![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 22.03.2016 No, Maciuś to wgrywa już je od kilku(nastu?) miesięcy. > A efektów, póki co brak.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 22.03.2016 Ja też bardzo lubię wspominać problemy techniczne starego forum, Adaś. >>D Przywrócimy. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 22.03.2016 (22.03.2016, 22:42:09)Alberto de Medici link napisał(a): A efektów, póki co brak. Na razie przywróciłem wszystko w Marynarce Wojennej - ale tylko w działach "Jednostki pływające" i "Lotnictwo morskie" (reszta potem) oraz w kilku tematach w "Przemyśle zbrojeniowym"... musiałem wypracować metodę jak najszybszego wstawiania z tego co mam zgrane. W miarę wolnego czasu będę uzupełniał, myślę że się uda dziennie przywracać 100-200 załączników. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 22.03.2016 WNIOSEK Proszę, aby dostęp do Błękitnego Salonu mieli wszyscy ministrowie, bo na razie nie ma nikt. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 23.03.2016 Pierwszy Dżentelmen też mógłby mieć dostęp, no nie powiem, że nie. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 23.03.2016 Pierwszy (albo drugi czy nawet trzeci) kochanek też by nie pogardził. @EDYTA Coby nie spamować. Proszę także, by #KRIwróc zechciała dodać tajną komanatę w Pałacu Princepsa, do której dostęp mieliby tylko mieszkańcy, zamieszczeni na tej liście. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Aleksandra Dostojewska - 23.03.2016 (23.03.2016, 00:01:19)Alberto de Medici link napisał(a): Pierwszy (albo drugi czy nawet trzeci) kochanek też by nie pogardził. Hugo, Markus, ty ... więc trzeci. PS: Dodajcie Pierwszego Dżentelmana !!!! <3 Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.03.2016 (22.03.2016, 23:59:07)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): WNIOSEKSeverino powinien wcześniej mieć. Poprawiłem rozkład dostępu. Niech spróbują teraz. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 23.03.2016 Mam dostęp. Wszystko jest ok. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 23.03.2016 W dniu dzisiejszym dokonano naprawy: 1/ Na wniosek Heinricha Hewreta Wettina działu Bialeńskiego Programu Kosmicznego - w zasadzie jest 100% tego co było przed utratą załączników. 2/ Rozpoczęto naprawę działów w Siłach Zbrojnych - wstawianie brakujących załączników oraz poprawa błędnych linków. Do tej chwili z zasadzie naprawiono cały dział Sił Powietrznych, w każdym razie bazy lotnicze, jednostki lotnicze, dowództwo, organizacje, katalogi samolotów... w zasadzie zostało tylko odzyskać załączniki z poddziału "działania", ale one są zachowane w pierwotnej nieobrobionej formie czyli trochę zajmie ich ponowne wyszukanie i skadrowanie. W zasadzie Marynarka Wojenna (poza Piechota Morską - muszę odnaleźć) jest naprawiona w 100%. Jestem w trakcie naprawy wojsk lądowych (na razie dowództwo, poziom dywizji, część linków, katalogi - jest załatwiona). Jutro postaram się coś podłubać przy organizacjach niższych szczebli i przy przemyśle zbrojeniowym. Wykazać cierpliwość bo sporo tego jest. W każdym razie dzisiaj wrzuciłem kilkaset załączników i poprawiłem ponad setkę błędnych linków... wystarczy na dziś. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 23.03.2016 Jako Minister Sportu proszę nadanie mi funkcji moderatora na Bialenski Związek Sportowy oraz Mistrzostwa V- Świata w piłce nożnej. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.03.2016 Proszę bardzo. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 23.03.2016 Bardzo proszę także o przeniesienie BZS do Ministerstwa Sportu. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 23.03.2016 Proszę także o przeniesienie wszystkich wątków o Sporcie i BZS z Ministerstwa Kultury do Ministerstwa Sportu. Dziękuję. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 24.03.2016 1. Dlaczego gdy pisze w Baleńskim Związku Sportowym , nie wyświetla się informacja że powstał nowy post ? 2. Dlaczego BZS nie ma Orła odpowiedniego dla działów w Bialenii ( błąd gaficzny ?) ? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 24.03.2016 Na dzień dzisiejszy... 1/ W zasadzie naprawiono już większość działów Sił Zbrojnych - w każdym razie to co najważniejsze (organizacje, struktury, katalogi etc.), reszta musi poczekać na znalezienie lub odtworzenie... da się, ale to potrwa. 2/ Udało się naprawić działy Bialeńskich Linii Kolejowych (nawet starą mapę udało się odtworzyć - bo była w PSD) i Bialeńskich Linii Lotniczych (obrazki z oryginalnych screenów i "trochę na piechotę"... ale jest odzyskane). Kolejne kilkaset (ponad 500 na pewno) załączników... mam już odciski od kółka myszki - na dzisiaj koniec. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 25.03.2016 Prosił bym o utworzenie działu dla mojej partii. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 25.03.2016 1) Krzysztof został powołany na Marszałka Bialenii. 2) http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?board=3.0 Weź no Maciej (albo Bajtuś) popraw Wolnogradzki Dom Kultury, wystarczy usunąć odnośnik ikony do starego forum w edycji działu. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 25.03.2016 Proszę o dział o nazwie Katedra Ideologii Realnych i Narracji Wirtualnych w Instytucie Filozofii Akademii Libertas. Ścieżka: Akademia Libertas/Wydział Nauk Społecznych/Instytut Filozofii/Katedra Ideologii Realnych i Narracji Wirtualnych. Dziękuję, Rektor AL Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jan Kaniewski - 25.03.2016 Na dzień dzisiejszy proszę o utworzenie działów w Bialeńskiej Agencji Medialnej: 1. Rady Redaktorów 2. Rady Dziennikarzy Będzie to dalsze wdrożenie rozporządzenia o utworzeniu Bialeńskiej Agencji Medialnej. |