![]() |
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Parlamentarna Sala Posiedzeń (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-546.html) +---- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia (/thread-6868.html) |
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 08.01.2017 Ponieważ jutro o 21 może mnie jeszcze nie być w domu, byłbym wdzięczny, jeśli @"Iwan Pietrow" zarządzi głosowanie nad ustawą i uchwałą.
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 11.01.2017 Oba projekty (uchwała i ustawa) zostały przegłosowane. Mogę teraz spokojnie zrzec się mandatu Posła i zgłosić kandydaturę w wyborach prezydenckich. Proszę Wicemarszałka @"Iwan Pietrow" o przeprowadzenie wyborów mojego następcy i tymczasowe pełnienie obowiązków. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Iwan Pietrow - 12.01.2017 Dziękujemy, Tadeuszu, za bycie Marszałkiem i Posłem Zgromadzenia Ludowego Republiki Bialeńskiej. Pragnę otworzyć 3-dniowy okres zgłaszania kandydatur na nowego Marszałka ZL. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Iwan Pietrow - 17.01.2017 Naprawdę nikt się nie zgłasza? Panowie, no nie wypada tak czynić... Zgłaszam swoją "rezerwową" kandydaturę. Jutro otwieram głosowanie. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Iwan Pietrow - 21.01.2017 Czyli dalej cisza... Otwieram zatem głosowanie nad moją kandydaturą. Głosujemy - ZA/WSTRZYMUJĘ SIĘ/PRZECIW WSTRZYMUJĘ SIĘ RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 21.01.2017 ZA. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Bajtuś - 21.01.2017 wstrzymuję się RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Thomas von Lisendorff - 21.01.2017 Za RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 22.01.2017 WSTRZYMUJĘ SIĘ RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Severino Castiglioni - 22.01.2017 ZA RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Iwan Pietrow - 22.01.2017 Zamykam głosowanie. 1) Głosów ZA - 3 2) Głosów WSTRZYMUJĘ SIĘ - 3 3) Głosów PRZECIW - 0 Dziękuję za oddane głosy. Zostaję nowym Marszałkiem ZL. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Iwan Pietrow - 30.01.2017 Zgodnie z zapowiedzią zrzekam się mandatu poselskiego. Dziękuję wszystkim deputowanym za współpracę. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 30.01.2017 To od początku... Ktoś chętny na pomarszałkowanie? RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 05.02.2017 Jak rozumiem, kompletnie nikt. To ja się zgłoszę, i jutro sobie pogłosujemy nad tym... RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 05.02.2017 Jakby Ci się bardzo nie chciało, to ja mogę, ale skoro się zgłaszasz, to nie ma takiej potrzeby. ^^ RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Bajtuś - 05.02.2017 A czy nowy poseł A. Swarzewski złożył przysięgę?? Jakoś nie mogłem jej znaleźć. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 05.02.2017 Niezbyt, jak na razie. Dlatego nie mogę mu policzyć głosu pod ustawą o szkolnictwie. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Bajtuś - 05.02.2017 To powinien sie pospieszyć, bo mu mandat wygaśnie i z kandydowania na Marszałka też będą nici. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - AndrzejSwarzewski - 05.02.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż, Panie Boże Wszechmogący, w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci. Przepraszam za niedopatrzenie, jestem troszkę roztrzepany. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Bajtuś - 05.02.2017 Najważniejsze, że zdążyłeś
|