Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Alberto Carlos de Médici y Zep - 14.06.2016

Proszę a archiwizację Lahazydii.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 14.06.2016

A majątki lenne to od teraz Rzesza?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 12.07.2016

Prosiłbym o podział mojej baronii Wienisławowo na trzy poddziały: miasteczko Wienisławowo, wieś Sicina i wieś Piusowice.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jan von Maikowski - 21.07.2016

W związku z tym ukazem proszę o nadanie mi statusu moderatora niniejszego działu. Znacznie ułatwi mi to pełnienie moich obowiązków jako Gubernatora Czuwacji.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 21.07.2016

Gotowe.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jan von Maikowski - 21.07.2016

Vielen Dank Herr Faradobus. ,Wink

Informuje, że w przypadku ustawienia grupy Lenników i kolonizatorów na domyślną dostęp do każdego forum znika i jedynie Krzykopudełko jest dostępne.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 23.07.2016

A to ja wiem. Tak jest celowo ze względu na Aleksandrę i Fiodora, którzy również są w tej grupie.

Tfu, nie powinno tam ich być, ponieważ są martwi.
A jak są martwi, to nie mogą mieć dostępu do majątków lennych, ponieważ są martwi. A martwi z grobu nie wychodzą.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jan von Maikowski - 23.07.2016

Proszę o umieszczenie poniższego herbu jako ikony Czuwacji w działach prowincji Carstwa Brodryjskiego.

[Obrazek: 200_22_07_16_4_10_16.png]

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Gaudius van der Cathair - 24.07.2016

Proszę o stworzenie poddziału "Druidyzm Reformowany" w dziale "Związki wyznaniowe".

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Gaudius van der Cathair - 28.07.2016

Proszę o stworzenie poddziału "Liga Nowej Bialenii" w dziale "Organizacje polityczne".

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Fiodor Swirydiuk - 30.07.2016

Proszę o danie tego godła jako godła Noklezji.
[attachment id=1 msg=53567]

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 30.07.2016

Proszę Administrację o spełnienie prośby Fiodora i umieszczenie godła.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 31.07.2016

(30.07.2016, 20:06:43)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a):Proszę Administrację o spełnienie prośby Fiodora i umieszczenie godła.
A na podstawie jakiego prawa FS w ogóle powrócił na Forum? Zdaje się, że nowy KK daje takie możliwości, ale trzeba przeprowadzić pewne prawne działania. A tutaj zostały "olane". O co chodzi i co kombinuje ta cała Brodria?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 31.07.2016

Brodria nic nie kombinuje Rononie. Nie wiem dlaczego Fiodor został odbanowany. Ja po prostu poparłem projekt godła Noklezji.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 01.08.2016

Poddział Instytut Teologii Rotryjskiej wewnątrz Wydziału Nauk Społecznych Akademii Libertas jest niepotrzebny i można go usunąć. Instytut ma osobny duży dział.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Jan von Maikowski - 02.08.2016

(23.07.2016, 23:54:27)Jan von Maikowski link napisał(a):Proszę o umieszczenie poniższego herbu jako ikony Czuwacji w działach prowincji Carstwa Brodryjskiego.

[Obrazek: 200_22_07_16_4_10_16.png]

Ponawiam prośbę Meine Herren. ,Wink

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 05.08.2016

Jako Naczelnik Państwa Brodryjskiego i tymczasowa głowa tego państwa , po dentronizacji Cara Iwana I poprzez Pucz Wojskowy proszę administrację, aby w trybie jak najszybszym  zablokowała byłemu Carowi Brodrii, Iwanowi dostęp do forum brodryjskiego.
Chodzi głownie o odebranie iwanowi funkcji moderatora oraz administratora forum Brodrii.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 05.08.2016

Jako Dowódca Sił Zbrojnych RB proszę by natychmiast zdjęto blokadę mojemu Dowódcy Marynarki Wojennej. Nie wiem czy się da to zrobić odrębnie (jak nie to pech... ale nie nasz), ale ma mieć całkowite uprawnienia jak dotychczas przynajmniej w dziale Sił Zbrojnych. Żaden Car z Brodrii nie będzie blokował działań kogokolwiek w Siłach Zbrojnych RB... Wewnętrzne sprawy i problemy czy spory CB nie dotyczą Sił Zbrojnych RB.

Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej
(-)
Marszałek Bialenii Ronon Dex

Powyższe było służbowo jako Dowódca SZ RB - a teraz już jako Marszałek Parlamentu i Obywatel RB...

Jako marszałek Parlamentu żądam zniesienia blokady posłowi tegoż Parlamentu - żaden brodryjski władca nie ma prawa do odbierania prawa do wypowiedzi posłowi w Parlamencie RB.

Na jakiej zasadzie jakieś spory personalne w Carstwie Brodryjskim mają wpływać na działania obywatela Republiki Bialeńskiej? O ile wiem to istnieje możliwość techniczna by rozdzielać blokady w poszczególnych państwach stowarzyszonych? Jak ktoś tego zrobić nie potrafi to niech nie robi w ogóle i poczeka na Administratora z odpowiednimi umiejętnościami.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Thomas von Lisendorff - 05.08.2016

Jako Naczelnik Państwa Brodryjskiego i tymczasowa głowa tego państwa , po dentronizacji Cara Iwana I poprzez Pucz Wojskowy proszę administrację, aby w trybie jak najszybszym  zablokowała byłemu Carowi Brodrii, Iwanowi dostęp do forum brodryjskiego.
Chodzi głownie o odebranie iwanowi funkcji moderatora oraz administratora forum Brodrii.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 05.08.2016

Proszę Administrację o umieszczenie linku do referendum na "panelu forum" - http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?topic=6070.msg54095;topicseen#msg54095