![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Gaudius van der Cathair - 05.08.2016 Proszę o stworzenie działu "Liga Nowej Bialenii" i przeniesienie wątku o tej samej nazwie do niego. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 05.08.2016 Brak jest jednego podpisu przy wniosku o referendum. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 05.08.2016 Jak się kasuje posty to tak jest. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 05.08.2016 To pretensje do autora postu ... on ze swoimi postami może robić co chce, wiec wycofał swój podpis i brakuje jednego podpisu. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 05.08.2016 Ilość podpisów musi być w momencie wydania rozporządzenia przez Marszałka. Nie falandyzuj prawa. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Bajtuś - 05.08.2016 To twoja działka z prawem ... ja tu tylko sprzątam. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 05.08.2016 (05.08.2016, 16:36:44)Bajtuś link napisał(a):To pretensje do autora postu ... on ze swoimi postami może robić co chce, wiec wycofał swój podpis i brakuje jednego podpisu.A guzik. Podpis został złożony i mamy na to tak informatyczne (zapisy w logach), jak i wizualne (post w dziale kosz) dowody. Link zamieszczam. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 06.08.2016 W chwili gdy złożono do mnie wniosek o ogłoszenie referendum było pięć podpisów - może i stary jestem, ale do pięciu liczyć umiem. Szczególnie, że mi ta konieczność robienia referendum akurat wczoraj po południu wybitnie realowo nie pasowało... ale musiałem je ogłosić (aby być w zgodzie z Konstytucją i z przyjętymi na siebie obowiązkami, których przecież nikt inny nie chciał się w tej kadencji podjąć) bo był wniosek i podpisy. Tak więc policzyłem do pięciu... To, że ktoś potem coś skasował nie ma znaczenia - bo niby co miałbym zrobić (nawet gdybym był na Forum - a dopiero teraz wróciłem)? Usunąć ogłoszone referendum? Absurd. PS. Następnym razem będę sobie zrzuty ekranu robił... aby nie było wątpliwości. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Gaudius van der Cathair - 06.08.2016 (05.08.2016, 15:51:42)Piotr Novitius link napisał(a):Proszę o stworzenie działu "Liga Nowej Bialenii" i przeniesienie wątku o tej samej nazwie do niego.Ponawiam. Czy to celowe działanie? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.08.2016 (06.08.2016, 15:08:04)Piotr Novitius link napisał(a):[quote author=Piotr Novitius link=topic=382.msg54100#msg54100 date=1470405102]Ponawiam. Czy to celowe działanie? [/quote] W gruncie rzeczy tak, bo z jakiegoś umykającego mi powodu Iwan nie chce zatwierdzić rejestracji partii. Kiedy to wreszcie nastąpi, zrobimy dział. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 06.08.2016 Nie chce, bo boi się utraty wpływów i naprawy Bialenii. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 06.08.2016 (06.08.2016, 15:11:39)Maciej Kamiński link napisał(a):W gruncie rzeczy tak, bo z jakiegoś umykającego mi powodu Iwan nie chce zatwierdzić rejestracji partii. (06.08.2016, 15:55:19)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a):Nie chce, bo boi się utraty wpływów i naprawy Bialenii.Niestety nie mogę tego zrobić w tym przypadku... jak we wniosku o obywatelstwo. Chyba to kolejny przykład, że należy poprawić nasze prawo i wprowadzić zapisy, że jeżeli Prezydent nie dokona czynności w ciągu 48 czy 72 godzin to ma takie prawo Marszałek Parlamentu (w końcu Parlament jest podobnie jak Prezydent organem wybieranym przez Obywateli RB). W ogóle po ostatnich doświadczeniach to zaczynam się skłaniać ku systemowi "parlamentarnemu", a nie "prezydenckiemu". Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 06.08.2016 Co by oznaczało kolejny powrót do tradycji. <3 Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Gaudius van der Cathair - 07.08.2016 Partia została zarejestrowana, a działu ciągle nie ma. Proszę o stworzenie takowego działu i przeniesienie wątku "Liga Nowej Bialenii" do niego. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 07.08.2016 (07.08.2016, 14:59:13)Piotr Novitius link napisał(a):Partia została zarejestrowana, a działu ciągle nie ma. Proszę o stworzenie takowego działu i przeniesienie wątku "Liga Nowej Bialenii" do niego.No jak nie ma: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?board=599.0? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Gaudius van der Cathair - 07.08.2016 Teraz już jest, ale kiedy pisałem nie było. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 07.08.2016 Chciałbym, aby wstawiono ikonkę z logiem BPD w dziale partii... Proszę o podanie prawidłowych (pożądanych) wymiarów oraz formatu (tutaj jak podejrzewam PNG) - abym mógł to wykonać i podesłać. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 07.08.2016 (07.08.2016, 16:42:53)Piotr Novitius link napisał(a):Teraz już jest, ale kiedy pisałem nie było.Więc musiałeś pisać post przez przynajmniej pięć minut. , ![]() (07.08.2016, 17:05:54)Ronon Dex link napisał(a):Chciałbym, aby wstawiono ikonkę z logiem BPD w dziale partii... Proszę o podanie prawidłowych (pożądanych) wymiarów oraz formatu (tutaj jak podejrzewam PNG) - abym mógł to wykonać i podesłać.64x64 piksele. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 07.08.2016 Proszę więc o umieszczenie załączonej ikony przy dziale Bialeńskiej Partii Demokratycznej. [attachment id=1 msg=54286] Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Severino Castiglioni - 08.08.2016 Proszę o dodanie działu w Baronii Wienisławowo o nazwie Izba Pamięci. Będzie tam archiwum lenna. |