![]() |
|
Mapa Nordaty - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Mapa Nordaty (/thread-1259.html) |
Odp: Mapa Nordaty - AndrzejSwarzewski - 27.07.2014 (27.07.2014, 12:17:42)Leoncjusz link napisał(a): Dziękuję za pomoc. Dołożę wszelkich starań, by się z nią zapoznać. Czy likwidacja strony OPM jest jednoznaczna z likwidacją całej organizacji?Owszem. OPM już od jakiegoś czasu nie istnieje. Odp: Mapa Nordaty - Hewret von Thorn - 27.07.2014 Nie należy tego nazywać "likwidacją". Organizacja po prostu umarła, podobnie jak niektóre mikronacje. OPM w sumie skupiało 20 mikronacji - ostatnim przyjętym państwem była Republika Victoria w kwietniu 2012 r. Do dzisiaj z członków OPM istnieje 9 państw, w tym 8 posiadające pełną suwerenność (Elderland wchodzi w skład korony dreamlandzkiej). Może kontakt z diukiem Kościńskim będzie możliwy przez adres e-mail: [email] pkoscinsk@gmail.com[/email] Odp: Mapa Nordaty - AndrzejSwarzewski - 27.07.2014 Erboka w skład korony sarmackiej? O.o Odp: Mapa Nordaty - Hewret von Thorn - 27.07.2014 Coś pochrzaniłem, już poprawiłem post. :-[ Odp: Mapa Nordaty - Leoncjusz - 27.07.2014 Dziękuję za podanie kontaktu. Skontaktuję się dzisiaj z diukiem Kościńskim. Odp: Mapa Nordaty - Konstanty Jerzy Michalski - 27.07.2014 (27.07.2014, 12:17:42)Leoncjusz link napisał(a): Dziękuję za pomoc. Dołożę wszelkich starań, by się z nią zapoznać. Czy likwidacja strony OPM jest jednoznaczna z likwidacją całej organizacji? Nie. Organizacja istnieje... w teorii. Przynajmniej tak się każdemu wydaje. Odp: Mapa Nordaty - Leoncjusz - 27.07.2014 Napisałem już do ówczesnego sekretarza generalnego OPM. Odp: Mapa Nordaty - Feliks Spirkin - 27.07.2014 Cytat:Jeśli uważacie posiadanie forum, jako rzecz niezbędną do stworzenia mikronacji, to widocznie jesteście w błędzie.Przeczytałem to i mi starczy. Republikę Zapytaj nie można nawet nazwać PBF, a co dopiero mikronacją. Polecam, abyście wysłali swoje przedstawicielstwo do Wandystanu. ;D
Odp: Mapa Nordaty - Hewret von Thorn - 27.07.2014 (27.07.2014, 12:53:16)Feliks Spirkin link napisał(a):Cytat:Jeśli uważacie posiadanie forum, jako rzecz niezbędną do stworzenia mikronacji, to widocznie jesteście w błędzie.Przeczytałem to i mi starczy. Już nie hejtuj, bo Swarzu będzie miał problemy. ;D Odp: Mapa Nordaty - Feliks Spirkin - 27.07.2014 Nie hejtuję, a uświadamiam czym jest mikronacja. Choć z drugiej strony sam kiedyś chciałem założyć mikronację na facebooku, a więc może lepiej już się zamknę.
Odp: Mapa Nordaty - Hewret von Thorn - 27.07.2014 Wystarczy, że ja uświadomiłem. ![]() Radykalnie. Odp: Mapa Nordaty - Feliks Spirkin - 27.07.2014 Mam propozycję. Pozostawmy wszystko co nas łączy z Nordatą daleko w tyle i uciekajmy w stronę poważniejszych państw. Nic tu po nas, a tylko to działa na naszą szkodę.
Odp: Mapa Nordaty - Maciej Kamiński - 27.07.2014 Jeśli znowu ktoś chce sugerować dryf międzykontynentalny, to ja z góry protestuję. Zamiast tego lepiej oficjalnie uznać propozycję wydzielenia Valhalli jako odrębnego kontynentu. Odp: Mapa Nordaty - AndrzejSwarzewski - 27.07.2014 Można wydzielić Valhallę jako osobny kontynent, natomiast dryfować nigdzie nie będziemy. W ogóle zajmujmy się sobą, a nie zagranicą.
Odp: Mapa Nordaty - Hewret von Thorn - 01.08.2014 O, jesteśmy na mapach mikroświata. ;D [attachimg=1] Odp: Mapa Nordaty - Konstanty Jerzy Michalski - 01.08.2014 Zapomniałem! Brodria nie istnieje. Zaraz wymażę ją z mapy. Odp: Mapa Nordaty - Michael Redwitz - 01.08.2014 Ja na tej mapie nie widzę Bialenii? O co kaman? P.S. Opisy działów i tematów nie ułatwiają nawigacji po forum. :
Odp: Mapa Nordaty - Maciej Kamiński - 01.08.2014 (01.08.2014, 16:09:29)Michael Redwitz link napisał(a): Ja na tej mapie nie widzę Bialenii? O co kaman?Bo mapa jest stara. Odp: Mapa Nordaty - Konstanty Jerzy Michalski - 01.08.2014 Na Pel Nandera nie ma, ale na moich jest na południowym zachodzie.
Odp: Mapa Nordaty - Hewret von Thorn - 01.08.2014 Dla rozjaśnienia: "Nasze wyspy są na starej mapie świata". A co należałoby zmienić/poprawić? O sugestie proszę tutaj: http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index.php?board=58.0 Poza tym polecam funkcję "Ostatnie nieprzeczytane wątki", gdzie link do niego jest przy awatarze na górze strony. |