![]() |
|
"Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html) +---- Wątek: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. (/thread-7754.html) |
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 10.08.2017 Cytat:Szkoda, że nie uznajesz za elementu nieczystej i brutalnej walki politycznej prób internowania opozycji parlamentarnej, do których doszło za czasów rządów Prezydent, których praw i wolności obywatelskich tak bardzo, wraz z Posłem Paolo de Medicim, bronisz. Wszystko to jest wewnętrznie sprzeczne i zupełnie niezrozumiałe. @"Frederick Hufflepuff", piękne słowa! Niestety Tadeusz jest jeszcze młody w mikroświecie. Przez nadmierną butność nie próbuje zrozumieć pewnych rzeczy i przez to po raz kolejny pisze głupoty. To bardzo niebezpieczne, bo dzięki niewiedzy popiera nieodpowiednie osoby. Najgorsze jest jednak to, że nie chce przyjąć do siebie zdania bardziej doświadczonych i zaprawionych w mikroświecie użytkowników. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 10.08.2017 Argument ad rok w mikroświecie po raz trzeci w ciągu 2 tygodni. Dasz radę dobić do pięciu razy? Uważacie się za takich starych wyjadaczy, a macie w dupie Konstytucję i stawiacie siebie ponad nią. Oczywiście Sąd omijacie szerokim łukiem, bo wniosek o wykładnię prawa nie jest tak widowiskowy jak kłótnia parlamentarna. Aż się cokolwiek robić tutaj nie chce, patrząc na takich szkodników. Mam dość. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Bajtuś - 10.08.2017 To odpuść sobie te chore pomysły na zmiany w Republice Bialeńskiej. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 10.08.2017 (10.08.2017, 18:38:07)Bajtuś napisał(a): To odpuść sobie te chore pomysły na zmiany w Republice Bialeńskiej. O, kolejny, który twierdzi, że nasz ustrój świetnie działa. Ale nikt mi nie każe się starać. Bawcie się sami. Kijem nie tknę już żadnego projektu Konstytucji. Jak macie zamiar działać z tą wadliwą Konstą, w której Sejm nie działa, dzięki której mnóstwo urzędów jest nieobsadzonych, to proszę. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 10.08.2017 Bogu dzięki, przynajmniej nie upadnie nam ten kraj. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 10.08.2017 A Ty ruszyłbyś dupę i zrobił dla niego cokolwiek zamiast tylko szukać konfliktów, Pietrow. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 10.08.2017 (10.08.2017, 18:42:50)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a):(10.08.2017, 18:38:07)Bajtuś napisał(a): To odpuść sobie te chore pomysły na zmiany w Republice Bialeńskiej.O, kolejny, który twierdzi, że nasz ustrój świetnie działa. Spróbuję za 2 tygodnie przedstawić projekt naprawczy obecnej Konstytucji. A Ty Tadeuszu się nie przejmuj. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 10.08.2017 Ja już swoje w przeszłości zrobiłem, więc teraz tylko z miłą chęcią patrzę na to, jak robisz z siebie idiotę.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 10.08.2017 (10.08.2017, 18:42:50)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): Jak macie zamiar działać z tą wadliwą Konstą, w której Sejm nie działa, dzięki której mnóstwo urzędów jest nieobsadzonych, to proszę. Napraw tak jak było wcześniej.
RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 10.08.2017 Ja jestem w szoku, jest mi po prostu przykro, że tak traktujecie Tadeusza. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie społeczne, jak jego, gdzie postawił swoją rodzinę, swoje życie prywatne, biznes, wszystko inne... to jest dramat w tym antyludzkim państwie. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Hewret von Thorn - 10.08.2017 przepraszam panie marszałku ja bez żadnego trybu wstępuję na najwyższą suchą gałązkę tamaryszku wiem że boicie się prawdy tańcząc z dzwonkami u nóg w kajdanach śmiesznych strojów w piórach zdechłego orła nie wycierajcie sobie mord zdradzieckich pod wpływem nerwowej depresji nazwiskiem mojego świętej pamięci brata zniszczyliście go, zamordowaliście łobuzy od historii jesteście kanaliami https://www.facebook.com/wierszepisanenoca/posts/1596293673745770 RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Aleksandra Dostojewska - 10.08.2017 Pietrow, STUTHOFF (nazwisko tożsame z nazwą NIEMIECKIEGO OBOZU KONCENTRACYJNEGO) vel Heffelpuff i .... wszystko jasne. Tadeuszu , nie przejmuj się tymi pieniaczami... Co takiego zrobił dla Republiki taki Frederick, poza wydawaniem mało znaczącego i praktycznie bezwartościowego periodyku, którego nikt nie czytał? Co takiego dobrego zrobił na naszego Kraju PIETROW, którego brak stabilności psychicznej wielokrotnie doprowadzał do kryzysów, nie mówiąc o tym, że człowiek który jednego dnia jest zadeklarowanym monarchistą , a drugiego komunistą, nie jest wart tknięcia patykiem... Otóż nic! RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 10.08.2017 Odezwała się najbardziej niestabilna psychicznie użytkowniczka mikroświata. Przeczytaj swoje wypociny sprzed dwóch miesięcy, to może Ci się coś przypomni. Nawet zacytuję Ci tu fragment: Cytat:Teraz powrotów nie będzie. Zadaliście mi cios ostateczny, przekroczyliście w swojej bufonadzie i zadęciu pewną granicę, której moja duma przeboleć nie może. Dlatego chcę powiedzieć głośno i wyraźnie: wraz z tym postem, Republika Bialeńska traci Aleksandrę Izabellę Dostojewską - Swarzewską na zawsze. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Tadeusz Krasnodębski - 11.08.2017 Szkoda gadać. Miło jest czytać miłe słowa z Waszej strony, Paolo i Olu; jest mi po prostu przykro, kiedy widzę posty niektórych osób wymierzone w moją stronę. Jeszcze bardziej przykro, kiedy uświadamiam sobie, że to najbliżsi współpracownicy Prezydenta Faradobusa - jego rzecznik (notabene Prezes PK) i Wiceprezydent. Czyli wysoko postawieni funkcjonariusze. Robię swoje; cieszę się, że mogę być Rektorem, że mogę być Posłem; nie bawię się w wielką politykę, nie startuję w wyborach prezydenckich, nie jestem nawet członkiem Gabinetu - i zabawa w mikronację od roku sprawia mi naprawdę ogromną radość. Ale to zabawa, a zabawa ma być przyjemna... RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Frederick Hufflepuff - 11.08.2017 Cytat:Pietrow, STUTHOFF (nazwisko tożsame z nazwą NIEMIECKIEGO OBOZU KONCENTRACYJNEGO) vel Heffelpuff i .... wszystko jasne. Proszę celowo nie zniekształcać mojego nazwiska, które brzmi: H u f f l e p u f f . Gazeta "wBialenii", której byłem redaktorem naczelnym, przez blisko 2 lata kształtowała rynek prasowy w Republice, będąc jedynym (!) pismem wydawanym z taką dużą częstotliwością i zawierającym wszystkie istotne informacje z kraju i ze świata. Gazeta cieszyła się zainteresowaniem obywateli zarówno na forum, jak i na specjalnej witrynie oraz w innych państwach. Argumenty, których Pani używa, są zawsze chybione i niemerytoryczne. Całkowicie zgodzę się z Iwanem Pietrowem - największa pieniaczka polskiego v-świata, osoba, która miała się z nami pożegnać, ale ku rozczarowaniu wszystkich, oprócz Tadeusza de Mediciego i Paolo de Mediciego, nadal miesza się w sprawy Bialenii, nie ma prawa nazywać innych w ten sposób. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 11.08.2017 Frederyku, nie warto nawet zawracać sobie głowy tą wariatką. Aleksandra nic pożytecznego dla Bialenii nie zrobiła, nigdy. Każdy trzeźwo myślący wie, że takie osoby powinno się izolować od społeczeństwa, bo są inicjatorami wszelkich kłótni i sporów. Niestety Tadeusz i Paolo są na to ślepi i z upartością godną osłów trwają przy swych przekonaniach. Zadaję sobie w związku z tym pytanie - w imię czego? RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 11.08.2017 Tolerancji, przebaczania i miłości bliźniego. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Iwan Pietrow - 11.08.2017 Wszystko ma swoje granice. Jeżeli jednostka po raz enty nie jest w stanie przystosować się do społeczeństwa, to powinna być z niego usunięta na zawsze. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Severino Castiglioni - 11.08.2017 Sprawiedliwość naprawcza - rozwiązujmy i wygaszajmy konflikty zamiast karać i wyrzucać sprawców. RE: "Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie. - Aleksandra Dostojewska - 11.08.2017 (11.08.2017, 09:09:44)Frederick Hufflepuff napisał(a):Cytat:Pietrow, STUTHOFF (nazwisko tożsame z nazwą NIEMIECKIEGO OBOZU KONCENTRACYJNEGO) vel Heffelpuff i .... wszystko jasne.Proszę celowo nie zniekształcać mojego nazwiska, które brzmi: H u f f l e p u f f . Gazeta "wBialenii", której byłem redaktorem naczelnym, przez blisko 2 lata kształtowała rynek prasowy w Republice, będąc jedynym (!) pismem wydawanym z taką dużą częstotliwością i zawierającym wszystkie istotne informacje z kraju i ze świata. Gazeta cieszyła się zainteresowaniem obywateli zarówno na forum, jak i na specjalnej witrynie oraz w innych państwach. Argumenty, których Pani używa, są zawsze chybione i niemerytoryczne. Całkowicie zgodzę się z Iwanem Pietrowem - największa pieniaczka polskiego v-świata, osoba, która miała się z nami pożegnać, ale ku rozczarowaniu wszystkich, oprócz Tadeusza de Mediciego i Paolo de Mediciego, nadal miesza się w sprawy Bialenii, nie ma prawa nazywać innych w ten sposób. LOL Gazeta ''wBialenii'' to poziom równy dna..... Co innego ''NASZE IMPERIUM'', to ono kształtowało rynek prasowy w RB i wyznaczało nowe standardy. |