![]() |
|
Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Kosz (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-544.html) +--- Wątek: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB (/thread-6835.html) |
RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 15.11.2016 @"Tadeusz Krasnodębski" Wgrałem modyfikację, która ma wszystkie potrzebne Nam opcje. Jest po angielsku (zaraz go spolszczę), ale myślę, że problemów nie sprawi.
RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 15.11.2016 Czy jest potrzeba uruchomienia galerii? RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Maciej Kamiński - 15.11.2016 Tak, a przynajmniej bym za tym optował. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 15.11.2016 @"Maciej Kamiński" Proszę. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Gaudius van der Cathair - 15.11.2016 Proszę o stworzenie innych ikonek dla działów, w których są nowe posty (np. ciemniejszy odcień niebieskiego). RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 16.11.2016 @"Iwan Pietrow" Znalazłem inną wtyczkę odpowiedzialną za ostatnią aktywność. Czy taka, choć bez awatarów, odpowiada? RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Iwan Pietrow - 16.11.2016 A odpowiada, jak najbardziej, jeszcze jak. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - AndrzejSwarzewski - 16.11.2016 A w czym jest lepsza od poprzedniej wtyczki pokazującej ostatnie aktywne wątki? RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 16.11.2016 Przenosi od razu do nowego postu, a nie na początek wątku. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Karol Medycejski - 17.11.2016 Gdzie moje baretki hurr durr?! RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 17.11.2016 Po 20.11, tj. po kolejnych nadaniach odznaczeń zostaną one każdemu uzupełnione. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 17.11.2016 Dodałem funkcję do cytowania selektywnego pod przyciskiem "odpowiedz". Można przytoczyć całą wypowiedź albo fragment, zaznaczając uprzednio interesujący Nas fragment. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 19.11.2016 Czy zaktualizować liczniki polubień ze starego forum? RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Maciej Kamiński - 19.11.2016 Tak. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 19.11.2016 To dajcie mi chwilę czasu. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 19.11.2016 @"Maciej Kamiński" Raczej tego nie przeniosę, każde polubienie odnosi się do treści (do postów). RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Maciej Kamiński - 19.11.2016 Licznik postów też się do postów odnosi, a nie przeszkadzał mu nigdy brak desygnatów do wyświetlenia, gdy ktoś chciał zweryfikować listę. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 19.11.2016 Popatrzę jutro przy jasnym świetle... Bo widzę w bazie danych tabelę na sumę wszystkich lajków, a nie chcę, żeby coś zwariowało. RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Hewret von Thorn - 20.11.2016 To jeszcze takie pytanie: Opis działów ma być po najechaniu na nazwę działu myszką (tak jak teraz jest), czy tak jak było "po staremu", czyli od razu wyświetlany opis działu pod nazwą? RE: Oficjalne przenosiny SMF -> MyBB - Tadeusz Krasnodębski - 20.11.2016 Moim zdaniem myszką. Przy okazji, lista poddziałów jest trochę nieczytelna i niektóre z nich nie są widoczne ze strony głównej. Da się coś z tym zrobić? |