![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jan Sapieha - 07.03.2014 Projekty są bardzo ładne. Po namyśle wybieram nr.2 czyli z lwem z mojego obrazka, na nowym podkładzie. Podoba mi się, dlatego będę polecał Pańskie usługi wszystkim znajomym obywatelom. Pozdrawiam Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 07.03.2014 Cytat:Po namyśle wybieram nr.2 czyli z lwem z mojego obrazka, na nowym podkładzie. Czyli dla jasności baner opisany jako "Wolnograd 4" [attachment=0:315dwdsk]<!-- ia0 Wolnograd 4.jpg<!-- ia0 [/attachment:315dwdsk] Pozostaje teraz zawnioskować do administracji o wstawienie do działu "Wolnograd". Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jan Sapieha - 07.03.2014 Wnioskuje o wstawke banera "Wolnograd4" do działu "Wolnograd" Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 07.03.2014 Gotowe. Płatne 50 środków wymiany z budżetu Państwa (jako samorząd) lub z konta prywatnego (jako osoba fizyczna). Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 07.03.2014 [attachment=0:2w6an4fo]<!-- ia0 asd.png<!-- ia0 [/attachment:2w6an4fo] :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Baltazar Dostojewski - 07.03.2014 Cytat:[attachment=0:3foskxjd]<!-- ia0 asd.png<!-- ia0 [/attachment:3foskxjd] Fajna antyreklama Sarmacji. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 07.03.2014 Pewnie, że jest lepiej, ale kontrowersyjna ta reklama. ![]() Choć Platformie zapewne się spodoba. ![]()
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 08.03.2014 Cytat:Pewnie, że jest lepiej, ale kontrowersyjna ta reklama.Moim zdaniem nie tyle kontrowersyjna co po prostu głupia... pokazuje nic innego jak tylko jakieś dziwne kompleksy. Możecie się obrazić... ale dla mnie coś takiego kojarzy się z realowym "pisuarem" i taką karykaturą psa w postaci ratlerka (czy jak tam ta pokraka się nazywa) - ugryźć nie ugryzie, ale ze złości przynajmniej nogawki obsika... Mój wniosek - zdejmijcie ten durny tekst. Chcesz pokazać, że jesteś od kogoś lepszy? To pokaż... a nie gadaj o tym, że jesteś lepszy. Tak w realu, jak i w wirtualu. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 08.03.2014 Cytat:pokazuje nic innego jak tylko jakieś dziwne kompleksy.No zgadzam się. I te kompleksy są całkowicie nieuzasadnione. Nie musimy mieć kompleksów, bo nie skazujemy ludzi o odmiennych poglądach na banicję. Nie musimy mieć kompleksów, bo nie wyzywamy publicznie kobiet od kurew. Cytat:Chcesz pokazać, że jesteś od kogoś lepszy? To pokaż... a nie gadaj o tym, że jesteś lepszy. Tak w realu, jak i w wirtualu.O, dokładnie. Zróbmy wielką akcję promocyjną. Pokażmy, że potrafimy. Pokażmy też w innych dziedzinach, że jesteśmy lepsi. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 08.03.2014 Cytat:[attachment=0:31tnvy34]<!-- ia0 asd.png<!-- ia0 [/attachment:31tnvy34]A dziś w nocy będzie ciemno. Sensu powyższe zdanie ma tyle co przytoczony obrazek. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 08.03.2014 Cytat:A dziś w nocy będzie ciemno.Ahahaha. ![]() Tak samo oczywiste, zgadzam się. ![]()
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 11.03.2014 Dzisiaj na forum dodano system reputacji - można oceniać pozytywnie lub negatywnie osoby oraz posty. ![]()
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Baltazar Dostojewski - 11.03.2014 Cytat:Dzisiaj na forum dodano system reputacji - można oceniać pozytywnie lub negatywnie osoby oraz posty. A jak ono działa Może Instrukcja obsługi pdf lub opisowa?. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 11.03.2014 Dało by sięto edytować żeby nie straszyło? ![]()
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 11.03.2014 Cytat:Dało by sięto edytować żeby nie straszyło?Popieram. Choć pomysł jest ok, to strasznie to wygląda. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 11.03.2014 Cytat:Choć pomysł jest ok, to strasznie to wygląda.Paskudne... wygląda jak jakaś "niedoróbka forum" - ja bym to jednak wywalił... Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 11.03.2014 Cytat:[quote author="AndrzejSwarzewski"]Choć pomysł jest ok, to strasznie to wygląda.Paskudne... wygląda jak jakaś "niedoróbka forum" - ja bym to jednak wywalił...[/quote] Tzn? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Baltazar Dostojewski - 11.03.2014 Prośba odnośnie podania kody BBCode można prosić taki kod na video chce dodać do swojego prywatnego forum phpbb?. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 11.03.2014 Cytat:[quote author="Krzysztof Razorblade"][quote author="AndrzejSwarzewski"]Choć pomysł jest ok, to strasznie to wygląda.Paskudne... wygląda jak jakaś "niedoróbka forum" - ja bym to jednak wywalił...[/quote] Tzn?[/quote] To znaczy, że choć ogólnie nie mam nic przeciwko jakimś "punktom reputacji" (choć i nie są mi od niczego potrzebne - na żadnym z forów na których bywam nigdy z tej opcji nie skorzystałem) to co wstawiono wygląda moim zdaniem bardzo źle. Jakieś trzy linijki, jakby "kodu"... wrażenia estetyczne są kiepskie, wyglądają jak jakaś "niedoróbka". Może Wy to widzicie inaczej - ale ja mam coś takiego... u dołu każdego posta: . { RS_ADD_POINTS } . 0 . { RS_SUBTRACT_POINTS } Może to coś u mnie jest nie tak? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 11.03.2014 Teraz z kolei jest tylko wskaźnik ale nijak sie nei da wystawić punktów (ja przynajmniej opcji takiej nie widze). |