![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 22.06.2015 (22.06.2015, 21:40:01)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Czyli nie istnieje administrator forum? Trzeba mieć talent, aby do tego doprowadzić.Nie moja wina, że pewna osoba przegnała stąd Krzysztofa, kiedy chciał przejąć serwer. Rozwiązanie na miarę ilości czasu, jaki mieliśmy. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Valanthir - 25.06.2015 Jest, tylko do niedawna służył czynnie na poligonie, już wrócił. ( przyznaję, wyleciało mi z głowy jakoś oficjalniej poinformować, choć Kri jak się nie myle wiedział, mógłby na przykład napomknąć niedobry ) Z newralgicznych spraw chyba większość rozwiązana - Maciej powinien móc już wszystko robić. A więcej... Em, wieczorem/jutro, teraz ide do Narzeczonej miło spędzić wieczór.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 25.06.2015 No to miejmy nadzieję, że ta sprawa jest póki co rozwiązana. Przynajmniej do czasu, kiedy znowu zaczną się głosy dot. pozyskania nowego usługodawcy.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 01.07.2015 Najdroższy Administratorze, lub kto inny, kto może administrować forum. Uprzejmie proszę o zmianę mojej nazwy użytkownika z Carlos Lorenzo de Medici na Karol II. Z góry uprzejmie dziękuję. (-) Jego Arcychrześcijańska i Najwierniejsza Mość Karol II, R. P. S.: Dziękuję! <3 Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Torkan Ingawaar - 03.07.2015 Z powodu cenzury uprawianej przez reżim carski proszę o utworzenie działu Brodryjska Republika Ludowa i przeniesienie do niego odpowiednich, rewolucyjnych wątków z kosza. Mam nadzieję, że chociaż Bialenia uszanuje wolę większości. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 03.07.2015 (03.07.2015, 14:31:40)Zdzisław Marlena Pytkiewicz link napisał(a): Z powodu cenzury uprawianej przez reżim carski proszę o utworzenie działu Brodryjska Republika Ludowa i przeniesienie do niego odpowiednich, rewolucyjnych wątków z kosza. Serio??? DDD
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 03.07.2015 (03.07.2015, 14:31:40)Zdzisław Marlena Pytkiewicz link napisał(a): Z powodu cenzury uprawianej przez reżim carski proszę o utworzenie działu Brodryjska Republika Ludowa i przeniesienie do niego odpowiednich, rewolucyjnych wątków z kosza. Wandosławię. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 03.07.2015 Proszę o utworzenie działu "Wolnogradzki Dom Kultury" w dziale Wyspy Bialeńskiej, lub jeżeli administracja uważa to za słuszne - bezpośrednio na forum. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 05.07.2015 A może ranga dla mnie? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 05.07.2015 Proszę bardzo. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 05.07.2015 I dla mnie? :* Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ivan von Lichtenstein - 05.07.2015 /del Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 05.07.2015 <haha> Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 06.07.2015 A może tak grupa obywatele? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.07.2015 Obecna jest jakaś nieodpowiednia? Pozwoliłem sobie ukryć załącznik, z powodu jak niżej, tj. ujawnienie adresów e-mail. Mam nadzieję, że to nie problem. /W.Wiśnicki
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 06.07.2015 W sensie ranga. ??? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 06.07.2015 Ej, ale nie pokazuj adresów e-mail bo potem gimbusy po Fejsbukach będą szperać i szukać. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 06.07.2015 Ej, ej, ej. Ale maile to mogłeś zamazać. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 06.07.2015 Hmmm, niestety prezydent nie może moderować postów. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.07.2015 A, faktycznie. Zapomniałem, że ich nie widzicie. :-\ Ranga jest od dawna. Inaczej nie byłoby forów obywatelskich. |