![]() |
|
Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html) +---- Wątek: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy (/thread-8357.html) |
RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Taaaa..... Nazwałeś mnie mikrofaszystą i co mam być ci wdzięcznym za to? Chyba Cię facet popierd..liło. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Hewret von Thorn - 07.11.2017 Takiego określenia wobec Ciebie użył @"Paolo Carlo de Medici y Zep". RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Ty też. Obaj jesteście dla mnie już zatraceni. Zamknij w końcu ten wątek i przestań męczyć. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Hewret von Thorn - 07.11.2017 https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-8411-post-80988.html#pid80988 Pokaż mi konkretny post, gdzie nazywam Ciebie mikro/faszystą? Bo póki co, to jest po prostu pomówienie. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Severino Castiglioni - 07.11.2017 (07.11.2017, 18:30:27)Thomas von Lisendorff napisał(a): Ty też. Obaj jesteście dla mnie już zatraceni. Zamknij w końcu ten wątek i przestań męczyć. A dla mnie Ty skoro rajcuje Cię udawanie ssmana. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 A ty kleche i co? Może też pedofil jak większość? Masz już nowego ministranta? Nie miałeś opuścić Bialenii, coś wspominałeś. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Kurcze, w sumie mogę kandydować. Dodając nowy pkt w wyborach. Wytepić rotryjsko - skarlandzką zarazę. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Severino Castiglioni - 07.11.2017 Wstąpić to radzę do baru, napić się piwa, ochłonąć i przemyśleć kto miał dzisiaj rację. PS Myślenie lekko faszystowskie. Oni też tępili zarazę. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Ooo.. Klecha naklania do alkoholu. W sumie co trzeci Klecha to pijak. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Mhm....czyli wszyscy co tepią zarazę mają myślenie faszystowskie. Czyli każdy kto ma firmę Deratyzacja jest faszysta bo tepii szkodniki. Dzięki za wyjaśnienie. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Severino Castiglioni - 07.11.2017 Miałem Cię za inteligentniejszego Tomaszu. Rozczarowałeś mnie. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Vice versa. Ponad to sądziłem że mikronacja to zabawa, ale skoro wy we mnie, to ja w was. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Severino Castiglioni - 07.11.2017 (07.11.2017, 19:55:43)Thomas von Lisendorff napisał(a): Vice versa. Niektóre dzieci bawią się dokuczając zwierzętom albo słabszym rówieśnikom. To też ma być zabawą? Uważasz, że zabawa nie powinna mieć jakiś granic? Choćby przyzwoitości. RE: Tomasz Cyryl Dostojewski - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 A naśladując Państwo Kościelne jest ok? RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Kolejnym ważnym pkt mojej prezydentury będzie zerwanie bezcelowego i nikomu nie potrzebnego Traktatu - Konkordatu z Państwem Kościelnym Rotrią, a także NUPIĄ, Trimudzią oraz ZSKHIW. Następnie wszystkie kraje które do dnia dzisiejszego nie przysłały swych Ambasadorów. RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Tadeusz Krasnodębski - 07.11.2017 Jestem w szoku. Mnie byłoby wstyd, Tomaszu, za takie żenujące zachowanie. Mam nadzieję, że Sąd Ludowy uwzględni obrazę uczuć religijnych podczas rozprawy. I nie mam tu na myśli obrazę jakichś śmiesznych v-uczuć, tylko całkiem realowych. Nie zgadzam się, jako Katolik, na wyzywanie księży od klech i insynuacje o pedofilii. RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 Mam prawo do poglądów antyklerykalnych i tego nie kryje. Jeżeli mam być sądzony za poglądy, to jak to się w tedy nazywa? RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Tadeusz Krasnodębski - 07.11.2017 Masz prawo do każdych poglądów, ale nie masz prawa do obrażania innych. Wolność słowa kończy się tam, gdzie zaczyna się obraza. RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Thomas von Lisendorff - 07.11.2017 A inni do obrażenia mnie tak? Pragnę przypomnieć temat wątku. Swoje żale proszę przelewać w innym wątku ok. RE: Thomas von Lisendorff - Program Wyborczy - Tadeusz Krasnodębski - 07.11.2017 No katolicyzm jest legalny. Tak samo jak islam, judaizm, socjalizm (nie mylić z komunizmem)... Nazizm natomiast jest zbrodniczą, zabronioną (w pewnym sensie nawet przez Konstytucję RP) ideologię. Jeśli nie widzisz różnicy, to nie mamy o czym rozmawiać. |