Forum Republiki Bialeńskiej
"Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html)
+---- Wątek: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. (/thread-7754.html)

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Maciej Kamiński - 23.07.2017

Z założenia skrzydło rewolucyjne odrzuca pewne elementy światopoglądowe przewijające się na scenie politycznej. A więc owszem, te apele mają na celu skłonić do wycofania zgłoszonych kandydatur.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 23.07.2017

Nigdy nie działałem przeciwko interesowi Republiki, a moja decyzja o przywróceniu obywatelstwa świadczy o tym, że chciałbym znowu działać na jej rzecz. Nie mogę nic sobie zarzucić i chętnie zmierzę się z Iwanem.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 26.07.2017

@"Maciej Kamiński"

Tak byłoby zgodnie z przyjętą normą:
https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-7028-post-66574.html#pid66574

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 10.08.2017

Ostatnie słowa Paolo w Parlamencie są jakimś nieporozumieniem. Jak można być tak zapatrzonym w Aleksandrę? Przecież ta kobieta już wiele razy pokazywała, że jest złym człowiekiem żądnym władzy. Człowiekiem, który za każdym razem, kiedy wraca do Bialenii, wywołuje mini-wojenki. W co Szanowny Xiądz wierzy, skoro ciągle i ciągle wykazuje się tak ogromną naiwnością?

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 10.08.2017

Pawełku, popatrz tatusiowi w oczy i powiedz co Ci Aleksandra obiecała, że jej tak bronisz.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 10.08.2017

Nic. Lubię ją, a poza tym nie znoszę takiego szkalowania za dawniej podjęte działania. Jestem zwolennikiem czystej karty i przebaczaniu w nieskończoność. Skupić się warto na przyszłości, a nie przeszłości. Sam wiele razy robiłem mega głupoty w mikroświecie i prosiłem o wybaczenie.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 10.08.2017

Zaproscie Zanika... Błagam.

Przeszłością warto się sugerować, bo daje nam dużo wiedzy. Zwłaszcza, gdy ta przeszłość, o dziwo, kilkukrotnie się powtarza.
@Edit: O, właśnie. Skoro tak wszystkich kochamy, to zaprośmy też Zanika. Być może tym razem, jak dostanie przysłowiową czystą kartę, to nie nabazgrze na niej wielkiego środkowego palca. Proszę... Jakie to naiwne...

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 10.08.2017

Jeżeli nabazgrze to się go wywali. Wobec Montiniego jesteście łaskawi i to bardzo.

Twój błąd logiczny to circulus vitiosus. Ciągle w kółko - jak się da szansę i nabazgrze to trzeba jeszcze raz dac zansę. I tak w kółko. Czytasz się?

(10.08.2017, 12:20:32)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Jeżeli nabazgrze to się go wywali. Wobec Montiniego jesteście łaskawi i to bardzo.

Wobec Montiniego prowadzone jest postępowanie. Tylko dlatego, że nasz system sądowniczy jest zbudowany tak, a nie inaczej (już nie powiem, kto go tworzył), musimy czekać w nieskończoność na odpowiednie decyzje.

Nie ja go tworzyłem. Nie ja powoływałem i utrzymywałem nieaktywnego sędziego.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 10.08.2017

(10.08.2017, 12:39:55)Iwan Pietrow napisał(a): Wobec Montiniego prowadzone jest postępowanie. Tylko dlatego, że nasz system sądowniczy jest zbudowany tak, a nie inaczej (już nie powiem, kto go tworzył), musimy czekać w nieskończoność na odpowiednie decyzje.

No ale mamy asesora, z tym że on nie ma dostępu do Internetu.

To już inny problem. Fakt jest taki, że obecny system sądowniczy jest nazbyt rozbudowany i antyludzki.

(10.08.2017, 13:28:50)Iwan Pietrow napisał(a): To już inny problem. Fakt jest taki, że obecny system sądowniczy jest nazbyt rozbudowany i antyludzki.

Konstytucja Cesarstwa to zmienia.

Ale Cesarstwo nie zostanie wprowadzone.

Cytat:Bo takie stanowisko wyrażone przez Parlament to oficjalne stanowisko Bialenii, a popierasz je tylko Ty i Pietrow.

No tak, wszechwiedzący Tadzio wie, co sądzą inni obywatele Republiki Bialeńskiej.

RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 10.08.2017

Sugeruję się tym, że jedyną osobą, która się wypowiada i broni tego chorego projektu uchwały, jest Frederick, natomiast jedyną osobą lajkującą jego posty jesteś Ty.

Agent Krasnodębski melduje się do służby!

[Obrazek: nick-young-confused-face-300x256_nqlyaa.jpg]

Darujmy tę rozmowę. Co napisałem to napisałem.