Forum Republiki Bialeńskiej
Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html)
+---- Wątek: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy (/thread-8357.html)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017

Taaaa.....
Nazwałeś mnie mikrofaszystą i co mam być ci wdzięcznym za to?
Chyba Cię facet popierd..liło.

RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Hewret von Thorn - 07.11.2017

Takiego określenia wobec Ciebie użył @"Paolo Carlo de Medici y Zep".

RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017

Ty też. Obaj jesteście dla mnie już zatraceni. Zamknij w końcu ten wątek i przestań męczyć.

RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Hewret von Thorn - 07.11.2017

https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-8411-post-80988.html#pid80988

Pokaż mi konkretny post, gdzie nazywam Ciebie mikro/faszystą?
Bo póki co, to jest po prostu pomówienie.

RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Severino Castiglioni - 07.11.2017

(07.11.2017, 18:30:27)Thomas von Lisendorff napisał(a): Ty też. Obaj jesteście dla mnie już zatraceni. Zamknij w końcu ten wątek i przestań męczyć.

A dla mnie Ty skoro rajcuje Cię udawanie ssmana.

A ty kleche i co? Może też pedofil jak większość?
Masz już nowego ministranta?

Nie miałeś opuścić Bialenii, coś wspominałeś.

Kurcze, w sumie mogę kandydować.

Dodając nowy pkt w wyborach.

Wytepić rotryjsko - skarlandzką zarazę.

RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Severino Castiglioni - 07.11.2017

Wstąpić to radzę do baru, napić się piwa, ochłonąć i przemyśleć kto miał dzisiaj rację. PS Myślenie lekko faszystowskie. Oni też tępili zarazę.

Ooo.. Klecha naklania do alkoholu. W sumie co trzeci Klecha to pijak.

Mhm....czyli wszyscy co tepią zarazę mają myślenie faszystowskie.
Czyli każdy kto ma firmę Deratyzacja jest faszysta bo tepii szkodniki. Dzięki za wyjaśnienie.

Miałem Cię za inteligentniejszego Tomaszu. Rozczarowałeś mnie.

Vice versa.

Ponad to sądziłem że mikronacja to zabawa, ale skoro wy we mnie, to ja w was.

(07.11.2017, 19:55:43)Thomas von Lisendorff napisał(a): Vice versa.
Ponad to sądziłem że mikronacja to zabawa, ale skoro wy we mnie, to ja w was.

Niektóre dzieci bawią się dokuczając zwierzętom albo słabszym rówieśnikom. To też ma być zabawą? Uważasz, że zabawa nie powinna mieć jakiś granic? Choćby przyzwoitości.

A naśladując Państwo Kościelne jest ok?

RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017

Kolejnym ważnym pkt mojej prezydentury będzie zerwanie bezcelowego i nikomu nie potrzebnego Traktatu - Konkordatu z Państwem Kościelnym Rotrią, a także NUPIĄ, Trimudzią oraz ZSKHIW.
Następnie wszystkie kraje które do dnia dzisiejszego nie przysłały swych Ambasadorów.

RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Tadeusz Krasnodębski - 07.11.2017

Jestem w szoku.

Mnie byłoby wstyd, Tomaszu, za takie żenujące zachowanie.

Mam nadzieję, że Sąd Ludowy uwzględni obrazę uczuć religijnych podczas rozprawy.

I nie mam tu na myśli obrazę jakichś śmiesznych v-uczuć, tylko całkiem realowych. Nie zgadzam się, jako Katolik, na wyzywanie księży od klech i insynuacje o pedofilii.

RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017

Mam prawo do poglądów antyklerykalnych i tego nie kryje. Jeżeli mam być sądzony za poglądy, to jak to się w tedy nazywa?

RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Tadeusz Krasnodębski - 07.11.2017

Masz prawo do każdych poglądów, ale nie masz prawa do obrażania innych. Wolność słowa kończy się tam, gdzie zaczyna się obraza.

A inni do obrażenia mnie tak?

Pragnę przypomnieć temat wątku.
Swoje żale proszę przelewać w innym wątku ok.

No katolicyzm jest legalny. Tak samo jak islam, judaizm, socjalizm (nie mylić z komunizmem)... Nazizm natomiast jest zbrodniczą, zabronioną (w pewnym sensie nawet przez Konstytucję RP) ideologię. Jeśli nie widzisz różnicy, to nie mamy o czym rozmawiać.