Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 19.05.2016

Proszę o usunięcie działu MON-u.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 19.05.2016

(19.05.2016, 20:48:31)Alberto de Medici link napisał(a): Proszę o usunięcie działu MON-u.
Odrzucam wniosek z uwagi na tradycję.
Chciałeś napisać: "zarchiwizowanie"? ,Wink

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 19.05.2016

Tak.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 20.05.2016

(16.05.2016, 19:37:20)Ronon Dex link napisał(a): A przy okazji Heinrich przypomnij mi jakie powinny być rozmiary i format banerów w SZ RB, bo w związku ze zmianami ustawowymi będę musiał zrobić nowe.

A poza tym: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?action=gallery;cat=1

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 21.05.2016

Proszę o utworzenie  działu Brodryjska Agencja Kosmiczna w dziale INSTYTUCJE CARSTWA BRODRYJSKIEGO.
Ponad to proszę o przeniesienie Rolnictwa jako poddziału do działu Gospodarka , oraz o przeniesienie Biblioteki Narodowej do działu kawiarnia u Katiuszy.
Dziękuję.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 21.05.2016

Proszuńku. Tylko pamiętaj, że w ten sposób do Biblioteki nikt spoza Carstwa nie wejdzie.

W takim razie do Hotelu Dostojewskich. Faktycznie, zapomniałem o tym.

Proszę o utworzenie poddziału " Struktury Organizacyjne " w Dziale " Wojska Lądowe " w Carskich Siłach Zbrojnych.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 22.05.2016

Proszę o utworzenie kolejnego poddziału o nazwie "Korpus Kosmiczny" w dziale Siły Zbrojne/Siły Powietrzne. Wspomniany poddział proszę umieścić pomiędzy poddziałami "Pozostałe jednostki Sił Powietrznych" oraz "Działania Sił Powietrznych".

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 26.05.2016

Proszę o nadanie mi moderatora na dział Carstwa Rosyji w związku z nominacją.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 31.05.2016

Napiszę to tutaj:
Wprowadziłem poprawkę, która poprawnie zlicza liczbę osób w grupie dla nieadministratorów.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 02.06.2016

W związku ze zmianą nazwy firmy proszę od dokonanie zmiany nazwy działu firmowego - http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?board=111.0 - z dotychczasowego Zakłady Lotnicze "Razor Air Tech" na Zakłady Lotnicze "Ronon Air Tech".

Przepraszam za kłopot, ale to moja "sztandarowa" firma prywatna i chciałbym, aby nazywała się adekwatnie do obecnie używanych personaliów... szczególnie, że ani skrót, ani logo firmy nie musi i nie ulegnie zmianie. A firma w najbliższym czasie zamierza się rozbudowywać to chciałbym by miała odpowiedniejszą już dzisiaj nazwę.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 02.06.2016

Proszę o Moderatora na dział "Brodryjska Agencja Kosmiczna".

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 06.06.2016

Proszę administrację o odzyskanie wszystkich Aktów Dumy Bojarów oraz posiedzeń Dumy ze starego forum Republiki Bialeńskiej. Proszę także o odpowiednie umieszczenie ich na forum Carstwa Brodryjskiego.  Dziękuję.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.06.2016

(06.06.2016, 21:31:47)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a):Proszę administrację o odzyskanie wszystkich Aktów Dumy Bojarów oraz posiedzeń Dumy ze starego forum Republiki Bialeńskiej. Proszę także o odpowiednie umieszczenie ich na forum Carstwa Brodryjskiego.  Dziękuję.
Administracja z góry pyta - czy nikt w Brodrii nie ma możliwości skorzystania z triku dającego dostęp na stare forum?
Bo szczerze mówiąc, to z deka późno na nadrabianie pominięć.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 06.06.2016

(06.06.2016, 21:31:47)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a):Proszę administrację o ...

Administracja nie ma takiego obowiązku.

Ale Mikołaj przenosił przecież wszystkie dekrety carskie.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 07.06.2016

Nie ma np. Aktu o Nadaniach Odznaczeń.  Wiem że nie ma obowiązku, dlatego poprosiłem przecież.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 07.06.2016

(07.06.2016, 07:17:55)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a):Nie ma np. Aktu o Nadaniach Odznaczeń.  Wiem że nie ma obowiązku, dlatego poprosiłem przecież.
To może, skoro nie chce Wam się w plikach systemowych grzebać (najwyraźniej), może dla ułatwienia wypiszcie, co macie? Na samą myśl o weryfikowaniu wszystkiego (skoro aktualizacja treści polegała na edytowaniu postów zamiast na pisaniu nowych) od razu mi się odechciewa.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 07.06.2016

W porozumieniu z Królem Hasselandu proszę o utworzenia działu na Forum KH:

Forum Królestwa Hasselandu / Prefektury / Prowincja Zegiesa / Centrum Przemysłu Zbrojeniowego - Halanda

Dział powinien pojawić się pod działem o nazwie "Luczeng", a jego poddziały to (na razie):
- Ronon Air Tech - Hasseland
- Ronon Dex Arms & Vehicles

W przyszłości dojdą jeszcze inne czyli dział miasta, dział lotniska i dział portu, ale na razie ich nie ma i nie mają nazw. Proszę więc o dział o wspomnianym tytule "Centrum Przemysłu Zbrojeniowego - Halanda" z poddziałami - Ronon Air Tech - Hasseland oraz Ronon Dex Arms & Vehicles.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 07.06.2016

Done.