![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 30.04.2016 Heinrichu... zacząłem uzupełniać stronę główną i co prawda w wpisami (na razie WL, SP i MW) jakoś sobie poradziłem, ale trzeba poprawić tytuł zakładki z "Siły Lądowe" na prawidłową i przyjętą u nas nazwą "Wojska Lądowe". Nie chcę tego robić sam bo przy moim słabym "obyciu informatycznym" mógłbym coś namieszać... poprawisz? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 30.04.2016 Poprawię. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 02.05.2016 Zwracam się z uprzejmą prośbą o utworzenie w dziale Akademii Libertas działu Instytut Teologii Rotryjskiej. Oto podstawa prawna: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?topic=3668.msg47395#msg47395 Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 02.05.2016 (02.05.2016, 14:54:25)Severino Castiglioni link napisał(a): Zwracam się z uprzejmą prośbą o utworzenie w dziale Akademii Libertas działu Instytut Teologii Rotryjskiej. Jeśli można nie jako poddział WNS, tylko za Instytutem Prawa jako jeden z głównych działów AL. Przepraszam, że za mało dokładnie podałem ścieżkę. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 02.05.2016 Gotowe. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 02.05.2016 Dziękuję Administracjo, jak zwykle jesteś niezawodna i błyskawiczna.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 03.05.2016 Tym razem bardzo proszę o dział w związkach wyznaniowych dla Kościoła Rotryjskiego z dwoma poddziałami: Pałacem Arcybiskupim oraz Archikatedrą pw. św. Dyzmy. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.05.2016 Gotowe. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ametyst Faradobus - 03.05.2016 Ja zaś proszę o stworzenie działu dla OUP Kompanii Faradobusów w dziale przedsiębiorstw. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.05.2016 Gotowe. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ametyst Faradobus - 03.05.2016 Ajć, przepraszam za kłopot, ale teraz sobie coś uświadomiłem. Czy to jest możliwe, aby zmienić nazwę działu na "OUPK Faradobusów - Bialenia"? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.05.2016 Tak. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 09.05.2016 Co myślicie o bialeńskim Wiki i kto byłby chętny na jego prowadzenie? Oczekiwałbym minimum 3 chętnych. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 09.05.2016 A co konkretnie by się na Wiki miało znajdować? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 09.05.2016 A co umieszczamy na Micropedii? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 09.05.2016 (09.05.2016, 14:19:18)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): A co umieszczamy na Micropedii?Artykuł główny, estetyczne listy i trochę gorszych lub mniej gorszych biogramów. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 09.05.2016 Wasza Wielkość Administratorze, prosimy, aby zgodnie z dokumentem naszego wnuka, w dziale z lennami pojawił się dział "Wicehrabstwo Genua", a w nim takie poddziały jak "Ankona", "Genua" i "Castel Gandolfo". Będziemy również ogromnie wdzięczni jak w tych działach nada się nam moderatora. Herb tegoż lenna jest dostępna tutaj. Z pozdrowieniami, Leon III, Patriarcha Rotrii. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 09.05.2016 Dział już jest, poddziały zrobię, ale w sprawie herbu - zmniejszże go proszę do tych 64 pikseli. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 09.05.2016 Mosz, Kociewiaku. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 09.05.2016 (09.05.2016, 18:01:36)Karol II Pobożny link napisał(a): Mosz, Kociewiaku.<Tu wstawić oznaki zdenerwowania.> |