Forum Republiki Bialeńskiej
Witam - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-68.html)
+---- Wątek: Witam (/thread-773.html)

Strony: 1 2 3

Re: Witam - Jan Sapieha - 02.05.2014

Właśnie, to ciekawe bo nigdy wcześniej nie było takiej sytuacji. Można to uznać ?

Re: Witam - AndrzejSwarzewski - 02.05.2014

Jeszcze raz mówię, że zmiana konta nie jest potrzebna.

Re: Witam - Zuzanna Ossolińska - 02.05.2014

Widzę że będę musiała poczekać na odpowiedź. W związku z czym proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego pytania. Smile SmileSmile

W takim razie proszę o wskazówki do zmiany nicku. Smile SmileSmile

Re: Witam - AndrzejSwarzewski - 02.05.2014

Zmieniłem na ZuzannaOssolińska nick do starego konta. Może być?

Ze starego konta nie mogę wejść na forum więc wolałabym zostać przy nowym.

Re: Witam - Maciej Kamiński - 03.05.2014

A nie można przenieść po prostu postów ze starego konta na nowe? Taką możliwość posiadam ja jako mod (wystarczy, że w edycji postu zmienię jego autora).

Re: Witam - AndrzejSwarzewski - 03.05.2014

Cytat:A nie można przenieść po prostu postów ze starego konta na nowe? Taką możliwość posiadam ja jako mod (wystarczy, że w edycji postu zmienię jego autora).
No to zrób tak.

Re: Witam - Maciej Kamiński - 04.05.2014

Cytat:[quote author="Lehrabia"]A nie można przenieść po prostu postów ze starego konta na nowe? Taką możliwość posiadam ja jako mod (wystarczy, że w edycji postu zmienię jego autora).
No to zrób tak.[/quote]
Z chęcią, ale potrzebuję na to zgody od Zuzanny.

Re: Witam - Zuzanna Ossolińska - 04.05.2014

Witam jeśli chodzi o zmianę wyrażam zgodę. Wink

Re: Witam - Maciej Kamiński - 05.05.2014

Proszę, wszystkie posty przeniesione na nowe konto. Tylko punkty reputacji niestety nie.

Re: Witam - Zuzanna Ossolińska - 05.05.2014

Dziękuję Bardzo za przeniesienie postów. :wink: :wink::wink:

Re: Witam - Zuzanna Ossolińska - 05.05.2014

Przeglądając, oglądając i czytając wątki stwierdzam że RB jest prężnie rozwijającym się państwem i i nie brakuje pomysłów na dalszy rozwój. :wink: :wink::wink:

Re: Witam - Maciej Kamiński - 06.05.2014

Ale proszę stawiać kropki przed emotikonami na końcu zdania. :wink: :wink::wink:

Re: Witam - AndrzejSwarzewski - 06.05.2014

Cytat:Przeglądając, oglądając i czytając wątki stwierdzam że RB jest prężnie rozwijającym się państwem i i nie brakuje pomysłów na dalszy rozwój. :wink: :wink::wink:
A ma Pani jakiś pomysł na swoją dalszą karierę w Bialenii? Jakby powiedziała Pani, czym na początek chciałaby się zająć, z pewnością znaleźlibyśmy jakieś zajęcie. ;-)

Re: Witam - Maciej Kamiński - 06.05.2014

Cytat:[quote author="Zuzanna Ossolińska"]Przeglądając, oglądając i czytając wątki stwierdzam że RB jest prężnie rozwijającym się państwem i i nie brakuje pomysłów na dalszy rozwój. :wink: :wink::wink:
A ma Pani jakiś pomysł na swoją dalszą karierę w Bialenii? Jakby powiedziała Pani, czym na początek chciałaby się zająć, z pewnością znaleźlibyśmy jakieś zajęcie. ;-)[/quote]
Daj jej kolorek obywatelski w końcu, Andrzej. :wink: :wink::wink: Wybory za pasem.

Re: Witam - Zuzanna Ossolińska - 07.05.2014

Myślałam o sporcie, przydałaby się porządna drużyna siatkarska z trenerem na czele. Smile SmileSmile

Re: Witam - Maciej Kamiński - 08.05.2014

Popieram ten pomysł z całego serca, sportu nigdy za wiele! Myślę, że w razie powstania bialeńskiej ligi siatkarskiej dołączyłbym do niej.

Re: Witam - AndrzejSwarzewski - 08.05.2014

Cytat:Popieram ten pomysł z całego serca, sportu nigdy za wiele! Myślę, że w razie powstania bialeńskiej ligi siatkarskiej dołączyłbym do niej.
Tylko czy są jakieś odpowiedniki Xpert Evelen do siatkówki?