![]() |
|
Członkowie WKNF - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Parlamentarna Sala Posiedzeń (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-546.html) +---- Wątek: Członkowie WKNF (/thread-8880.html) |
RE: Członkowie WKNF - Frederick Hufflepuff - 11.03.2018 Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Tadeusza Krasnodębskiego na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez samego siebie) Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Sheldona Anslusza Lovelace'a na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez samego siebie) Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Marka Bajtusia na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez Sheldona Anszlusa Lovelace'a) RE: Członkowie WKNF - Alberto Carlos de Médici y Zep - 12.03.2018 Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Tadeusza Krasnodębskiego na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez samego siebie) Cytat:Głosowanie nad kandydaturą Sheldona Anslusza Lovelace'a na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez samego siebie) Głosowanie nad kandydaturą Marka Bajtusia na funkcję członka WKNF (zgłoszonego przez Sheldona Anszlusa Lovelace'a) Hewret von Thorn - ZA Maciej Kamiński - ZA Ametyst Faradobus - Frederick Hufflepuff - ZA Alberto Carlos de Medici y Zep - ZA RE: Członkowie WKNF - Antoni Kacper Burbon-Conti - 16.03.2018 Panie Marszałku @"Hewret von Thorn"? RE: Członkowie WKNF - Hewret von Thorn - 17.03.2018 Zamykam głosowanie i ogłaszam, że Tadeusz Krasnodębski, Sheldon Anszlus Lovelace oraz Marek Bajtuś pozostają nadal członkami WKNF. Rzucę uchwałą dziś do godziny 13, a jeśli nie to, to jutro rano - o ile będzie mi się chciało po 12 godzinach pracy. RE: Członkowie WKNF - Antoni Kacper Burbon-Conti - 25.03.2018 Ponieważ Tadeusz zrezygnował, zachęcam do zgłaszania chętnych do pełnienia funkcji Członka Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego. RE: Członkowie WKNF - Antoni Kacper Burbon-Conti - 03.04.2018 Przypominam o wakacie na stanowisku Członka w Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego. RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 20.04.2018 Rozpoczynam 48 godzinną zbiórkę kandydatów chętnych do objęcia funkcji członka WKNF. @"Sheldon Anszlus Lovelace" @"Bajtuś", zechcecie dalej pracować w Komisji? RE: Członkowie WKNF - Bajtuś - 20.04.2018 tak RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 22.04.2018 Przypominam, że wciąż poszukujemy 2 kandydatów. RE: Członkowie WKNF - Hewret von Thorn - 22.04.2018 A mogę ja? RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 22.04.2018 Zapraszamy! RE: Członkowie WKNF - Hewret von Thorn - 22.04.2018 To ja chcę! RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 23.04.2018 Jeśli nie ma chętnych, powoli przejdziemy do głosowania, pozostawiając wakat. Zatem jeszcze raz - ktoś chciałby dołączyć do WKNF? RE: Członkowie WKNF - Antoni Kacper Burbon-Conti - 23.04.2018 @"Sheldon Anszlus Lovelace"? RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 24.04.2018 Nie ma co przedłużać. Jeśli zgłosi się kolejny chętny, to zagłosujemy nad nim osobno. [official2]Karta do głosowania: Kandydatura Marka Bajtusia do WKNF: ZA / PRZECIW / WSTRZYMUJĘ SIĘ Kandydatura Hewreta von Thorn do WKNF: ZA / PRZECIW / WSTRZYMUJĘ SIĘ Kandydatura Sheldona Anszlusa Lovelace do WKNF: ZA / PRZECIW / WSTRZYMUJĘ SIĘ[/official2] RE: Członkowie WKNF - Sheldon Anszlus Lovelace - 24.04.2018 Jestem chętny, proszę wybaczyć za moją nieobecność. RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 24.04.2018 Okej, to głosujemy również za Sheldonem. Karta identyczna, ale nie przedstawię, bo piszę na telefonie. Później wrzucę. ZA. [official2]Karta do głosowania: Kandydatura Marka Bajtusia do WKNF: ZA Kandydatura Hewreta von Thorn do WKNF: ZA Kandydatura Sheldona Anszlusa Lovelace do WKNF: ZA[/official2] RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 25.04.2018 @"LesterNowowicki" @"Severino Castiglioni" @"Frederick Hufflepuff" @"Aurelio Castiglioni" RE: Członkowie WKNF - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 25.04.2018 [official2]Karta do głosowania: Kandydatura Marka Bajtusia do WKNF: ZA Kandydatura Hewreta von Thorn do WKNF: ZA Kandydatura Sheldona Anszlusa Lovelace do WKNF: ZA[/official2] RE: Członkowie WKNF - Tadeusz Krasnodębski - 26.04.2018 Upominam Posłów @"Frederick Hufflepuff" @"Severino Castiglioni" i @"Aurelio Castiglioni", proszę oddać głos. |