![]() |
|
Gospodarka - zbiorczo - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Instytut Nowej Ekonomii Mikronacyjnej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-23.html) +--- Wątek: Gospodarka - zbiorczo (/thread-8693.html) |
RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 21.01.2018 Ta sama lista jest w ACP. ![]() Coś nie pyka, bo pokazuje tylko "0". RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 21.01.2018 (21.01.2018, 11:17:00)Hewret von Thorn napisał(a): Ta sama lista jest w ACP.Teraz bez listy jest czytelniej :3 Już działa tylko ktoś ustawił w ACP, że na stronie może być 1000 wiadomości i dopiero po tysiącach by była następna strona XD RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 21.01.2018 Pięknie. To ile teraz jest? I po przekroczeniu tej liczby będzie następna strona? RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 21.01.2018 Tak strony automatycznie się generują dla każdego. Aktualnie ustawiłem na 50, ale można to szybko zmienić jak ktoś chce RE: Gospodarka - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 21.01.2018 A teraz jeszcze naszła mnie myśl - może powinniśmy zwolnić z opłaty za wiadomość osoby z wizą dyplomatyczną? RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 21.01.2018 Niekoniecznie, po prostu zwracać kasę. RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 18.02.2018 [hide cost="10" title="Wielki test"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam luctus aliquet mauris et ullamcorper. Nam pellentesque convallis enim, in vehicula leo pellentesque non. In sed nibh condimentum, ullamcorper massa ut, consectetur libero. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut non leo in libero faucibus fringilla. Nam consectetur porttitor lacus nec sagittis. Nam tempus velit et mi dapibus, in interdum ligula pharetra. [/hide] Starałem się usprawnić sprzedawanie artykułów, tak aby nie było możliwości przeczytania go przed zakupem, sprawdźcie to co sprawdzaliście ostatnio. Za feedback z góry dziękuję. RE: Gospodarka - zbiorczo - Tadeusz Krasnodębski - 18.02.2018 U mnie działa. RE: Gospodarka - zbiorczo - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 18.02.2018 Cytat:Nie masz wystarczającej ilości BLN, aby to kupić. Działa! RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 18.02.2018 (18.02.2018, 20:26:43)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): U mnie działa.Dzięki, jednak chodzi mi o to czy wyświetla Ci treść ukryta jak dasz np odpowiedz lub cytuj. RE: Gospodarka - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018 O ile to jest jakiś tekst bodajże po łacinie, można sprawdzić.
RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 18.02.2018 (18.02.2018, 20:29:07)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): O ile to jest jakiś tekst bodajże po łacinie, można sprawdzić. to teraz powiedz mi gdzie to możesz sprawdzić? RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 18.02.2018 [hide cost="1" title="Co"] Co? [/hide] RE: Gospodarka - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018 Nie no, sprawdziłem jeszcze raz i jest dobrze, poprawiałeś coś?
RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 18.02.2018 Wstaw ktoś hide cost, to też potestuję. RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 18.02.2018 [hide cost="1"]cos[/hide] RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 18.02.2018 (18.02.2018, 20:35:17)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Nie no, sprawdziłem jeszcze raz i jest dobrze, poprawiałeś coś? No poprawiłem, jednak ciekawi mnie dlaczego wcześniej mogłeś zobaczyć? :/ RE: Gospodarka - zbiorczo - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018 A jak jest z ustawianiem, gdzie idą pieniądze? RE: Gospodarka - zbiorczo - Hewret von Thorn - 18.02.2018 O nie, zaszyfrowane! Kod PHP: <div class="hidden-content">RE: Gospodarka - zbiorczo - Sheldon Anszlus Lovelace - 18.02.2018 (18.02.2018, 20:39:25)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): A jak jest z ustawianiem, gdzie idą pieniądze?[ATTACHMENT NOT FOUND] @"Hewret von Thorn" To szyfrowanie to jest przez plugin, ja po stronie serwera musiałem się bawić z usuwaniem treści w dodatku fastQuote.
|