![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 23.04.2016 (23.04.2016, 12:44:21)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): To ja bym sprawdził ustawienia treści Firefoxa.Czyli co? Tak nieco dla słabszych poproszę - miej Heinrichu na uwadze, w czasach mojej młodości to obowiązywał suwak logarytmiczny, a kieszonkowy kalkulator to ewentualnie ktoś przemycił "z zachodu" (nasze były "ogromne" i z zasilaczem). Tak więc napisz co mam sprawdzić... choć to dziwne, skoro dotychczas było dobrze, a teraz się pochrzaniło i to na paru kompach na raz? OK... nieważne - chyba dałem radę. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 23.04.2016 Czy mógłbym prosić o utworzenie w dziale mediów działu dla nowej gazety pt. "Bialeński Przegląd Wojskowy"? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Guliano Montini - 23.04.2016 Nie. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.04.2016 O, Montuś, cześć. Jednak się nie pomyliłem co do Twojego powrotu. ;* Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Guliano Montini - 23.04.2016 A w czym się miałeś pomylić? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 23.04.2016 (23.04.2016, 22:01:07)Guliano Montini link napisał(a): Nie.A się wrednie zapytam... Czemu NIE? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Guliano Montini - 23.04.2016 Za Kazią: Bo tak mi się podoba. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.04.2016 Wiesz, nie było Cię tak długo, że zaczynałem już wątpić. Ale spamować z tej okazji to nie musisz, kocie. ,
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Guliano Montini - 23.04.2016 Wpadłem na chwilę tylko, może po maturach na dłużej (do października). Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 23.04.2016 (23.04.2016, 22:07:01)Guliano Montini link napisał(a): Bo tak mi się podoba.Będę dalej wredny... wali mnie to co się Tobie podoba, a co się nie podoba. Wniosek był do Adminów - a Ty nim nie jesteś! Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Guliano Montini - 23.04.2016 My God! This is gimbaza level expert. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 23.04.2016 (23.04.2016, 22:14:51)Guliano Montini link napisał(a): My God! This is gimbaza level expert.O troll chce się popisać, że umie kilka słów w obcym języku złożyć do kupy... żałosne. Pomyliłeś dziecko adresy - teraz to nawet psy-kundle w windzie wieżowca po "angielskiemu" szczekają... taka moda. Nie zaimponujesz tym językiem -teraz aby "błysnąć" to trzeba znać bardziej "egzotyczny". Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.04.2016 Dobra, kończymy wątek... Zwłaszcza, że prośba została spełniona jeszcze przed wejściem Montka. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 25.04.2016 Proszę o utworzenie stosownego (najlepiej zabezpieczonego hasłem) podforum w MSZ. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 25.04.2016 Hasła są zawodne. Nie lepiej grupę stworzyć? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 25.04.2016 Można, jak najbardziej, jeśli to nie problem. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 25.04.2016 Proszę założyć w dziale "Ministerstwo Spraw Zagranicznych" zamknięty poddział dla Rady Dyplomatycznej oraz proszę stworzyć grupę Rady Dyplomatycznej z Księciem Prezydentem, mną oraz ambasadorami jako członkami. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 25.04.2016 Nie będzie problemem wykorzystanie do tego starego działu? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 25.04.2016 Nie. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 25.04.2016 Wykonano. Proszę o sprawdzenie, czy dział jest dla wszystkich dostępny. |