![]() |
|
"Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html) +---- Wątek: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. (/thread-7754.html) |
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Bajtuś - 18.02.2017 A na postawie jakiego wyroku zostałem pozbawiony wszelkich praw jako obywatel RB? RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 18.02.2017 Dla mnie czytanie ze zrozumieniem było skomplikowane w III klasie podstawówki, kiedy nie do końca załapałem czytankę i dostałem ze sprawdzianu 6 z minusem. Ale widzę, że niektórzy mają z tym problem też w dorosłym życiu. Ponownie odsyłam do art. 6 Traktatu z Hasselandem. Jeśli znajdziesz w nim coś o jakichś wyrokach sądu, daj znać. Macieju! Pozwolisz, że odpiszę Ci jutro. Zaraz muszę lecieć, a Twoje pytanie jest jednak merytoryczne i rozbudowane (w przeciwieństwie do: "dlaczego, proszę podstawy!!!!!!"). RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Bajtuś - 18.02.2017 A co ma traktat do obywateli RB? RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Aleksandra Dostojewska - 18.02.2017 Po prostu, konfidentów nie potrzebujemy. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Maciej Kamiński - 18.02.2017 ...Gdzie jest mój cudowny luty 2014, kiedy była miłość, i pokój, i ciężka praca...? RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Aleksandra Dostojewska - 18.02.2017 Już Ci wytłumaczyłam skąd Twoje problemy.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 19.02.2017 Uspokójcie się. Maciej ma prawo krytykować działania prezydenta (ale karygodne jest niewykonanie poleceń służbowych), a Aleksandra ma rację twierdząc, że w kryzysowej sytuacji czasem lepiej zamilknąć. Nasz kraj jest w trudnej sytuacji i musimy zachować jedność. Nie jestem pewny, dlatego wypowiadam to tylko w formie hipotezy, ale może jednak dla świętego spokoju zrezygnujemy z Brodrii? Jestem za tym, żeby z Carstwem Iwana NIGDY nie zawierać stosunków dyplomatycznych, ale pchanie się na wojnę też nie jest dobrym pomysłem. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Aleksandra Dostojewska - 19.02.2017 Nie. Mamy tutaj swoją prawdziwą Brodrię, a nimi się nie interesujmy. Iwanowi oczywiście bana dożywotniego. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 19.02.2017 Mogłabyś wyjaśnić mi, jak wygląda sytuacja w Brodrii z Twojej perspektywy? Ogłosiłaś się samodzielnie Carycą, co jest nie mniej i nie bardziej nielegalne niż rządy Iwana, tak? To oznaczałoby, że Federacja Brodryjska nie ma już żadnego prawnego kontynuatora, a Ty jesteś równie dobrą Carycą, jak Iwan. Ale zdecydowanie bardziej korzystną z punktu widzenia bialeńskiej racji stanu. Przy Tobie, Najjaśniejsza Pani, stoję i stać chcę. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Aleksandra Dostojewska - 19.02.2017 Dziękuję. Nie ogłosiłam się sama, bo w ramach naszej ugody car Mikołaj I Ułomny nadał mi dożywotni tytuł Carycy. Zaś Tomasz I Nudny ogłosił mnie Wielka Księżną Anatolii i Bałamucji. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 19.02.2017 Idealnie. Więc mamy swoją Brodrię, tak, Wasza Carska Mość? Liczę na to, że Prezydent Krasnodębski poprze naszą Brodrię, w obliczu braku szans na powrót do stanu konstytucyjnego (co ma związek m.in. ze zdradzeniem nas przez Tomasza i Mkołaja). Czyli jestem znowu Carem-Małżonkiem? ^^ RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 19.02.2017 Jeżeli Bialenia oficjalnie uzna drugą Brodrie za legalną, mnie jako Prałatowi nie pozostanie nic innego jak zrobić to samo. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 19.02.2017 To będzie zaiste hańbiące i nieodpowiedzialne. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 19.02.2017 Ty masz akurat w tej kwestii najmniej do powiedzenia. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 19.02.2017 Wręcz przeciwnie. Mogę Cię zapewnić, że Wasz brodryjskopodobny twór będzie istniał jedynie w Waszych chorych i żądnych władzy umysłach. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 19.02.2017 Hehehe, zakład?
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 19.02.2017 Bialenia od dawna nie uznaje Brodrii Iwana. Dla mnie Brodria jest cały czas tylko jedna, i jest nią Federacja znajdująca się na bialeńskim forum. Mam nadzieję, że odnajdą się jakieś władze federacyjne, żeby można było rozpocząć z nimi rozmowy o przyszłości współpracy bialeńsko-brodryjskiej. A co do tej "Brodrii" w Konfederacji... No każdy z nas mógłby teraz założyć serwis na fora.pl i stwierdzić, że jest jedyną legalną Bialenią. Takich osób nie traktuje się poważnie. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - AndrzejSwarzewski - 19.02.2017 A jak się nie odnajdą? Federacja Brodryjska już nie istnieje. Istnieją za to dwie inne Brodrie. Brodria Carycy Aleksandry, która chce z Tobą współpracować i Brodria Iwana, która jest wroga Bialenii. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 19.02.2017 Nie, nie. Brodria istnieje jedna. I nie powinniśmy w ogóle używać określenia "dwie Brodrie". RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 19.02.2017 Cytat:No każdy z nas mógłby teraz założyć serwis na fora.pl i stwierdzić, że jest jedyną legalną Bialenią. Takich osób nie traktuje się poważnie. Poważnie nie traktuje się osób, które nie są w stanie zauważyć pewnych rzeczy. Większość Brodryjczyków poparła Carstwo i niepodległą Brodrię w Konfederacji Amicita, więc nie rozumiem tego ciągłego zacietrzewienia Prezydenta RB, który uparcie próbuje wszystkim wmówić, że to właśnie on ma rację. Tadeuszu, przejrzyj wreszcie na oczy, zignoruj ujadanie Andrzeja nad uchem i zacznij w końcu rozmawiać jak poważny człowiek. |