do których. Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Maciej Kamiński - 10.04.2016 Jezu Chryste... :o Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Eddard Noqtern - 10.04.2016 O co chodzi? Myślę, że reklama na YouTube była by bardzo skuteczna. Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Maciej Kamiński - 10.04.2016 (10.04.2016, 22:10:36)Eddard Noqtern link napisał(a): O co chodzi? Myślę, że reklama na YouTube była by bardzo skuteczna.Obawiam się o jakość materiału ludzkiego do pracy nad nim... Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Hewret von Thorn - 10.04.2016 Jakby co, to umiem montować materiały wideo. Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Frederick Hufflepuff - 11.04.2016 Myślę, że damy radę - wystarczy tylko trochę się wysilić i popracować. Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Fiodor Swirydiuk - 11.04.2016 (10.04.2016, 22:06:37)Eddard Noqtern link napisał(a): W przypadku takiej trójnarodowej komisji, we współpracy z Hasselandem będziemy mogli uderzyć do youteberów - jest już kilka pomysłów, do których.Ja się w to nie rzucam! Odp: Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii - Eddard Noqtern - 11.04.2016 Regiony
![]() [justify]Od dłuższego czasu możemy zauważyć, że entuzjazm związany z Pryncypatem Lahazydii usechł, a aktywność tam znacznie spadła. Czy jest sens to kontynuować? Nie nam o tym decydować. Postanowiliśmy zorganizować konferencję obywatelską dotyczącą przyszłości Lahazydii i wysp bialeńskich. Może czas na reformę samorządową? A może władzę Pryncypatu wraz z pomocą Rządu wstaną na nogi i aktywność w tym regionie wzrośnie? Wiemy również, że ważnym elementem naszych regionów są lenna. Przyszedł czas na organizacje konkursu lenn. Te najlepiej, najciekawiej zarządzane, najbardziej klimatyczne, rozbudowane będą nagradzane w nowym konkursie organizowanym przez ministra rozwoju regionalnego. Mamy nadzieję, że to przyczyni się do wzrostu aktywności i powstania zdrowej rywalizacji. Chcemy także reaktywacji konkursu regionów. Będzie to wielki pojedynek aktywnościowy pomiędzy bialeńskim samorządem (Lahazydią) oraz państwami stowarzyszonymi. Musimy na nowo zredefiniować konkurs, zdecydować za co przyznawane będą punkty i po prstu go reaktywować. Tym również zajmie się minister RR. [/justify] |