![]() |
|
Usprawiedliwienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html) |
Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 07.08.2014 Ja płaczę po poziomie kultury... Odp: Usprawiedliwienie - Feliks Spirkin - 11.08.2014 Niestety przez najbliższe trzy tygodnie będę nieobecny w mikroświecie. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 11.08.2014 I to jest prawdziwa tragedia. Odp: Usprawiedliwienie - Feliks Spirkin - 11.08.2014 Co wy zrobicie bez kucyka? Mam nadzieję, że Tomasz nadrobi moje zaległości w tym temacie. ;D Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 15.08.2014 Sobota i niedziela (16-17.08.) - jestem na wyjeździe... będę co najwyżej zaglądał z telefonu. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 15.08.2014 Będziemy czekać. ;-) Odp: Usprawiedliwienie - Kristian Arped - 27.08.2014 W związku z tym, że nasza ukochana poczta postanowiła zrobić mi na złość i opóźniła dostawę części do nowego komputera, a mój obecny muszę oddać dzisiaj w godzinach popołudniowych, mogę mieć utrudniony dostęp do Internetu do piątku lub poniedziałku (gorszy scenariusz). Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 27.08.2014 Dlatego wybiera się kuriera. ;D Odp: Usprawiedliwienie - Kristian Arped - 27.08.2014 (27.08.2014, 10:49:39)Hugon Hewret link napisał(a): Dlatego wybiera się kuriera. ;D Ale płacenie 50 zł drożej za przesyłki się mi nie widzi. xD Poza tym mam złe wspomnienia z kurierami. Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 02.09.2014 Szkoła się zaczyna, więc częstotliwość moich wizyt w porównaniu z wakacjami oczywiście spadnie. We wtorki i środy będę z reguły obecny obecny raczej po 17.00, w pozostałe dni powszednie po 16.00. W środy dodatkowo czasami będę między 8.30 a 9.15. W weekendy będę częściej, acz i tak rzadziej, niż w wakacje. Moje wizyty po 21.30 będą dość rzadkie. Tak dla informacji. Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 03.09.2014 Wyjeżdżam na parę dni... do niedzieli do południa będę się starał zaglądać z telefonu w razie jakiś głosowań itp. Ale normalnej aktywności niestety nie będzie. Nadrobię w przyszłym tygodniu. Odp: Usprawiedliwienie - MvP - 03.09.2014 (03.09.2014, 11:25:15)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Wyjeżdżam na parę dni... do niedzieli do południa będę się starał zaglądać z telefonu w razie jakiś głosowań itp. Ale normalnej aktywności niestety nie będzie. Nadrobię w przyszłym tygodniu.Szkoda ale rozumiemy. Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 03.09.2014 Z czegoś żyć trzeba, a to się u mnie wiąże czasem z koniecznością wyjazdów. Też mnie to nie bawi czasem, ale co zrobić... sama wojskowa emerytura pozwala przeżyć, ale życie to coś więcej niż opłacenie świadczeń, micha i coś na grzbiet. W międzyczasie przedyskutujcie kwestię BPK... abym po powrocie mógł z tym ruszyć, mam nadzieję, że nie sam. Odp: Usprawiedliwienie - Konstanty Jerzy Michalski - 05.09.2014 Do niedzieli będę mało dostępny - wyjazd do Białowieży. Do zobaczenia! Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 01.10.2014 W piątek będę nieobecny cały dzień - prawdopodobnie jedynie rano wejdę, żeby napisać coś na konkurs MinMor. Tomasz, w razie problemów nie pytaj, tylko od razu banuj. Co najwyżej kilka osób wyśle wniosek do Prezydenta o cofnięcie tego. Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 02.10.2014 Powyższe jest już częściowo nieaktualne - jutro będę, być może rano, a poza tym między wpół do czwartą a piątą. Ale piątkowy wieczór będzie upływał bez obecności bandyckiego cenzora. Odp: Usprawiedliwienie - Feliks Spirkin - 03.10.2014 Nie będzie mnie przez czas nieograniczony i nie wiem kiedy wracam. :
Odp: Usprawiedliwienie - Kristian Arped - 03.10.2014 W związku z natłokiem obowiązków, moja obecność będzie mocno ograniczona. Odp: Usprawiedliwienie - Konstanty Jerzy Michalski - 04.10.2014 Ja będę mógł być niestety niezbyt obecny do około 14 października. Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 07.11.2014 Jutro po 18:00 będę prawie na pewno nieobecny. |